torstai 17. helmikuuta 2011

Koriste-ostoksia ja keväisiä lakkoja

Edellinen postaus oli siis esimakua tähän postaukseen, jossa on uusia juttuja mitä olen ostellut tässä lähiaikoina.

Kuvia tulee taas paaljon, mutta mä epäilisin, että suurin osa tykkää jos on riittävästi kuvia. :) Piti aiemmin muuten sanomani, että olen nyt hetken aikaa pelkän miniläppärin varassa, joten toivottavasti kuvat näyttää selkeälle isommallakin näytöllä!

Aloitetaan vanhimmista mulle saapuneista jutuista, eli lakkauskiekoista:


Mulla on nyt 9,5 kiekkoa swatchauksia täynnä ja nyt piti siis ostaa täydennystä ettei vanhat lopu kesken. Nämä ovat eBaysta, hintaa en muista kuolemaksenikaan, yht. varmaan alle 5 €.

Ebaysta ostin myös Orlyn Thinneriä pelastamaan kökkööntyneet lakkani:


Oon sitä jonkunverran ehtiny testata ja toimii hienosti! 1-2 tippaa Thinneriä tuo eloon vähän paksuuntuneet lakat, mutta liisteröityneisiin tarvitaan jo vähän enemmän. Maksoin tuosta aineesta muistaakseni postikuluineen n. 5 €.
 
Sitten pieniä koristehankintoja.

Ebaysta tuli tilailtua strasseja silloin, kun huomasin, että värittömät alkaavat uhkaavasti loppua. Niitä minulla menee ehdottomasti eniten.


Tilasin strasseja 1,5 mm, 2 mm, 3 mm ja 4 mm koossa, nuo tuossa taitavat olla vissiin 1,5 mm ja 3 mm, en kyllä mitannut niitä, mutta se selviää kunhan loputkin strassit kotiutuvat maailmalta. Hintaa taisi olla 1 - 1,5 €/hyrrä.

Sitten mun pitää taas syyttää Sallaa mun joistain hankinnoista.. Yksi Born Prettyn tilaus ja ChG:n kolmen lakan paketti mulle on neidin ansiosta jo tulossa, mutta niiden lisäksi sorruin ostamaan microhelmiä nähtyäni Sallan ihanat kukkahelmikynnet! Noita on ihan pakko päästä kanssa testaamaa, helmien kanssa tai ilman.


12 helmipurnukan pakkaus, ostopaikkana eBay, hintaa n. 2,70 €.

Sitten lakkoja!

Innostuin Kicksissä eilen nähtyäni siellä taas sen ihanan Dependiä koskevan tarjouksen "ota 3, maksa 2", joten niinhän minä tein.


Sävyt vasemmalta oikealle: Nr. 270, Nr. 225, Nr. 105

Tuo vihreä kiinnitti ekana huomioni, koska mitään vastaavaa väriä minulla ei kokoelmissani ole. Keltaisen nappasin toisena, kun se näytti söpölle shimmerlakalle ja oikeanpuolimmaisen glitterlakan nappasin koska.. No koska ei mulla tuollaistakaan ole. Lakat yhteensä siis 6 €.


Sitten vielä yksi lakkalöytö eiliseltä:


GOSH - Sexy Lambada (ja siistimättömät kynsinauhat, pahoittelen, mutta kynnet ovat kuvassa edelleen kesken ja halusin näyttää teille jo tähän postaukseen lakan värin kynsillä). Tuo lakka lähti Sokos Emotionin alesta 5,10 € hintaan. Olen onnellinen, koska vihaan yksinäisiä lakkamerkin pulloja ja nyt minulla on toinenkin GOSH. Turhamaista, eikö? No ei vaan, tuo värikin on ihana!

Siinä taas ostostelua! Jokos te olette hamstranneet kevätvärejä?

