perjantai 2. tammikuuta 2015

Käyttämättömien ABC-haaste: H

Nyt on vuoro taas aakkoshaasteen ja tällä kertaa vuorossa H-kirjain. 
Kynsillä:

OPI - Hey Baby (pinkki creme)
Essie - Blanc (valkoinen creme)
Golden Rose - Holiday 59 (ruusupinkki tekstuuri)
Barry M - Gold Foil (kultainen foil)
+ niitit (saatu)

Pidempään blogiani seuranneet tietävät miten vihaan, vihaan, vihaan vesimarmoroinia. En oikein kunnolla oo edes kokeillut sitä aikoihin, mutta nyt uskaltauduin - yhteen kynteen. Ei pääse hermot niin menemään, kun ei pingota liiaksi. ;)

Syy, miksi minä ja vesimarmorointi emme tule toimeen on se, että haluan kaikista marmoroiduista melkeinpä identtisiä kynsiä, ei oo muuten helppo homma ei. Siks mulle sopii tämmönen yhden kynnen marmorointi oikein hyvin. Saa kunnolla keskittyä siihen kuvioon ja jos se menee pieleen, niin on helppoa uusia vain yhden kynnen lakkaus. Tämä kynsi tuli onneksi kertarykäisyllä. 

OPI:n Hey Baby toimi pohjana pikkurillissä ja vesimarmoroinnissa mukana myös. Toimi kivasti molemmissa ja muutenkin OPI:n cremet harvemmin tuottaa pettymyksiä. Pohjana mulla oli vesimarmorointikynnessä Essien valkoinen Blanc, jotenkin valkoinen aina sopii tuollaisiin pohjaksi, niin värit yms. pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Blancia ja Barry M:n Gold Foilia mulla oli myös marmoroinnissa mukana ja etusormi ja nimetön saivat ylleen Golden Rosen tekstuuria, Holiday 59:ää. Pienet niitit vielä antoivat loppusilauksen kynsille.


Mitä tykkäätte näistä H-kynsistä? Millaisia ajatuksia teissä herättää vesimarmorointi koristelumenetelmänä, kauhunsekaisia vai innostuneita? ;)

16 kommenttia:

 1. Oooh ihana skittlette! :) Mä taas tykkään vesimarmoroinnista, jos ei oteta lukuun sitä sotkua, jonka saan aina aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Se sotku on kyllä aina aivan infernaalista. :D

   Poista
 2. Kaunis skitlette ja onnistunut marmorinti.

  Itsellä vesimarmorinti aiheuttaa lähinnä päänsärkyä, harvemmin saan sillä katseen kestäviä kynsiä aikaan. Kai se harjoittelemalla helpottuis, mutta tuntuu että siihen vaikuttaa tosi paljo myös lakat. Jollain lakoilla siitä vaan ei tuu mitään. Enkä ole oikein jaksanut järjestelmällisesti tutkia mitkä siihen sopii ja mitkä ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä varmasti helpottuis harjoittelemalla, mutta lakoilla on kans suuri merkitys. :o

   Poista
 3. Ihanat kynnet ja tosi kaunis marmorointi.

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Mä tykkään tosi paljon vesimarmoroinnista. Jos siinä ei menis niin paljon aikaa ja ei tulis sotkua, ni varmaan marmoroisin tosi usein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos! :) Kyllä, se vaatii esi- ja jälkivalmisteluja kyllä sen verran ettei usein viitsi ryhtyä.

   Poista
 5. Nää on hienot! Luulen että yhden kynnen vesimarmorointi sopii myös mulle parhaiten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, kiitos! Se on kyllä huomattavasti hermoja säästävämpää kuin useamman marmorointi. ;)

   Poista
 6. This Golden Rose is gorgeous <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is very stunning texture indeed. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)