maanantai 29. huhtikuuta 2013

Neon aztec

Halusin tehdä aztec tribal -kynnet eri värein tällä kertaa, väriksi valikoitui pinkkiä, mustaa, valkoista ja kultaista.


Käytin näissä:

China Glaze - Shocking Pink
Color Club Art Club - Gold Glitter (saatu)
Orly Instant Artist - Jet Black
Orly Instant Artist - Crisp White

Haluaisin tähän kohtaan jakaa tunnustuksen/palkinnon yhdelle kynsilakalle. Se olkoon nimeltään "maailman surkeimmin levittyvä ja pahiten kaljuuntuva kynsilakka". Tämän kyseenalaisen kunnian saa China Glazen Shocking Pink: jopa kolmas kerros oli täysin kalju ja raitainen, lakka oli kuin jotain todella vetistä akryylimaalia, joka kuivui mattaisaksi kuten neoneidein kuuluukin, mutta kaljuuntui juuri siitä kohtaa, minne yhtään sivellintä heilautitkaan. Pakkohan se lakkapinta oli jotenkin peittää, joten siitä oikeastaan tuli koko idea tähän manikyyriin.

Välttäkää Shocking Pinkiä kuin ruttoa. En oo kokeillut tätä Nufun Aqua Basen kanssa, se yleensä taltuttaa hankalimmatkin levittyjät, mutta toivon, että kukaan ei muodosta mielipidettä kaikista China Glazen lakoista tämän kynsilakan laadun perusteella. Toivottavasti siis kukaan ei ekaksi ChG:n lakaksi keksi hankkia tätä ja pety pahemman kerran.

Sen lisäksi, että Shocking Pink on hankala levittymään, on se myös äärettömän hankala valokuvattava. Ostaessani tätä lakkaa ostin suurinpiirtein sian säkissä, sillä tästä löytyy niin monta erilaista ja eriväristä swatchia, kuin on kuvaajiakin ja mullakaan ei tällähetkellä oo mitään käryä siitä, näyttääkö tämä kenenkäkin näytöllä yhtään oikealta. 

Vähän laiskotti näitä tehdessä, joten en jaksanut hakea edes dotting toolia avukseni. Se vähän kostautui, kun sillä ohuen siveltimen päällä ei kyllä palloja kovin hyvin tehdä. ;D Muuten tykkään kyllä väreistä ja kuvoinneista, vaikka kyllähän näiden kanssa joutui tuhertaa, eikä se helppoa ole noin pieniä kuviointeja nail art-lakallakaan tehdä. Nimenomaan näpertelyn tarpeen iskiessä tällaisten kynsien tekeminen on parhautta!

Jotain positiivistakin tähän postaukseen, nimittäin joko Color Club on muuttanut Art Club -koristelulakkojensa koostumusta huomattavasti lievemmäksi jonkun vuoden takaisen koostumuksen tai sitten muistan väärin, mutta nuo kokeilemani glitteriset koristelulakat ovat olleet vähintäänkin vetisiä, eivät ollenkaan paksuja tai edes paksuuntuvanoloisia. Hyvä Color Club! Kannatti palata niihin, kun ensin meinasin pysytellä Orlyissä myös glitterlinereiden kanssa, mutta niin toivottomia ne olivat, että oli pakko kokeilla taas Color Clubia. 

Tällä hetkellä poden suurta raivoa tietokonettani kohtaan, joka temppuilee urakalla, joten tekis mieli vähän avautua tästä, mutta jos nyt jätän kuitenkin väliin. Pääasia, että pääsen tällä postaamaan ja pystyn tätä jopa Linuxilla käyttämään. Huoh ja huoh.

Miltäs aztec -kynnet näyttää? :) Mille lakalle te luovuttaisitte surkeimman levittyjän ja pahiten kaljuuntuvan lakan tittelin?

30 kommenttia:

  1. Onpa aztec-mani pirteä kun siinä on pinkki väri pohjalla! Kyllä tuo surkein levittyjä-titteli menee Shocking Pink:ille,itse olen aivan samojen ongelmien kanssa tapellut kyseisen lakan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, jep se on kyllä toivoton levittyjä. :o

      Poista
  2. Hahhah, mun ensimmäinen CGni oli juuri tuo Shocking Pink, mutta ei se mielestäni ollut ollekaan huonolaatuinen. Oma SPni peittää kahdella kerroksella eikä kaljuunnu. Toki nyt se alkaa olla jo senverran vanha että voisi vhän vilauttaa ohentajaa helpottamaan lakkausta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä ettei sitten sua päässy säikäyttämään tämä. D:

      Poista
  3. Oon täysin samaa mieltä tuosta pinkistä lakasta, mutta jaksan kyllä tapella sen kanssa koska väri on niin ihana :D En ole koskaan nähnyt noin yksinkertaisia mutta upeita tribaalikynsiä! kaikki pisteet sulle, pelastit mut just tosi pahalta ideapulalta (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana kyllä väriltään. :) Hih, kiitos ja oleppas hyvä. ;D

      Poista
  4. Mulla on yks china glaze, eli en oo tota kokeillut. Mun mielestä huonoin mun omista lakoistani on Rimmel Londonin I ♥ lasting finish 045 misty jade. hyihyi, ei näy kunnolla edes kolmannella kerroksella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih, Rimmel ei oo munkaan suosikkimerkki, enkä oo kun yhtä sävyä kokeillutkaan siltä. ;D

      Poista
  5. Ihnat kynnet! (:
    China Glazen Something Sweet on varmaan yksi huonoiten levittyvimpiä lakkoja, mitä minulla on ollut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Joo sekään ei kyllä tosiaan ollu hyvälaatuinen kaveri.