17 kommenttia:

  1. Hei, ei mua saa syyttää, mä vaan ohjailen ihmisiä varovaisesti kohti oikeita polkuja... :DDD Uskottavaa vai mitä

    Ja et ole ainoa turhamainen. Mä en yleensä suostu edes ostamaan vain yhtä lakkaa miltään merkiltä vaan joko löydän kaksi kivaa tai jätän sen yhden superkivan kauppaan... :D

    VastaaPoista
  2. Minä vaan...17.2.2011 klo 18.56

    Ääh pakko päästä kicksiin..! Ja ylipäätään ostoksille... Mutta juu, ihania lakkoja. Varsnki noi dependit oli ihanan värisiä :)

    VastaaPoista
  3. Salla: Ohjailet kohti oikeita valintoja. ;DD Tämä menee ihan täydestä.. Sama juttu! En vaan kestä sitä, että pullo olis yksinäinen, erilainen! >:I

    Minä vaan: Joo äkkiä hamstraamaan Dependejä! ;)

    VastaaPoista
  4. kivoja ostoksia, ostin itsekkin juuri tuon keltaisen dependin lakan, ja RAKASTUIN siihen söpöön väriin ;)

    VastaaPoista
  5. Tykästyin tuohon vaaleanpunaiseen mikrohelmi purkkiin! :)
    Itselläni on myös muutama purkki noita mikrohelmiä, tosin ovat jääneet vähäiselle kokeilulle ...ehkä kevät saa mut innostumaan ;)

    VastaaPoista
  6. Musta on aina tosi kiva nähdä toisten kynsi-hankintoja, vaikka ne ovatkin "vaarallisia" lompakon kannalta! :) Muutama paketti on itsellenikin tulossa eBaysta. Sitä kun olevinaan tarvitsee vain jotain ihan pientä, mutta yhtäkkiä onkin tullut ostettua vaikka mitä! :)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Niin, se on ihanan pirtsakka keltainen! 8]

    Eve: Toivottavasti! ;) Huomenna näkyy lisää nuita ihailemiasi helmiä täällä blogissa.

    Puggie: Minustakin se on kivaa aina ihailla (kadehtia) toisten ostoksia! :D Sama homma, miten se aina meneekin niin, että jotain pientä piti ostaa, mutta tuli napsuteltua paljon pientä ihanaa.. ;d

    VastaaPoista
  8. Apua! Tuo GOSHin lakka on aivan ihanan värinen <3 mun pitäis vihata tuon värisiä lakkoja mutta huh huh ihan älyttömän nätti

    VastaaPoista
  9. Mulla ei oikein ole talvi- ja kesälakkoja. Käytän samat tummia ja vaaleita lakkoja ympäri vuoden. On tosi siistin näköisiä nuo mikrohelmet!

    VastaaPoista
  10. Nytkun eBayst puhet tuli, ni onks sielt turvallist tilata jtn akryylinesteit ja sellasii ? Siis sillee turvallist ettei oo mtn hengenvaarallist myrkkyy..

    VastaaPoista
  11. hiutale: Haha, ei saa vihata! Tuo GOSH on nätti kyllä. ;D

    Serafia: Hih, vähän samaa. Tai siis että en yleensä pahemmin välitä sopiiko joku lakka tähän vuodenaikaan jos tahdon sitä käyttää. ;D

    Nebu: Hmmm, en oo ite ostanut mitään semmosia, että en kyl uskalla mitään luvata.. :D En kyllä oo kuullu, että kukaan olis niihin kuollut, mutta ei ne kyllä tietenkään huippulaatua ole jos ovat hinnaltaan halpoja.

    VastaaPoista
  12. ^ Niijuu, kiitti (= Entä uskaltaakohan ebayst tilata lakkaa ? Haluisin kovast jonku OPIn tai CGn lakan mut pelkään olevan feikki..

    VastaaPoista
  13. ^^ Kyllä pitäis uskaltaa, katso vaan että myyjällä on kohtuu hyvä palauteprosentti (suosittelisin väh. 98 %). China Glazeista ja OPI:n lakoista ei käsittääkseni oo niin paljoa feikkejä liikkeellä, mutta eBaysta Konadeja ostettaessa kannattaa olla tarkkana, koska niistä liikkuu feikkejä paljon.

    VastaaPoista
  14. Saanko kysyä mikä mahtoi olla kauppias ebayssa kun noita microhelmiä ostit?? Itsekkin sellaisia olen nyt hankkimassa ja jos kerrran noin halpaa oli! (jos kuitenkin haluat pitää hyvän kauppiaan salassa, niin ei mitään):)

    VastaaPoista
  15. ^^ Ostin nämä semmoiselta kun shcifang :)

    VastaaPoista
  16. Onko , sulla tipit ja lähteekö helposti ja saako niitten päälle lakata ja onko ne kertakäyttöset?<33

    VastaaPoista
  17. ^^ Ei ole tippejä, minulla on luonnonkynnet. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)