maanantai 20. joulukuuta 2010

Leikittelyä joulun värein

Tänään esittelyssä vaikeimmin kuvattavat kynnet ikinä! Hetken jo mietin, että laitanko kynsiä tänne ollenkaan, kun näyttivät niin kamalilta kuvassa, joka on sääli, koska livenä ovat yhdet lemppareistani. Täytynee kai uskoa, että jotkut kynnet vaan eivät loista kameran valokeilassa..


Eli kynsissähän leikittelin joulun värein, vihreällä, hopealla sekä punaisella sivukärki-liukuvärjäyksellä (tämä ei ole mikään virallinen termi, keksin sen juuri..)



Jouduin muokkaamaan ylläolevaa kuvaa aivan törkeästi, että sain edes vähän oikeita sävyjä näkymään, enkä siltikään ole tyytyväinen. Tuo ihmeellinen keltainen ei siis todellakaan paista tuolta alta livenä, vaan kamerani poimii sen ihan itse. >:I

Jos nyt lopettaisin valittamisn ja kertoisin, millä välineillä tämä lakkaus syntyi:

                                                                 +

Eli alle pistin Konadin Nail Hardneria sekä lainasin äidiltä vaaleaa lakkaa, joka on merkiltään Make It.
Sivukärkivinoliukuvärjäyksen tein käyttäen Two-Way lakkoja (vihreä, hopea, punainen) sekä Color Clubin Art Of Seductionia. Nimettömiin tähtistrassi-koristelut ja päälle Cesarsin pikakuivattava. Lopuksi kynsinauhoille Cesarsin Ananas-kynsinauhaöljy

Hankintapaikoista sen verran, että eBaysta, Cesarsista ja Nailfixistä kaikki. :) + tuo äidin lakka taitaa olla S-marketista.

Pahoittelen huonoja kuvia, mutta kysynpä silti, että mitä piditte tämänkertaisista kynsistä? :) Itse pidän todella paljon.

8 kommenttia:

  1. Varmaan tosi kivat luonnossa vaikka kuvat saakin ne näyttämään aika... Mielenkiintoisilta. :D Mullakin aina välillä meinaa mennä hermot kun ei oikeet sävyt meinaa millään näkyä kuvassa ilman järkyttävää muokkausmäärää.

    VastaaPoista
  2. Ihanat 8) Ja kyl ne nois kuvissaki ihan hienoilta näyttää, varmaa luonnos viel hienommat.

    VastaaPoista
  3. Tykkään!Ihanan glitteriset ja jouluiset värit.

    VastaaPoista
  4. Oi, ihanat kynnet!! I like <3 Noi värit muuten sopii tosi hyvin jouluun :) ~Anni

    VastaaPoista
  5. Hantta: Sanos muuta! :D Millätavalla mielenkiintoisilta? ;

    Rain: Kiitti! Niinpä, kuvittele, että nuo glitterlakat on peittäviä, niinkuin ne luonnossa on, tuossa näyttävät hyvin epäpeittäviltä. :D

    Anonyymi: Kiitos! :) Minäkin tykkään kun ovat glittersöpöilyä täynnä.

    Anni: Kiitoksia! Niinpä! 8] Itse kun en ihan kamalasti vihreä-punainen-yhdistelmästä tykkää, mutta näissä kynsissä menettelee :]

    VastaaPoista
  6. Hienot on ! 8) Onneks laitoit nää tänne kuvausongelmist huolimatta ! : DD

    VastaaPoista
  7. Nää on ihanat! Ja hileet on ihanii! :D Siis välttämät toi kuva ei tosiaan oo edukses, mut pystyn kuvittelee, milt ne oikeest näyttää. Oikee hilekuorrutukset! :)

    VastaaPoista
  8. Nebu & Crayon: Kiitos molemmille! :) Nuo on kyllä oikein hilehileblingbling. :))

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)