sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Piilotetun puutarhan sähköiset ananakset

Ranskalaista manikyyriä ei oo tullut tehtyä pitkään aikaan kynsille. Ehkä suurin syy niiden välttelyyn on se, että kynnet on monesti niin kellertävät, että niiden saaminen sellaiseen kuntoon että kehtaa jättää kynsipetiä näkyville vaatii aikamoisen viilaushetken. Nyt kuitenkin viilailin kynsiä, eikä ne alun alkaenkaan olleet niin pahat, niin pitihän sitä sitten kokeilla ranskiksia pitkästä aikaa.
Kynsillä:

L'oréal - Rose Paradis (vaaleanpunainen sheer-creme)
China Glaze - Electric Pineapple (vihreä creme)
Essence - 20 Hidden Garden (monivärinen glitter)
Flormar - GL04 (vihreä glitter)
Pohjalle pääsi mun luottoranskislakka, eli L'oréalin Rose Paradis. Kerros sitä antaa kynsille sopivan vaaleanpunaisen vivahteen, jonka päälle on hyvä rakentaa ranskista. Kynsien kärkeen tein ensin China Glazen Electric Pineapplella tuollaiset rajaukset, koska tiesin että jos ranskiksen tekee pelkällä glitterillä, niin sitä saa kerrostaa aivan tuhottomasti. 

Töpsöttelin sitten liukuvasti tuohon vihreän cremen päälle Flormarilta holoisaa vihreää glitteriä ja Essenceltä ihanaa vihreää glitteriä, jossa on lisänä vaikka mitä ihania hippusia. Lakka on kullanhohtoinen ja näyttää mun mielestä tosi upealta. Tämän Essencen Hidden Gardenin ostin Tuurista tuossa hetki sitten, täytyy kyllä edelleen hehkuttaa, miten kivaa on kun tuota Essenceä nyt oikeasti saa Suomesta. :) 

Näillä kynsillä oon ollut nyt ehkä viitisen päivää ja näistä ei edes kulumat juurikaan näy. Jotenkin tuli kova inspis tehdä heti perään toiset ranskikset, varsinkin glitteriset ja liukuvat ranskikset tuntuu nyt uppoavan muhun nyt ihan erityisen hyvin. :)


Uppoaako nämä teihin, eikös ookkin ihana tuo Essencen moniväriglitter? :)

18 kommenttia:

 1. Oih, tosi kauniit! <3 Nyt tuli mullekin taas ranskisinspis, voi olla, että vähän apinoin näitä jossain välissä :D

  VastaaPoista
 2. Liukuglitterranskikset ♥ Ja tuo essence on upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tuo on niin erikoinen glitter tuo Essence. :)

   Poista
 3. Näistä tulee jotenkin mieleen se OPIn Hawaii kokoelman Pineapple-lakka, joka kaikissa tähän mennessä näkemissäni swatcheissa on näyttänyt aivan järkyttävältä... Olin jo ihan varma, että se keltavihreä + värilliset glitterit kombo on sellainen, jota ei voi tehdä fiksun näköiseksi, mutta näistä kynsistä kyllä pidän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta katsoin tuon Pineapplen ja ei kyllä välttämättä iske ihan muhunkaan. ;D Kiva että tykkäät, tuo Essence on vaan niin nätskä että sillä saa kivat kynnet!

   Poista
 4. Valkoinen tähdikki25.1.2015 21.04

  Tosi kivat on! Mä kans tykkään tehdä ns. glitter-ranskalaisia. Erityisesti silloin, jos on jotain juhlaa luvassa - ne saa tehtyä nopeasti, ovat näyttävät ja glitterit kärjissä pidentävät lakkauksen kestoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, totta joo, glitterransskikset on kyllä juhlava valinta kun sovittaa värit muuhun asuun. :)

   Poista
 5. Tykkään kovasti ranskiksista, joten uppoaa ja tuo glitterlakka on oikein kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että uppoaa, tuo glitter on kyllä niin kiva. :)

   Poista
 6. Essence meni heti tilaukseen, ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tuo Essence on tosi nätti kyllä! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)