maanantai 12. tammikuuta 2015

Käyttämättömien ABC-haaste: L

Ääär, joku lahopää unohti muistikortille kuvat, kun lähdin taas reissuun ja siksi postaus tulee vasta nyt, pahoittelut! Oon yrittäny pitää tätä joka toisen päivän postaustahtia, mutta en oo ihan täysin siinä onnistunu. Vois paremminkin yrittää semmoista 2-4 postausta viikossa -tahtia, vois sopia mulle paremmin. :)

Kynsillä:

OPI - Live And Let Die (tummanvihreä shimmer)
Delush Polish - Lord Earl Grey (harmaanvihreä frost, saatu)
Picture Polish - Siren Song (mintunvihreä shimmer, saat)
+ siirtokuvat
+ strassit
+ niitit
Nää kynnet oli niin randomit, löysin mukana olevista lakoistani erilaisia vihreitä, joten päätin vähän yhdistellä niitä samoihin kynsiin. En kyllä tykännyt näistä kynsistä, tuo strassikynsi oli liikaa ja ois voinu kehittää siihen jotain vähän hillitympää. Tuo OPI:n tummanvihreä Live And Let Die on tosi nätti lakka näin niinkun vihreäksi lakaksi, mutten tiedä, miksi tääkin on aina jäänyt käyttämättä. Kai se vaan on uskottava, ettei ihmisen aika riitä testaamaan kaikkia ihania lakkoja vaikka parhaansa yrittäisi. Kohtuullisen uutena käyttämättömänä näissä kynsissä on Delush Polishin Lord Earl Grey, joka nyt näissä toimiikin vain strassikynnen pohjana. Lakka peitti kyllä hyvin ihan kerroksella parilla, mutta frost-lakkana ei vaan yllä mun suosikeihin. Kolmas uusi lakka näissä on Picture Polishin Siren Song, ui, miten nätti se onkaan. Lakka on vaalean minttuinen shimmer, kimmeltää tosi söpösti. Pari-kolme kerrosta riitti saamaan täydellisen peittävyyden kynsille.

Välillä turhauttaa kun ois niin paljon kivoja kaikkia mutta ne jäävät käyttämättä. Ajattelinkin tehdä tässä lähiaikoina lakkakarsintaa, mutta mun uusin raivon kohde on Posti ja sen uudistukset: maksikirjeen poistuminen helmikuussa! Nytkin jo turhauttaa myydä lakkoja postitse, kun postikulut on hunajaa ja yhä vaan lähettäminen kallistuu, kun jatkossa yli 3 cm paksuiset kirjeet pitää lähettää pakettina. Oliskin kyllä kätevää, jos sais lakkoja myytyä uusille omistajille postittamatta. Vaasalaisten kanssahan tää lakkamyynti onnistuis kivasti, kun Vaasassa oon itsekin, mutta mun tulee säännöllisesti kuljettua myös Seinäjoella ja Jyväskylässä. Kiinnostaisko jotakuta, en oo vielä päättänyt mitä lakkoja myyn, joten mulle sais laittaa wish listiä lakoista, joita ootte vailla. :)


Miltäs kynnet näyttää? Tosiaan, jos Vaasa/Seinäjoki/Jyväskylä-akselilla asuvia kiinnostais ostella lakkoja postikuluitta, niin wish listiä voi laittaa vaikkapa tänne: blogisonnela@gmail.com  :)

18 kommenttia:

 1. Ihanat, vihreät kynnet on ihan lemppareita. <3

  VastaaPoista
 2. Posti tekee elämästä kyllä ärsyttävän hankalaa :/ Jos ei itselläkin olis päällä epätoivoinen lakkojen karsinta, kiinnostaisi ehdottomasti tuollainen postikuluttomuus @Jkl. Eikä sitä toki tiedä, jos laittelet jotain listaa jossain vaiheessa, jos sieltä löytyisikin jotain mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, maksikirjeetkin on suhteessa kalliita ja nyt vaan kokoajan kallistuu. 8(

   Poista
 3. Mua voisi kiinnostaa Seinäjoella! Ootko siinä EP:n alueen fb-ryhmässä, jos laittaisi vaikka jotain kirppismiittiä pystyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä siinä ryhmässä, joku kirppismiitti ois kyllä loistoidea! :)

   Poista
 4. Aah, vihreätä! Silmä ja sielu lepää :). Mä taas niin tykkään tuosta strassikynnestä. Ja tuo OPI on täydellinen. Miten mulla ei ole sitä? Jostain syystä tuo PP ei herätä mitään fiiliksiä, vaikka se vihrulainen onkin. Ehkä muhun uppoaa paremmin vähän viileämmät vaaleat vihrulaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tuo OPI on kyllä varsin nätti! Itseasiassa tuo PP on melko viileä, en tiedä voisko se näyttää eri näytöillä sitten niin eri sävyiseltä. :o

   Poista
 5. Suloisethan nää on! <3 Ja pitäis kehittää kyllä joku postiton tapa hoitaa lakkakirppistelyt, jonkin sorttiset kirppismiitit kaupungeittain kerran kuussa tai jotain. Esim. Helsingin lakkakirppistelijät kohtaavat -faceryhmä isommille kaupungeille tms :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Näinpä, kirppismiittejä pitäis järkkäillä kyllä!

   Poista
 6. Toi strassikynsi on just ihana! :D Tosi nätit kynnet, iskee muhun. :)

  VastaaPoista
 7. Minusta nämä on oikein nätit :) paitsi tuo yksi strassi häiritsee, kun näyttää, että se on puoliksi irti. ;D ja minua kiinnostaisi ainakin kirppistellä, varsinkin a-englandeja. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hah joo, se häiritsee muakin. 8D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)