lauantai 25. toukokuuta 2013

Bazooka, Bazooka!

Tämmöiset kynnet tuli tehtyä joskus aiemmin. Nää ei oo kyllä jotenkin yhtään mun makuun.


Käytin näissä:

Essie - Blanc
Essie - Bazooka
+ tarroja

Bazooka on varmaan jo viime vuoden kesäkokoelmaa, mutta lähetin Roopen metsästämään sitä mulle tässä joskus tarjouksesta. Olin nähnyt lakan jossain ja ihastunut siihen palavasti. Onhan se nätti kyllä, mutta yksinään ei peitä kovin hyvin, luirua kun on. Alle pistinkin väriä tehostamaan ja peittävyyttä parantamaan valkoisen Blancin. Lakka levittyy epätasaisesti valkoisen päälle, vaikka kuvasta sitä ei ehkä niin huomaa.

Tuon Blancin ostin nyt juuri Citarin tarjouksesta. Oon todella tarkka valkoisten kanssa ja tää Essie on yksi parhaimmista valkoisista, joita olen kokeillut, joskaan ei vieläkään ihan täydellinen. Plussaa tälle nopeasti a kuivumisesta, monesti valkoiset on sellaisia, että ne on vielä alttiita tyynyn kuville pidemmänkin kuivatusajan jälkeen.

Päälle pistin tarrat, joista en pitänyt ollenkaan, tuo glitter.. Nää tarrat muistuttaa mua jostain ala-aste-aikaisista tarravihkotarroista. En ollenkaan pidä näitä semmoisina tyylikkäinä kynsitarroina, joilla tehdään elegantti kukkakuviointi helposti kynnelle. :D Plussaa etteivät sentään kuplittuneet tai jääneet sojottamaan. Nämä on muuten eBaysta, jos joku kaipailee, anyone?

Kuten sanottu, ei mun kynnet ollenkaan, mutta sattuiko joku jopa tykkäämään näistä? :D

23 kommenttia:

  1. Nuo tarrat on ihanat :3 Mie voi kotiuttaa ne, jos et kaipaa niitä omiin arkistoihiin ;D

    Bazooka on kyllä luirua, liiankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, pidetään mielessä! ;D Ehkä jotenki toisella tavalla yhdisteltynä ois ollu kivemmat.

      Poista
  2. Mun mielestä noi on tosi hienot!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista
  4. Anteeksi vielä toinen kommentti, mutta sun hyvien Konad-ohjeiden ansiosta ostin omat leimausvehkeet ja tein ensimmäiset leimaukset, kuvia näät tuosta osoitteesta: http://hauskatkynnet.blogspot.fi/2013/05/24-puolikkaita-perhosia.html

    :)

    VastaaPoista
  5. Mun mielestä nää on ihanat, mutta ei mitään sun parhaita mitä oot tehnyt. Mutta ihanan pirtsakka toi oranssi lakka! :)

    VastaaPoista
  6. Kivat kynnet, tuli mieleen marimekko!:)

    VastaaPoista
  7. Pitääpä kokeilla joskus tuota Essien valkoista lakkaa, koska tarvitsisin jonkun hyvän. :) Omistankin vain yhden Essien lakan, muistaakseni se oli nimeltään Lovie Dovie.

    VastaaPoista
  8. Musta noi on jollain tavalla aivan mahtavan väriset. En osaa sanoa olisiko nuo minunkaan tyyliset, mutta tykkään kuitenkin.

    VastaaPoista
  9. WOUH, sävy ainakin tarttui simmuun x)! Kivathan nuo on , ei valittamista ollenkaan , erittäin pirtsakat ;)!

    VastaaPoista
  10. Mun mielestä nää on tosi kivat kynnet!! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)