sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Color Clubin uutuuksia ja muita uusia juttuja

Facebookin puolella perjantaina vilautinkin näitä uutuuksia, en vaan ehtinyt ihan eilisen puolella näitä tänne blogin puolelle saamaan vaikka lupailin, kun venähti hiukka kiireiseksi päivä, pahoittelut!

Kaikki postauksen tuotteet siis saatu CesarsShopista ja linkit tuotteisiin on ihan teidän shoppailua helpottamassa, en hyödy niistä itse. :)

Port-Folio, Personal Stylist
Color Clubin syksyn In True Fashion -kokoelmasta valitsin pari mielenkiintoisinta lakkaa,  vasemmalla Port-Folio, oikealla Personal Stylist. Port-Folioa vastaavaa sävyä en ole koskaan missään tavannut, Personal Stylist tulee paikkaamaan mun China Glazen Wan't My Bawdy:n paikkaa.

Näiden kahden lisäksi mun mielestä kokoelmassa kiinnostava on tuo Editorial, joka on siis dupe hyvin monelle suositulle sävylle, esim. OPI - Just Spotted The Lizard, Chanel - Peridot, China Glaze -  Rare & Radiant jne. Eli jos tämä sävy vielä kokoelmista puuttuu, niin suosittelen hankkimaan!

Ho-Ho Holly, Berry & Bright ja Glitter Wonderland
Color Clubin Winter Affair -joulukokoelmasta kolme kiinnostavinta, eli Ho-Ho-Holly, Berry & Bright sekä Glitter Wonderland. Mä en ilman tarkempaa kurkintaa uskalla sanoa mitä nää on koostumukseltaan, mutta pitää tutkia tarkemmin. Ihanan kiiltäviä ja tosiaan jouluisia, ei voi erehtyä minkä vuodenajan kokoelma tämä on. ;D

Näiden kolmen lisäksi nostaisin kokoelmasta esille Color Clubin ensimmäisen (?) flakies-lakan, Snowflakesin! Tietääkseni ennen tätä ei Color Clubilta ole tullut flakieseja, mutten ole satavarma. Hämäävää on, että CC:llä on saman niminen glitterlakka jo aiemmasta kokoelmasta, eli älkää sekoittako tätä siihen. Tässä oikea swatch ja kuten huomaatte, tämä Snowflakes on oiva korvike esim. Essien Shine Of Timesille, jota ei ole välttämättä enää niin helppo kohtuuhintaan löytää. Jos mulla ei olis jo SoF:ää, niin tän oisin ehdottomasti kelpuuttanut itselleni!

Desert Valley ja Sweet Rose
Sitten pari väriä vaihtavaa lakkaa! Ruby Wing -kokoelma on Cesarsilla uusi ja siihen kuuluu 18 väriävaihtavaa sävyä. Lakat vaihtavat sävyä ulkoilman ja sisäilman välillä, eli reagoivat auringon uv-säteisiin. Eron huomaa heti tuossa pullossakin, tuo vasemmanpuoleinenkin on sisätiloissa kirkkaalla pohjalla oleva, mutta ulkoilmassa pohjaväri tummenee huomattavasti.

Vasemmalla Desert Valley, oikealla Sweet Rose. Oli mahtia nähdä, että nää tosiaan toimii, eikä vaadi auringonpaistetta edes, vaan pelkkä ulkoilma riittää ja väri vaihtuu samantien. Ne vaihtuu takaisinpäin myös, eli ei vaan yhteen suuntaan. :)

Näiden lisäksi Cesars laittoi mulle testiin pipetillisiä (!!) kynsinauhaöljyjä. Vastaavaan tuotteeseen en oo koskaan aiemmin törmännyt, joten mielenkiinnolla olen näitä jo testaillut.


Ainakin sen huomion tein, että nämä tuntuu olevan paksumpia öljyjä kuin aiemmin käyttämäni öljyt. En vielä tiedä onko tuo pipetti kätevä vai outo, mutta ehkä se selvinnee käytön myötä. :D

Semmoisia tuotteita ja pahoittelen että postaus venyi näin myöhälle. Parempi myöhään kuin ei.. jne, eikös. ;D Kuvat sentään tajusin ottaa valoisan aikaan!

