torstai 8. tammikuuta 2015

Käyttämättömien ABC-haaste: K

Käyttämättömien ABC-haaste senkun jatkuu ja tänään vuorossa K-kirjain. Mulla ei ollut käyttämättömissä yhtään K:lla alkavaa lakkaa, joten otin sitten Golden Roselta käyttöön yhden laatikoissa jo pitkään pyörineen lakan.

Kynsillä:

Golden Rose - Paris 302 (violetti shimmer)
Essie - Pearly White (valkoinen pearl)
+ leimauksissa Bundle Monster BM-323 & & Konad m57 (saatu) &Konad Special Polish White (saatu)

Laitoin lakkauksen pohjalle Essien Pearly Whiteä, joka on pearl-koostumusta oleva valkoinen. En tykkää kyseisestä koostumuksesta, joten lakka on jäänyt käyttämättä. Sinänsä tietynlaisessa lakkauksessa tämä toimiikin kivasti, jotkin ranskikset esim. näyttää tuollaisella pearl-koostumuksellisella lakalla tehtynä tosi kivalta. Tällä Pearly Whitellä sai melkein kokonaan kynnet peittoon kolmella kerroksella ja kuivuikin mun mielestä ihan normaalivauhtia.

Valkoisen päälle kerrostelin tuota GR:n violettia shimmeriä. Tuo ei kyllä yksinään peitä ja tässäkin tais olla pari-kolme kerrosta, jotta sain haluamani tuloksen. Nättihän tuo on kun mikä, mutta kuivui mun mielestä melko hitaasti. Toki lakkakerroksiakin oli jo tässä vaiheessa kuusi joten se selittää osakseen kuivumistahtia, vaikka annoinkin kaikkien kerrosten kuivaa hyvin.

Mulla on ollut mukana ihan tosi rajoitetusti koristeluvälineitä, joten päätin leimailla taasen. Ensin leimasin kynsille Konadin m57-laatalla ristikkopitsiä ja sen päälle vielä Bundle Monsterin BM-323 laatasta ruusuja. Kohta sitä taas palaillaan kaikkien lakkojen ja välineiden äärelle, odotan innolla kun pääsen taas leikkimään kaikilla lakkavauvoilla. Myös mun kynsinauhat ovat aivan kuolleet ja ilman kuorinta-ainetta niiden saaminen siistiksi on aivan mahdotonta, siinä yksi tärkeimmistä hankinnoista mun mielestä jokaiselle harrastajalle. Nfu Ohin Cuticle Remover on mun ehdoton lemppari, suosittelen! 
Tykkäsin lopputuloksesta kyllä kovin, kivan herkät mutta kuitenkin sopivan särmikkäät kynnet. Tuo GR:n shimmer loistaa hieman vihertävänä tietyssä valossa, joten tylsä se ei ainakaan ole. Kuitenkin olisin mielissäni jos se kuivuisi nopeammin, sillä ohuet ja heikosti kuivuvat shimmerit jäävät mulla helposti pyörimään laatikoihin.


Mitäs tykkäätte kynsistä? :)

14 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)