tiistai 21. toukokuuta 2013

Glitterinen tuhlaaja

Tämmöisetkin kynnet on tuossa välissä tullut tehtyä. Tää on joku nopean illan manikyyri, alle kerros värilakkaa ja päälle kiiiiltävä glitteri.


Käytin näissä:

Essie - Big Spender (alla)
Golden Rose - Jolly Jewels 108 (glitter, saatu)

Tuo GR oli yks niistä Jolly Jewelseistä, joita ei sitten saatu Suomeen ajallaan, enkä oo kuullut myöskään että olis kesäksikään tulossa. Tosi harmi sinänsä, koska tuo on niin nätti glitter. Glitter pääsee parhaiten oikeuksiinsa varjossa, se on nimittäin niin kiiltävä, että glitterit jää helposti kiillon alle piiloon. Pohjahan tässä on värillinen, eli tätä voi käyttää myös yksinään, itse ajattelin päästä helpolla ja mätsäsin lähes samanväriseen värilakkaan, joten selvisin yhdellä kerroksella tätä glitteriä. :)

Osaako joku sanoa, onko vielä voimassa Citymarkettien Essie-lakkoja koskeva Plussatarjous? Muistaakseni se oli tämän kuun loppuun (en lyö päätäni pantiksi), että kaikki Essien värilakat maksaa 10,90 ja hoitolakat tais olla 11,90. Itse ostin tarjouksesta Essien Blancin. Onko teillä sama ongelma kun meikällä, että kun Essiet isketään Citareissa yms. tarjoukseen, niin haluis kotona ensin Googletella swatch-kuvia lakoista, että tietäis mitä sitä ostaiskaan? Mulle ei ainakaan ne kaupan kiekot paljoa aukene siellä kaupassa, joten otin selvää Suomen Essie -perusvärivalikoimasta ja tein niistä tämmösen kuvan, josko tästä olis hyötyä jollekki muullekkin. :) Nää on siis ne lakat, jotka on core -kokoelmaa Suomen markettien ständeissä, eli tässä ei oo hoitolakkoja, kausisävyjä tai muita uusia kokoelmia. Vain ne värilakat, jotka siellä ständeissä seisoo aina sesongista riippumatta.


Toivottavasti nimet on oikein, en nimittäin tarkistanut jokaisen kirjoitusasua. ;D

Oon tänään happyhappy x 10000 kun jotenkin kaikki menee kerrankin ihan putkeen. Sallin itseni nauttia kerrankin tunteesta, sillä tämmöisiä päiviä on tosi harvoin. Ihanaa päivänjatkoa kaikille, toivottavasti teillä on yhtä hyvä päivä kuin mulla. :)

21 kommenttia:

  1. Tosi nätti lakkaus. Onneks itseltä löytyy samainen lakka, en ole vaan ehtinyt vielä kynsille laittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiitos! Repesin kun näin nimimerkkisi, kun tää näytti sen sähköpostissa hassusti tuon blogitekstin otsikon kanssa, aww. :D

      Poista
  2. Tuo glitter on siis oikeasti kiiltävä! :D Ihananvärisen manikyyrin oot laittanut taas kerran! Ja kiitos tuosta Essie-listasta, auttaa ehkä minuakin lakanmetsästyksessä :)

    VastaaPoista
  3. Onpa ihanaa tuo glitteri! Anna mulle ;)

    VastaaPoista
  4. Kaunis lakkaus. :)

    Cittarin sivujen mukaan tarjous on voimassa kuun loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja mahtia, en sitten muistanu ihan omiani. ;D

      Poista
  5. waau, nää kynnet on hyytelömäiset! :)

    VastaaPoista
  6. ihana lakkaus!
    juu on vielä tarjouksessa, just tänään seisoin standin edessä ihmettelemässä niitä ja mulla oli juurikin tuo mainitsemasi ongelma. en vaan mitään ostanu, osittain myös siitä syystä että tyttäreni päätti saada raivokohtauksen. säästyipähän nekin rahat.. :D ja vasta tein kyllä cesarstilauksenkin että ehkä hyvä niin, vaikka sieltä tuleekin vaan yks lakka.. ja parit öljyt :D

    VastaaPoista
  7. Harmi ettei tuo lakka tullut Seppälään. Oon ostanu melkein kaikki muut Jolly Jewelit (ööh, meni yli 40 euroo, onneks oli lahjakortti jolla ostaa :DD) mutta harmittaa että juuri ne kolme glitteriä, joista tykkäsin varmaan eniten ei tullut. Jos saat jotain infoa jossain vaiheessa koska ne olis tulossa niin kerrothan sitten täällä blogissa? Mun on nimittäin pakko saada ne! :D

    Ja tää sun blogi on hurjan ihana! Oon lukenu tätä nyt yli vuoden, luen joka päivä ja odottelen innolla aina uutta postausta. Oon saanu myös inspaa ja neuvoja omiin kynsiini, kiitos paljon! Ja kehitystä ei oo tapahtunut muuta kun hyvään suuntaan. Kiitos mahtavasta blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos kommentista ja kehuista! :) Infoan ehdottomasti jos saan tietooni niiden tulosta.

      Poista
    2. Sain juuri infoa, että tää sävy ja 7 uutta Jolly Jewelsiä ovat Seppälöissä n. 2 viikon kuluttua! ;)

      Poista
  8. Ihana glitteri!

    Kiitos tarjousvinkistä ja ennen kaikkea kiitos Essie-listauksesta. Itsehän viime essie-ostoskerralla seisoin ständillä iphonen kanssa ja googletin swatcheja. Nyt sen voi tehdä etukäteen, töissä. ;)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)