sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Käyttämättömien ABC-haaste: I

Kellään jo ikävä kesää? Täytyy sanoa, että tässä liukastellessa pitkin teitä ja kastellessa kenkiä vesisateessa alkaa miettiä, että oli se kesä kyllä ihan kiva sittenkin. No jos nyt ei kokonaista kesää saada tähän tammikuulle järkättyä, niin laitetaan semmoinen edes kynsille.
Kynsillä:

China Glaze - In The Rough (vaaleanvihreä tekstuuri)
Seppälä - I'm Rich (kirkas vihreä tekstuuri, saatu)
+ leimauksissa Konad Special Polish White & Konad m100 (saatuja)
Mitäs sitä kesään sitten kuuluis? Nooh..

- aurinkorantaa hiekkoineen - hiekkalakat, check.
- pirteitä värejä - vihreää, check.
- kukkia! - leimattuja kukkia, check.

Huomasin käyttämättömiä lakkoja selaillessani, että nyt kun tuossa söpösti ja sopivasti vierekkäin ovat tikkurenkaassa I-alkuiset, vihreät hiekkalakat, niin laitetaanpas molempia näihin kynsiin. China Glazen In The Rough on vaaleampi, kellertävän vihreä tekstuuri, kun taas Seppälän I'm Rich on kirkkaampi ruohonvihreä ja siinä tuo tekstuuri on tuollaista vaaleaa. ChG oli kyllä niin tuskainen levittymään, että meinasi usko ja toivo pettää useammankin kerran, mutta sai sillä loppujen lopuksi kynnet tehtyä. Seppälän vihreä tekstuuri oli ohuempaa ja levittyi paremmin, mutta tykkään ChG:n tekstuurituloksesta kyllä enemmän. Kyllähän nää lakat kaveruksiksi kävivät, vaikka nyt nää kynnet kyllä tuo mulle enemmän keväisen kuin kesäisen fiiliksen. Kevätkin ois kyllä nyt parempi vaihtoehto kuin nää sähkökatkot ja lumipyryt, duh. 

Leimailussa mulla oli uusi Konadin m100-laatta, josta löytyy nättejä koko kynnen kuviota. Riittävät munkin pitkänhuiskeille kynsille mukavasti ja leimaustulos oli taas ihan tuttua Konad-laatua. En tahtonutkaan sitten muita koristeluja kynsille, vaan saivat mennä tällaisenaan.


Ainakin näillä kynsillä hypättiin kertaloikka pois joulusta, mitä tykkäätte lakoista ja yhdistelmästä, miellyttääkö näin talven keskellä? :)

14 kommenttia:

 1. Ihanat kesäkynnet! 8) Tossa kun siivoilin vaatekaappia, niin tuli jo vähän semmonen fiilis, että kesä sais jo tulla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Suvinen <3 Joo, äää sais tulla kyllä!

   Poista
 2. Juurikin nyt talven keskelle kaivataan vihreätä. Mulla kävi aivan samanlailla :). Keväisiä kynsiä vaan kehiin! Aivan ihanat tekstuurit olet valinnut ja nuo leimat sopivat kuin nenu päähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, vihreää kyllä kaivataan tänne lumikasojen keskelle. ;)

   Poista
 3. Nätit! Minkä kokoiset ne koko kynnen kuvat on tossa konadin laatassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin mittaavinani että 1,9 x 1,4 cm. :)

   Poista
 4. Tosi nätit ja pirtsakat kynnet! :) Mutta silti ite tykkään, että on lunta ja pakkasta. :P Vaikka toki se kesäki kelpais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Pitäis osata nauttia kaikista vuodenajoista, olis tylsää jossois aina samanlaista. ;D

   Poista
 5. Tosi kivan näköinen lakkaus :)

  VastaaPoista
 6. Oi nam!♥ Mä oon luullu että noi Chinan tekstuurit ei toimi millään tasolla, mutta näköjään toimii. Kauniit kynnet, ja kesää on aina ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, kiitos kovasti, kyllä ne vaan toimii! ;) Leimauksen kanssa tekstuuri kuin tekstuuri näyttää kivalle mun mielestä.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)