torstai 18. joulukuuta 2014

Pieni pipariukko -kynnet

Whiip, ekat viralliset joulukynnet julkaisuun nyt! Inspis kynsiin on saatu tästä kuvasta.




Kynsillä:

Zoya - Reva (vadelmanpinkki glassflecked)
OPI - Ski Slope Sweetie (valkoinen shimmer)
+ koristeluissa China Glaze - Ruby Pumps (punainen glitter)
+ akryylimaalit
+ niitit (saatuja)




Kynsille pääsi Zoyan Sunshine -kesäkokoelman ihana Reva. Lakka on punertavan vadelmainen glassflecked-lakka, joka peitti jo parilla kerroksella kynnet kivasti. Tää Sunshine-kokoelma on kyllä kovasti mun mieleen ja sopii kyllä myös jouluisempiin kynsiin hyvin. Niitit vielä pääsivät koristamaan tätä kimaltavaa kaunokaista. 

Pipariukon pohjaksi valikoitui OPI:n Ski Slope Sweetie. Lakka on kaunis valkoinen runsaalla kultaisella shimmerillä ja muistuttaa tosi paljon China Glazen White Capia. Tämä ei täysin peitä kynsiä edes kolmella kerroksella, mutta koristeluille pohjaksi kävi hyvin. 

Pipariukon tein akryylimaaleilla maalaillen ja tonttulakkiin laitettiin vielä kimalletta THE JOULUPUNAISESTA eli China Glazen Ruby Pumpsista. Tästä tulikin astetta iloisempi kaveri, en ookkaan aikoihin koskenut akryylimaaleihin, joten pientä opettelua taas kieltämättä oli.


Mitäs tykkäätte kynsistä, jouluisaa ainakin, vai mitä? ;) Nää oli mun ekat joulukynnet, joko te ootte ehtineet tehdä useammatkin?

10 kommenttia:

  1. Todella kauniit kynnet! Ennenkuin luin tekstin, niin luulin että olit katsonut vähän South Parkia ja taiteillut Mr. Hankyn kynsillesi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, hahah, sama tuli mulle myös mieleen kun katselin tuota pipariherraa. 8D

      Poista
  2. On kyllä söpöt lakkaukset! :) Ja tosiaanki jouluiset. Ite en oo kerenny joululakkauksia tehdä, viimeistään sit ite jouluaattona. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista, hihi. :) Mulla ois varmaan parit joululakkaukset tulossa tässä vielä.

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)