keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Duo-kukkasia

Käytiin tuossa pari viikkoa sitten Keskisellä ja siellähän on nykyään kivat valikoimat myös Essencen kynsilakkoja. Parit lakathan sieltä oli pakko ostaa, joista ensimmäinen esittelyssä nyt. Nää Essencen normaalit lakat oli 2 euroa ja erikoislakat jotain 2,50 euron tietämillä. :)

Kynsillä:

Essence - 195 You Wow'd Me Again (sininen duochrome)
Sally Hansen - Taffeta (violetti matta, saatu)
+ leimauksissa Konad m82 & Konad Special Polish White (saatuja)
+ strassit 

Näissä kynsissä on kolme kerrosta Essencen You Wow'd Me Againia, vaikka pari kerrostakin olis kyllä riittänyt. Tykkään kovasti Essencen siveltimestä, sillä se on pyöreäpäinen. Tuo YWMA on sininen duochrome, jossa flash on violetti, kivan voimakas efekti vielä. Töpsöttelin ennen leimailua kukkasten alle violettia Taffetaa Sally Hansenilta, joten ihan noin voimakas tuo violetti vivahde ei tässä lakassa ole, vaikka se hauskasti siltä näyttääkin. :)

Leimat otin Konadin m82-laatalta ja laitoin strassit vielä kukkien keskelle. Vähän oli hankaluuksia kohdistaa leimoja, mutta ihan hyvin ne lopulta asettuivat. Kukat ja perhoset on aina niin kivoja, en saa niistä tarpeekseni. Ne sopii kaikenlaisiin kynsiin ja on sopivan hillittyjä, mutta nättejä kuitenkin. 

Se on kyllä mahtavaa, että Essenceä ollaan saatu Suomeen, näitähän on Keskisen lisäksi myynnissä Halpa-Halleissa ainakin Porissa, Pietarsaaressa, Kokkolassa, Ylivieskassa ja Kuopiossa, kenties jo jossain muuallakin. Vähän olisin Keskisen valikoimiin toivonut lisää glittereitä ja shimmereitä ja muita erikoisempia, nyt oli aika paljon cremejä. Toivottavasti vielä Vaasaankin tulis näitä, tosin mun kukkaron kannalta se on riskialtista, kun halvat ja hyvälaatuiset lakat kyllä kiinnittää huomion. :)


Mitäs pidätte kynsistä ja hei, ootteko ostaneet Suomesta muualta Essenceä kuin noista mun mainitsemista paikoista? Olis kiva tietää, minne nää on jo levinneet. :)


12 kommenttia:

 1. Tosi kauniit, ihan mun näköiset! <3 Essencen lakat on tosi huippuja kyllä, harmi kun Kouvolastakin vielä matkaa on lähimpiin myyntipisteisiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ehkäpä ne leviää vielä laajemmalle kun niistä niin kovasti tykätään. :)

   Poista
 2. Gorgeous manicure, love the combination of color, stamping, rhinestones... <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)