torstai 21. maaliskuuta 2013

Aakkoshaaste: H niin kuin H&M - Stay Golden

Matkija-apina iski taas! Tällä kertaa inspiroiduin Rva Mellin ihanista buff-kynsistä. Ihastelin myös Papun samaisella nudelakalla tekemiä "Milka-kynsiä" ja ihastuin, tosi erinäköisiin lopputuloksiin tätä voikin yhdistää!Kynsillä:

OPI - My Vampire Is Buff
H&M - Stay Golden
Nubar - Heavy Gold Glitter

Voisin varmaan omistaa blogini erilaisille keltaisen sävyn kuvaamisille, koska kamerani tuntuu poimivan aina kaikki sävyt voimakkaamman keltaisina kuin ne onkaan. Tämähän on tosi hyvä juttu esim. ranskisten kanssa, kun kynsiltä ei muuta erotukkaan kun keltaisuus. Tätäkin kuvaa sain aimotovin muokkailla ennenkuin oltiin lähelläkään oikeaa sävyä ja nytkin jostain syystä lakkaus näyttää kellertävämältä kuin onkaan. Sovitaan, että oikea Buffin sävy on lähempänä tuota pullossa olevaa sävyä. :)

Eipä ollut helppo siivota näitä ei, tuo Nubarin glitter ei sitten yhtään tykkää siivoontua ja meinasin jo pari kertaa heittää siveltimen ja kynsilakanpoistoaineen mäkeen näiden kanssa. Ehkä viimeinen kerta, kun käytän tuota glitteriä tällä tavoin kynsien alareunassa (niin vissiin).

Tykkäsin yhdistelmästä kovin, mutta tuo My Vampire is Buff oli levittyvyydeltään jotain ihan.. järkyttävää. Tästä lakasta on kyllä ollut niin ristiriitaisia kokemuksia ihmisillä, että väitän kohta että liikkeellä on kahta eri versiota ja ainakin mulle osoitettiin se maanantai-päivän versio, tosi huono sellainen.

Mitäs tykkäätte kynsistä? :)

14 kommenttia:

 1. Ei kyllä näytä huonosti levittyvältä ollenkaan tuo Buff, tosi siistiksi oot sen saanut.

  Muutenkin hillityn ihanat kynnet, sopii varmaan tilanteeseen kuin tilanteeseen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, onneksi top coat kyllä tasoitti tuon pinnan, mutta oli se kyllä aikamoisen rasittava tapaus levittää. :o

   Poista
 2. Voi ei, tuo My vampire is buff on juurikin se lakka jota Polka.comin lisäksi himiöin euro centraleista, mutta nyt kyllä mietin moneen kertaan ennenkö rahani hassaan että hassaanko, tuo tahmominen on ollut monella bloggaajalla ongelmana nimittäin.. Ja O.P.In kun soisi levittyvän kuin unelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Sävy on nätti mutta laatu on vähän niin ja näin.

   Poista
 3. Voi miten kauniit! Tykkään hirmusti! Ja onpa helpotus kuulla, että joku muukin inhosi tuon lakan koostumusta, aloin meinaan jo epäillä, että olen ihan superkranttu kun inhosin sitä ja muilla ei ollut mitään vaikeuksia sen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Jep, Buff oli kyllä ongelmatapaus. :o

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)