sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Aakkoshaaste: D niin kuin Flormar - DC03

Aakkoshaaste jatkuu kirjaimella D ja mulla ei ollut ihan hirveästi valinnanvaraa, nimittäin Flormarin DC03 oli ainoa D:llä alkava kynsilakka käyttämättömissä lakoissa. Otin sen kaveriksi kuitenkin samalla kirjaimella alkavan Depend -merkin lakan, joten nyt on tupla-D-lakkaus!


Käytin näissä:

Depend - Nr. 347 (saatu)
Flormar - DC03 (saatu)
Konad -  m89 (saatu)Alle lakkasin ensin Dependin Nr. 347 (miksei näillä ole nimiä?!!?) joka on persikkainen creme. Itseasiassa hyvin samankaltainen kuin H&M:n lumikkilakka Make Me Blush, mutta ilman shimmeriä. Sävy on nätti, mutta levittyvyyttä en voi kehua, kolmannella kerroksella sain kuitenkin peittävän ja tasaisen pinnan.

Tähän päälle mä suunnittelin sitten niitä Flormar-leimauksia. Mulla oli päässä visio miltä tämä tulisi näyttämään, ajattelin ensin, että se olisi sellainen punertava tai kuparinruskea leimaus, mutta kas kummaa, Flormar näyttikin ihan eri väriseltä leimattuna, suorastaan pinkiltä tai ainakin vanhalta roosalta. Näistä tulikin sitten kivemmat kuin olin ensin ajatellut.

Leimaukset hoidin Konadin uudella m89 -laatalla. Noissa uusissa Konadeissa nuo koko kynnen leimat ovat minusta isompia kuin vanhoissa laatoissa, hyvä Konad, ootte selkeästi kuunnelleet meitä! Mittasin esim. Konadin tiikerikuvion laatasta m57 ja se on 12 x 15 mm ja tuo uusi m89 laatan kiekurakuvio joka näissä kynsissä on 14 x 19 mm. Mun mielestä nuo mitat kyllä vaihtelee hieman kuvioittain.

Niin sitä vaan on joskus jännää leimailla kun ei tiedä minkä väinen lopputulos onkaan, miltäs näyttää teidän silmiinne nämä kynnet? :)

22 kommenttia:

 1. Joskus sitä tosiaan saa leimatessa yllättyä, jos ei leimalakka olekaan niin peittävä kuin olisi ajatellut :) Mutta lopputulos on mielestäni oikein nätti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jännittävää tämä leimailu. ;D Ja kiitos!

   Poista
 2. Nää on kyllä suloset :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan hempeät, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 4. Ihanat ♥ Rakastuin niin kovasti, että juoksempas huomenna Stocmannille etsiskelemään koko kynnelle tarkoitettuja laattoja ♥


  kaverini ja minun blogiin saa kans kurkata :)
  http://kynnetvsmaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ihanat! <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)