keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Persikka-perhoset

Jotain hempeämpää ja keväisempää ehkä tähän väliin? ;) Näin mäkin taisin tuumia, kun sain päähäni että nyt voisi pitkästä aikaa käyttää aikoinaan suuren yliannostuksen tuottamaan perhoskuviota. Yhteen aikaan en mitään muuta Konad-kuviota käyttänytkään. ;D



Käytin näissä:

H&M - Make Me Blush
Flormar - U21
China Glaze - Flirty Tankini
Konad - m36 + Konad White leimauslakka (saatuja)
+ strasseja

Tykkäsin näistä kyllä tosi paljon, näissä on semmoista raikasta henkeä ja tyttömäisyyttä. Laittelin perhoset tarkoituksella eri kohtiin kynsiä, kun en halunnut alkaa taistelemaan että ne olis samoissa kohdissa. Aina löytää jotain valituksen aihetta omista tekeleistää joten koitin minimoida sitä. ;D

Eli näissä on tuollaisilla persikkaisilla ja korallisilla sävyillä tehty liukuvärjäys (tuto löytyy esim. näiden kynsien tuton alusta) ja päälle Konad-leimaukset ja strasseja. Kolmella sävyllä on helpompi tehdä liukuvärjäys kuin kahdella mun mielestä, kun sävyt sekoittuu paremmin toisiinsa kuin jos vain kahdella sävyllä töpöttelee.

Tuo H&M:n Lumikki-lakka Make Me Blus peitti parilla kerroksella, mutta ei ollut erityisen hyvä levittymään. Menipäs nopeasti nuo Lumikit kaupaksi ainakin meidän H&M:ssä, ehdin kerran nähdä nuo valikoimissa, ostin samantien tuon persikkaisen ja sen jälkeen ei noita oo näkyny enää. Harmi sinänsä, kun ne pari muutakin väriä vaikutti mukavilta.

Huuh mulla meinaa ajatus jäätyä kesken kirjoituksen, oon nyt varmaa viis kertaa palannu kirjoittelemaan tätä kun en saa ajatuksia kasaan. Eipä tuo mitteen, tämä on teille jälleen ajastettu aamuksi. :)

Tykkäättekö? :)

23 kommenttia:

  1. Hieno! Mulla on ilmeisesti menossa tuo perhoskausi, kun joutuu leimalaattoja valitessa usein huomaan valinneeni ne, jossa on perhoskuvioita... Sitten joutuu ihan valitsemalla valitsemaan jotain muuta. Kai se on tätä kesää odotellessa. Liukuvärjäys on yleensä mun turvalakkaus, näyttää melkein aina hyvälle. Laitan vielä yleensä glitterit siihen pääälle ni aina liukuu kivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Mulla kans perhoset kiinnittää kyllä huomion aina, mutta oon vissiin hetken ollu erossa niistä ainaki leimauksissa. ;D

      Poista
  2. Jo Facebookissa näitä ihastelin, on kyllä upeat! <3

    VastaaPoista
  3. Ei perhoskuviota voi kuluttaa loppuun! :) Nätit ja tosiaan ihanan keväiset kynnet.

    VastaaPoista
  4. Ihanat kynnet ja täydellinen liukuväri. Pitäisköhän sitä ihtekki pitkästä aikaa tehä liukuväri ja kaivaa leimauslaatat esiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja teeppäs ihmeessä, kiva jos sait inspistä! :)

      Poista
  5. Tosi sievät sävyt ja jotenkin niin nostalgisen klassiset konadoinnit. Itekin yks päivä selasin vanhoja kuvia ja sieltähän nuo perhoset kans putkahti useammastakin manista :D

    VastaaPoista
  6. Ihanat ,mulla on lumikki lakoista ne 2 muuta ,viel ei tota persikkaa ,mut ehkä senkin kotiutan jos viel saatavilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä voisin ne kaks muuta ostaa taasen. ;D Kiitos!

      Poista
  7. Olikohan nuo Lumikki-lakat vaan jotain erittäin vähän aikaa myynnissä olevia kausituotteita, kun en itseäni lähimmässä H&M:ssä niitä ikinä nähnyt, eikä niitä ollut myöskään verkkokaupassa, mistä katsoin heti kun ekan kerran postasit tuosta Lumikki-lakasta. Harmi vaan, olisi ollut kiva hankkia tuollainen... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi olla, ei ne kauaa kyllä olleet esillä valitettavasti. ;/ Toivottavasti saa jatkoa ja tulis lisää tällaisia kivoja henkkamaukalle!

      Poista
  8. ihanat <3<3 on toi lakka kyllä kiva!

    VastaaPoista
  9. Lumikki-lakat on kivoja, mutta mä heräsin taas vähän liian myöhään niitä ostelemaan. ;D

    Ja niin, tosi kivat kynnet oot taas tehnyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) No samoin, vähä kyllä harmittaa kun jäi ne pari kaivelemaan.

      Poista
  10. meijän h&mssä on vielä lumikkilakkoja paljon (: (oli ainaki n kk sitte)

    VastaaPoista
  11. Todella ihanat kynnet :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)