torstai 22. tammikuuta 2015

Synkän päivän terapiapiristykset

Muistanette varmaan mun aiemminkin puhuneen siitä, miten kynsien laittaminen voi olla varsin terapoivaa toimintaa? Kun kiire on ylimmillään, niin ei oo mitään niin mieltä puhdistavaa, kuin lakata kynnet jollain nätillä värillä ja ottaa koristelulakat käteen ja alkaa sutimaan koristeluita. Aikaisempia tuloksia näistä puhdistautumissessioista on nähtävillä täällä ja täällä

Kynsillä:

Zoya - Jesy (korallioranssi glitter, saatu)
+ koristeluissa: Orly Instant Artist Crisp White & Orly Instant Artist Sunshine
+ strassit
Mulla oli vahingossa jäänyt Zoyan Jesy käyttämättömien joukkoon ja luulinkin, etten oo tätä vielä testannut. Oon sittenkin testannut tätä aiemmin varsin pirteissä kynsissä täällä. Kaunis lakka tämä vaan on, paljon iridescentglitteriä ja nätti korallinen pohja. 

Koristelut tein taas noilla Orlyn vesipohjaisilla koristelulakoilla. Nää on ihan parhautta, koska pysyvät pitkään sopivan ohuina ja kun paksuuntuvat liikaa niin ihan pieni tippanen vettä eheyttää ne taas loistokuntoon. Näitä on tullut hamstrattua joskus eri väreissä ja täytyy kyllä sanoa, että yksiä parhaimmista ostoksista. :) Harmi, ettei näitä enää niin hyvin esim. eBaysta saa kuin ennen sai vaikka on niitä nytkin siellä vielä saatavana. Strassit kruunaa koristelun kuin koristelun. 

Paitsi että tällaisten kynsien tekeminen rauhoittaa mieltä, se myös säästää aikaa, kun ei tarvitse liikaa miettiä millaisia koristeluja tekee. Senkun vaan sutii menemään ja aina tulee persoonalliset kynnet. :)


Itse olen tyytyväinen terapiasession kynsiin, mitäs te ootte mieltä? :) 

8 kommenttia:

 1. Aivan upeat kynnet! Ajatella, miten muutamalla harkitulla viivalla tulee niin upeaa jälkeä. :) Kaunis on myös tuo Zoyan lakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joskus ihan vaan simppeleillä viivoilla saa kyllä kivaa jälkeä aikaiseksi.

   Poista
 2. Ihanat, näistä tulee keväinen fiilis ja keltainen tuo heti pääsiäisen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hihi nyt kun sanoit niin kieltämättä joo pääsiäinen tulee mieleen. 8)

   Poista
 3. Oijoi, aivan mahtavat! <3 se on kyllä ihan totta, että tuollainen sutiminen on älyttömän puhdistavaa ja rauhoittavaa puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :3 Sanoppa muuta, kun ei tarvi miettiä mitään senkun sutii vaan. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)