perjantai 15. maaliskuuta 2013

"I only dream in black and white"

Jos haluatte kuunnella hyvää musiikkia samalla kun luette postausta, niin klik klik!

Havaihduin tuossa yksi päivä, että oon tainnu tykästyä musta-valkoglittereihin kun niitä on ihan yhtäkkiä kerääntynyt muutama. Päätin iskeä kaikki samaan kimppakuvaan poseeraamaan. Samaan syssyyn heitin Etude Housen glitterit, vaikka ne ei oo puhtaasti mustavalkoisia vaan niissä on muutakin väritystä, mutta kun ne nyt sattui saapumaan tällä viikolla mulle.

Samurai Princess, Confettis, Coco Black, Boom Boom Boom, Whirled Away

Vasemmalta alkaen siis Sonnetariumin Samurai Princess, joka on nähty useasti jo aiemmin, esim. täällä. Tämä ajoi mut turmion tielle näiden mustavalkotikkuglitterhösellysten kanssa, tästä se innostus koko glittertyyppiä kohtaan (ja pieni varovainen ihastuminen tikkuglitteriin) lähti. Mustaa ja valkoista pikkuglitteriä, hexejä ja tikkuglitteriä on tässä.

Toisena L'oréalin Confettis, jota ehdin metsästääkkin jo aiemmin kunnes mulla kävi tuuri ja sainkin sen suoraan Lorkulta testattavaksi. Confettista on myynnissä rajoitettu erä, joten jos tämän haluaa niin se kannattaa hankkia nyt kun sitä saa. Confettiksessa on valkoista ja mustaa pyöreää ja hexglitteriä sekä shimmeriä, joka välkehtii kulmasta riippuen vaaleansinivihreänä tai pinkkinä. Tällähän on hintaa se n. 6 euroa ja sitä pitäisi löytyä Anttiloista, Sokoksilta yms. missä näitä Lorkun Color Richejä muutenkin on.

Nyt syytän vähä Lauraa mun uudesta lakkamerkkivalloituksesta, Etude Housesta! Laura postas niin ihania kuvia näistä, että eihän sitä voinut hillitä itseään vaan eBayhyn kävi tieni. Kolmas vasemmalta on Etude Housen -PBK803 Coco Black joka on ihku! Lilaa, mustaa ja valkoista, pikkuneliöitä ja hexejä.Toinen oikealta on saman merkin PWH 905 - Boom Boom Boom joka on mun silmiin selvä pelikorttilakka. Kattokaa nyt sitä! Jotain erilaista indeed.

Ekana oikealta jo kertaalleen tutuksi käynyt China Glazen Whirled Away. Nuo WA:n glitterit on tosiaan vähän isompia kun noissa muissa kun oikein vertaa vieretysten, alla swatchit lakoista, lakat ovat kiekolla samassa järjestyksessä kuin yllä pullokuvassa.


Sitten vielä kynnet, ettei ainakaan liian selkeänä pidettäis tätä postausta, eh.


Käytin näissä:

Miss Selene - 214 (saatu)
L'oréal - Confettis (saatu)

Oottekos te jo hurahtaneet mustavalkomaniaan? ;D

14 kommenttia:

 1. Kyllähän nää mustavalkoiset viehättää, mutta yhtään sellaista en kyllä vielä omista..

  Ja rennot mutta silti upeet kynnet ootkin saanut aikaan vain paria lakkaa käyttämällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varo vaan, pian ne mustavalkoiset iskee suhunkin! :D Kiitos!

   Poista
 2. Ihanat nuo kynnet! :) on kyllä tainnu täälläkin käydä niin että oon ihastunu noihin lakkoihin! :)

  VastaaPoista
 3. mun on varmaan pakko mennä hakeen toi confettis.. :D Ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 4. Voikko tehä videon miten teet tollaset perus glitterkynnet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan harkintaan, jos jaksaisi taas videoida. :)

   Poista
 5. Oon pohtinut jo pidempään, että pitäiskö ostaa toi Lórealin lakka - tämä postaus laittoi pisteen pohdinnoille ja huomenna suuntaan lakkaostoksille (TAAS). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! :D On se kyllä ostamisen arvoinen ehdottomasti.

   Poista
 6. Tämän postauksen innoittamana kävin lähi Anttilassa tarkoituksena saada Confettis. Confettis löytyi, vieressä oli myös Carat, joka oli kultahileinen ja ehdottoman pakko saada! Ilmeisesti ovat nyt kovin suosittuja, sillä vein viimeiset kappaleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni! Nää on ollu kyllä tosi suosittuja, ainakin kynsiharrastajien keskuudessa puhuttu näistä paljon. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)