Nousiko jotain kiinnostuksenkohteita tuotteista, onko jotain mitä haluaisitte näistä tietää kenties lisää? :) Lakoista tuun tietty raportoimaan lakkausten yhteydessä sitten enemmän. 

32 kommenttia:

  1. Hienoja on! Tykkään kovasti. Noi öljyt on hauskoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ne on. ;D Varsinkin kun se pipetti on huuurjan pitkä.

      Poista
  2. oiiiihhh! kivoja lakkoja

    VastaaPoista
  3. IHANIA LAKKOJA ! :) Miten tota öljylakkaa käytetään, tai siis toi mikä lie onkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kynsinauhaöljyjä, ei öljylakkoja. :) Eli ne on tarkoitettu kynsien kosteutukseen ja toimii niinkuin muutkin pipetit, eli päästä painamalla voi kerätä pipettiin tavaraa ja ripotella tavaraa kynsinauhoille. :)

      Poista
  4. Ihania! Odotan innolla kuvia niistä kynsillä! :)

    VastaaPoista
  5. Snowflakes meni kyllä heti hankintalistalle. Winter Affair -kokoelmassa on niin ihania lakkoja. Tiedätkö, että onko kyseistä kokoelmaa ollenkaan Transdesignilla? En löytänyt, vaikka yritin etsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii! En osaa sanoa kyllä TD:n valikoimista, jos ei sitä siellä näkynyt niin ei taida sitten olla. :)

      Poista
  6. Olisi kiinnostavaa kuulla tuosta jasmiinin tuoksuisesta kynsinauhaöljystä, että onko tuoksu siinä kovin voimakas?

    Olen miettinyt, että voisin kokeeksi tuollaisen ostaa ja arponut sitten ottaako jasmiinin vai vaniljan tuoksuista.Jasmiinista tuli vain heti epäilys, että jos onkin kovin voimakkaan tuoksuista :D

    -T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näissä melko voimakkaat tuoksut ainakin minun nenään on kaikissa, itse tykkään ehkä eniten tuoksuna juuri tuosta jasmiinista. :)

      Poista
  7. Voitko liittyä lukijakseni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minulla ole yleensä tapana liittyä vain siksi jos joku pyytää lukijaksi, pahoittelut. :)

      Poista
  8. Tosi ihania lakkoja!!! <3<3

    VastaaPoista
  9. Ihania lakkoja! Haluaisin lisää tietoa noista kynsinauhaöljyistä, ja miten se pipetti toimii.. :)

    VastaaPoista
  10. Nameja lakkoja, tekis mieli saada omille kynsille ;D
    Ja ois kyllä ihanaa saada tarkempaa esittelyä noista pipetillisistä öljyistä (:

    VastaaPoista
  11. Ihania lakkoja, etenkin tuo Port-Folio ja miksei Ruby Wingit myös. :) Kynsinauhaöljyjen tuoksuista olisi kiva kuulla lisää, onko ne kuinka voimakkaita tai esanssisia tms. Etenkin vadelma tai jasmiini houkuttelisi, mutta vähän epäilyttää juuri tuo pipetti, jos se ei olekaan kovin kätevä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne aika voimakkaita kyllä nuo tuoksut, mutta itse tykkäsin. :)

      Poista
  12. kauniita lakkoja ja odotan noista öljyistä testiä

    VastaaPoista
  13. Ompas ihania lakkoja! Ja noi öljyt on ihanan näköisiä :)

    VastaaPoista
  14. Uu kuolasin just eilen noita öljyjä ja melkeen tilasin ne, kun näyttävät herkuilta!

    VastaaPoista
  15. Taisin just rakastua tuohon Port-Folioon <3 Pisti omaan silmään muiden ihanuuksien seasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele, ei tuollaisia sävyjä mulla edes muita tule juuri tässä mieleen. ;D

      Poista
  16. Tuo Glitter wonderland on iihana! ja samoin Ho-ho Holly ois kiva nähä kynsillä pian (: Täytyy kanssa harkita tuon Snowflakesin ostoa.. Näyttää kuvassa ainakin upealta :D Mahtavat ostokset kaiken kaikkiaan!
    lollibobin@blogspot.fi ;D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)