tiistai 6. tammikuuta 2015

Käyttämättömien ABC-haaste: J

Nyt kun on tälle vesimarmoroinnin turmiolliselle tielle lähdetty niin jatketaan sillä. :) Käyttämättömien lakkojen ABC-haaste ja vuorossa J!
Kynsillä:

Golden Rose - Jolly Jewels 110 (glitter)
Essie - Hip-Anema (punainen creme, saatu)
Essie - Blanc (valkoinen creme)
Peggy Sage - 1011 Nuit (musta creme, saatu)
+ strassit
Tuo Golden Rosen glitter on hieman psykedeelinen, kynnellä lakasta tulee mieleen jotkin värisokeustestit. Tykkään kyllä tällaisista erikoisista glittereistä, niitä ei voi olla liikaa. Tuosta GR:n Jolly Jewelsistähän se lähti sitten idea kynsien värimaailmaan: mustaa, valkoista ja punaista.

Sopivastihan mulla olikin noita cremejä mukana, joten niistä nämä kynnet sitten rakenneltiin. Edellinen vesimarmorointi sujui ihan hyvin, joten uskaltauduin kokeilemaan sitä lisää. Ilmakuplia tuo vesimarmoroitu kynsi kyllä keräili itseensä riittämiin, mutta kyllä tämä tästä. Jos edes silloin tällöin viitsis yrittää marmoroida, niin kai siihenkin oppis. 

Strassit on sopivan pieniä koristeita kynsille, joille ei halua suurempaa huomiota. Näistä tuli ihan semmoiset mix and match -kynnet, vaikka ensin piti yrittää skittletteä. Termeistä epätietoisille voin valaista, että 'mix and match' tarkoittaa siis kynsiä, joissa kaikki kynnet ovat keskenään erilaisia, mutta tyyli kynsillä on kuitenkin yhtenäinen. Skittlettessä taasen vähintään kaksi kynttä ovat keskenään täysin samanlaiset, vaikka muut kynnet olisivat mitä. Nää termit on aina yhtä hämmentäviä, varsinkin kun niitä käytetään osittain sekaisinsa eikä mitään virallisia määritelmiä kaikelle edes ole. :)


Mulle tulee jokin salmiakkimaailma mieleen näistä kynsistä, kun yhdistän mustan ja punaisen vahvasti näihin suolaisiin herkkuihin. Mitäs teille tulee kynsistä mieleen? :)


14 kommenttia:

 1. Onpahan kauniit värit! JJ kyllä inspiroi usein hauskoihin kokeiluihin :)

  VastaaPoista
 2. Hemmetti, pitäskö tänä iltana marmoroida? :D Super-salmiakin suljen pois mielestäni.....

  VastaaPoista
 3. I-H-A-N-I-A noi sun marmorointi kyntes näissä niis edellisis kynsis!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat, varsinkin nuo missä on timantit. :) Tyylikkään yksinkertaisen hienot!

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit kynnet! Toi marmorointi on jotenkin hirmu veikee mun mielestä, sopii ettei musta oo siinä niin intensiivinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvinen, halusinki just sillee että marmorointi on vaaleampi 8)

   Poista
 6. UPEAT! Oot hyvin onnistunu marmoroimaan, itelläni on aina vaikeuksia saada vesi sen asteiseks, et lakat ei heti kuivahtais..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se munki ongelma on useimmiten ollu että lakat kuivahtaa heti siihen veteen eikä ehdi edes mitään kuviota tehdä. :s

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)