perjantai 16. tammikuuta 2015

Käyttämättömien ABC-haaste: M

Tälle kertaa tulikin aika synkät kynnet, syksyisetkin jollain tavalla. :)

Kynsillä:

Zoya - Margo (violetti creme, saatu)
Zoya - Imogen (musta tekstuuri, saatu)
+ leimauksissa China Glaze - Stone Cold & Konad m98 (saatu)

Inspis lähti tuosta Zoyan Margosta, joka on tummahko munakoiso cremelakka, joka peitti nätisti ja hyvin jo parilla kerroksella. Jotkut Zoyan cremet, joihin oon törmännyt, ovat olleet tosi ohuita ja pelkäsin, että miten tää käyttäytyy mutta positiivinen yllätys oli, että tää oli koostumukseltaan mainio. 

Tumman munakoison kanssa ajattelin mustaa ja keksin tuon Zoyan PixieDustin, Imogenin. Tää ei musta oo oikein tekstuurimainen, ei tää kuiva ollenkaan semmoiseksi karheaksi kuin useimmat Pixiet, pikemminkin tää on mun mielestä musta hologlitter kuin tekstuuri. Nätti lakka kyllä on, eikä mulla ole näitä tällaisia muita vastaavia, joten saa ehdottomasti jäädä mun kokoelmaan vaikkei niin tekstuurinen olekkaan.

Leimauksiin kekkasin China Glazen Stone Coldin, joka on shimmerinen harmaanmusta mattalakka. Toimii tosi kivasti leimauksissa, mutta kuivahtaa niin nopsaan, että tällä leimatessa saa kyllä pitää kiirettä. :) Oisin niin halunnu tunkea vielä strasseja tai jotain noihin leimakynsiin, mutten keksinyt hyvää paikkaa, joten ne saivat jäädä tuollaisiksi. Tuo leimakuvio Konadin laatasta on aika jännä ja tääkin on isompi kuvio kuin monet Konadin aiemmissa laatoissa olevat. Selvästi Konadilla ollaan kuunneltu käyttäjiä, koska mikään ei oo niin rasittavaa kuin liian pienet leimakuviot.


Oon miettiny taas että vois ostella uusia leimauslaattoja, olisko teillä suositella kivoja laattoja tai laattasettejä? :) Tykkään kaikenlaisista kiehkuroista ja  hempeistä kuvioista, ruusuista, pitsikuviosta ja semmoisista. 


8 kommenttia:

 1. http://www.mimax.fi/pueen-leimauslaatta-p-5758.html
  En tiiä onko sulla tuota, mutta tuo on söpö tuo tipu tuossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naww ei oo tota, mutta söpö on. ;D

   Poista
 2. Ihana lakkaus ♥ Tykkään varsinkin Margo-kynsistä, tuo mattaleimaus ja värivalinnat ovat tosi onnistuneet :)

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä hienolta tuo Imogen. Tykkään näiden kynsien väreistä todella paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin nätti lakka, vaikkei niin tekstuurinen olekkaan. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)