      Poista
  6. FB:ssä kehuinkin jo mutta mä en saa näistä silmiä irti O.O ne on vaa nii ihanat! <3 Saa nähä koska ite alan tälläsiä väsäämään kun on pitänyt varmaan 1000 ja yks kertaa kokeilla mutta oon ollu aina liian laiska XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, nää kyllä vaatii vähä paneutumista, ei oo ihan nopein koristelutyyli kyllä. ;D

      Poista
  7. Hienot kuviot! Ja tuo lakka on kivan pinkin näköinen, mutta saa jäädä ostamatta jos on noin hankala. Tässä kuvassa se ainakin väriltään näyttäisi olevan lähellä saman merkin Pink Voltagea. Joitakin lakkoja on vaan mahdoton kuvata :)

    Huonojakin lakkoja on tullut vastaan, mutta yleensä hermot menee pahiten valkoisella lakatessa. Yhtään hyvää en ole vielä löytänyt, aina on pakko lakata vähintään kolme kerrosta eikä tulos ole yleensä vielä sittenkään tasainen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On kyllä mahdotonta tosiaan välillä. ;D Valkoisetkin on kyllä hankalia monesti, mäkin edelleen metsästän täydellisintä valkoista!

      Poista
  8. Ää ihanat <3 Ite tilasin eilen mun ekat China Glazet, toivon et ne tulee nopeesti ja on hyviä :)

    VastaaPoista
  9. Pakko tulla kysymään skidisti aiheen vierestä, mutta kertokaa nyt hyvät ihmiset mulle, miksi tuo China Glaze on muka niin hyvä merkki :D

    Mulla on (vasta) kolme ChG:a (Liquid Leather, Sunday Funday, Budding Romance), ja niissä on kaikissa aivan p*ska suti! Ihan liian ohut on se. LL myös kaljuuntuu mun kynnellä ja sitä ei siivoa muu kuin kirves kynsinauhoilta, oikeesti käytin yhteen kynsinauhaan sitä siivotessani 10-15 minuuttia, ja silti ne jäivät tummiksi! Välineinä pieni, lattapäinen, napakka sivellin ja Xtran poistoaine, ja ne kyllä siivoavat ihan kaikki muut lakat ihan hyvin. SF ja BR on ihan ok, paitsi sen sudin puolesta, ja BR on vähintäänkin erikoisen värinen.

    Onko mun LL vain maanantaikappale? Onko kaikissa ChG:ssa mun lapiokynsille sopimaton ohut sivellin? Pitääkö mun muka vielä antaa mahdollisuus China Glazeille, ja miksi :D ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohut se kyllä on se suti, mutta toisaalta en oo kokenut sitä ongelmalliseksi, kun ei musta oo kuitenkaan ohuimmasta päästä, mielipidejuttujahan nämä. ;D Kaikissa ChG:n lakoissa on tietääkseni samanlainen sivellin.

      Musta taas tuntuu, että ihan kaikki mustat lakat sotkee, jos ne on tosi pigmenttisiä, eli siitä se varmasti johtuu. Joku jelly-musta nyt lähtee helposti pois mutta kaikki pigmenttiset on aina kovassa irrota, varsinkin kuivemmilta kynsinauhoilta. :/

      Poista
  10. Oi ja voi, nämä vaan jotenkin iskee ihan täysillä, enkä mä osaa sanoa että miksi! :D

    VastaaPoista
  11. Oikein kivat koristelut :)

    Shocking Pink on kyllä laadultaan kuraa, testasin viime viikolla ensimmäistä kertaa ja meinasin jättää leikin sikseen kahden kerroksen jälkeen...

    Mutta surkein levitttyjä -titteli menee ehdottomasti Nicole By OPI Mu Lifesaver -lakalla. On vain kauniin sävynsä ansiosta saanut jäädä kokoelmaan, mutta sillä lakkaaminen on joka kerta yhtä raivostuttavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Apua, pitääkin sitten välttää tota NOPIa.

      Poista
  12. Nyt kun toi Adenina on sun yhteistyökumppani, niin oliskos sinne tulossa jotain yhteistyökumppanuuden-juhlistamis-alennuskoodia? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alennuskoodista en tiedä mutta arvontaa ainakin jossain vaiheessa on tulossa! :)

      Poista
  13. Ihanat! Aztec-kuosi on yks mun ehdoton lemppari omillakin kynsillä!:)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)