maanantai 17. syyskuuta 2012

Tööp töp töpötellyt Papajja-mangot

Simppeliä taas vaihteeksi, nimittäin töpöttelyä. Töpöttelin glitterin vaihteeksi kynnen alareunaan, varsinkin ulkomaisissa blogeissa tätä tyyliä on paljon käytetty joten päätin kokeilla itsekin.


Miyo - Papaya/Mango (saatu)
Wild & Mild - Stardust
Color Club - Take The Stage (saatu)

Tuo Miyo on kyllä hyvälaatuinen, siitä ei pääse mihinkään. Näissä tais olla kaksi kerrosta lakkaa ja hyvin riitti. Miyo on vihreä lakka runsaalla kultaisella shimmerillä ja plussana hassu tuoksu, joka ei kyllä ihan Papaijaa/Mangoa mulle tuo mieleen, mutta ihan kiva silti. :)

Töpöttelin Wild & Mildin Satrdustia, joka on vihreä glitter. Stardustissa on eri värisiä vihreitä ja sinertäviä pikkuglittereitä, nätti ja erikoinen lakka kyllä, mutta tosi hankala yhdistettävä mun mielestä. Take The Stagessa sen sijaan on pientä kultaista glitteriä ja kultaisia hologrammisia folionpaloja.

Näiden kynsien myötä tajusin, että mulla on aivan liian vähän vihreitä glitterlakkoja! Tuo aukko onneksi täydentyy Modelsin Ownilta tulevan Mirrorball -kokoelman myötä, vaikkei noistakaan mikään täysin vihreä glitter ole. Kattokaa tuo ylläoleva linkki varoen, saattaa nimittäin aiheuttaa himon tilailla tuo kokoelma! :D Sitä kokoelmaahan saa nytten Models Ownin sivuilta ja muistakaa liittyä FB-faniksi Modelsille, koska 100 000 fanin täyttyäessä syyskuun aikana antaa MO meille 50 % alekoodin kauppaan! Ale ei koske tosin noita Mirrorball-kokoelman lakkoja. :/

Tästä linkistä Models Ownin Facebook-sivuille.



Tykkäilittekö kynsistä? :)

EDITTI: Tuo Models Ownin Mirrorball-kokoelma ei oo tulossa Seppälöihin, niinkun eivät muutkaan uudet kokoelmat enää, sillä Models Ownin kynsilakat poistuvat Seppälöistä kokonaan tämän vuoden loppuun mennessä. :/ TYHMÄÄÄÄ.

20 kommenttia:

  1. Oi vitsi miten ihanat kynnet! :)) ja olihan se pakko tilata tuo Mirrorball -kokoelma heti kun julkastiin kun oli niin älyttömän ihanat lakat! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Nonnih, innolla odotan kun omat saapuu kotio. 8]

      Poista
  2. Aivan ihanat! Glitterit tuolla alaraunassa saa kynnet näyttämään vähän pisemmiltä myös (: Tuo MIYOn lakka on kanssa tosi nätti.

    VastaaPoista
  3. Oon kyllä vähän aika sitten alkanut katsoa tota Miyon vihreää lakkaa sillä silmällä...Pitäisköhän käydä jo hakemassa :D
    Vihreä ja kulta sopivat hyvin yhteen, eli nätit on :)

    VastaaPoista
  4. Kivalta näyttää glitterit tuolla alareunassa.

    VastaaPoista
  5. Mullakin on tuo Mirrorball-kokoelma toivomuslistalla,toivottavasti tulee seppälöihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti ei tuu Seppälöihin. :/ Seppälästä poistomyydään kaikki Models Ownit ja merkki loppuu Seppälöistä kokonaan vuoden loppuun mennessä, eli uutuuksia ei enää sinne tule.

      Poista
  6. Vitsit kun en tiiä uskonko odottaa kuun loppuun, että sais ton alenja vois tilata mirrorballin ja kaikkee muuta sit halvemmalla, mut jos ne loppuu ;___;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä määki pelkäsin ja tein tilauksen heti. Tosin se 50 % ale ei koske noita Mirrorballeja, niistä ei saa alea vaan pitää ostaa aleaikanakin täydellä hinnalla jos ne tahtoo. :o

      Poista
  7. Aa, mietinkin, miksi meijän Seppälässä oli Models Ownit kaikki 3 euroa pullo. Ei tosin ollu mitään must have -värejä (tuolla on ollut aika aika suppea MO valikoima), mutta eiköhän nuo kannata tsekata, jos jossain ois kivoja sävyjä vielä.

    VastaaPoista
  8. Tosi kivat kynnet! (: Ääää mistä mä nyt saan Models Owneja :( Netistä en taho tilata ja Seppälä on tuhma kun lopettaa MO:n myynnin. :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! No niinpä. :/ Toivottavasti tuo jotain kivaa tilalle sitte kanssa!

      Poista
  9. Mä huomasin ihan vähän aika sitten ton Mirrorball kokoelman ja ihmettelin et miten ihmeessä se on menny multa ihan ohi! Olin et ooh! O.o kun näin ne O.o O.o Mutta ei vissiin taida mulle asti päätyä kun oon niin huono tilaan mistään mitään. Oot muistaakseni tehny ohjeetkin MO tilaamiseen, mutta onkohan ne ajankohtaset tällähetkellä? Toivottavasti joku muu liike ottaa MO valikoimiin nyt kun Seppälä pöljänä ne jättää pois!

    Peeäs, tykkään kynsistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo tehny ohjeita Modelsilta tilaamiseen minä :o Saa nähä miten nyt käy Modelsille Suomessa! Kiitti!

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)