torstai 3. marraskuuta 2011

Keijun korukynnet

Nyt on viety keijupöly uudelle tasolle! Monet teistä varmaan tietävät China Glazen Fairy Dustin ja kys. lakan livenä nähneet tai omistavat tietävät sen ainutlaatuisuuden hologrammiglitterinsä ansiosta. Oletteko koskaan miettineet, että olisi kiva jos olisi lakka, jossa olisi Fairy Dustin kaltaista hologlitteriä isompana ja lakka olisi peittävää? No vissiinkin Color Club on kuullut toiveen ihanasta 3D-glitterlakasta, joka on väriltään vaaleanlila ja teki meille Sugarplum Fairyn. ♥

Varautukaa kuvatulvaan!



Salla linkitteli mulle tuossa kerran tämän sivun ja en voinut olla sitten eilen testaamatta Color Clubin Foiled -kokoelman Foil Me Oncea ja kerrostaa sen päälle Beyond The Mistletoe -kokoelman Sugarplum Fairya. Tein sitten äkkiä vaihdon saman Foiled -kokoelman Hot Like Lavan ja tämän lakkauksen välillä, koska nuo kuvat on ihania, käykää nyt katsomassa oikeasti!



Vasemmalla Foil Me Once, oikealla Sugarplum Fairy. Foil Me Oncen sain Cesarsilta, mutta molempia kokoelmia ja lakkoja heillä on kyllä valikoimissaan. :)



Katsokaa nyt toista! Sugarplum Fairy pääsi näiden kynsien ansiosta ihan varmasti top 10 -suosikkilakkoihin. Veikkaan, että pohjalla on kanssa suuri merkitys, koska tämä ei ole niin hurjan peittävää lakkaa kuitenkaan ja pohjalakan (1 krs.) ansiosta 2 kerrosta Sugarplumia riitti mainiosti. Toinen joka olisi pohjaksi omasta kokoelmastani varmasti sopinut on Models Ownin Mystic Mauve, joka on hyvin samansävyinen kuin Sugarplum Fairy.
 
Tämä SF muistuttaa minua eräästä Dependin lakasta, joka oli suosikkini, mutta se loppui eikä sitä saa enää. Siinä glitterit olivat kyllä pienempiä, mutta sävy oli sama ja se oli myös hologrammiglitterinen.



Laadusta voisin höpötellä seuraavaksi, eli tämä kuivui ihan ilmiömäisen nopeasti. Jätti normaalin glitterlakkojen jättämän rosoisen pinnan, joka korjautui luonnollisesti top coatilla. En keksi mitään valittamista tästä lakasta koska tämä nyt vaan on ISO SYDÄN TÄHÄN KOHTAAN. :)



Koristelut jätin simppeliksi, koska tämä lakka ansaitsee tilaa kynsillä. Hologlitter on siitä ihanaa, että se ei vaadi auringonpaistetta näkyäkseen toisinkuin hololakat, sillä kaikki nämä kuvat oli otettu luonnonvalossa sateisena päivänä. Jos nyt vielä mietitte mitä pikkujouluihin laittaisi kynsille, niin tässä mielestäni yksi hyvin vahva ehdokas, joka kimmeltää ilman aurinkoakin. :)

Ihastuitteko Sugarplum Fairyyn yhtä paljon kuin minä? :')

35 kommenttia:

  1. Voiko tuota upeampaa lakkaa ollakkaan.. :=)

    VastaaPoista
  2. oi teet kerta kerralta ihanempia kynsiä! Eihän tota lakkaa voi kuin tuijottaa, aivan uskomattoman ihana! :)*haluaa,haluaa*

    VastaaPoista
  3. Noniin kiitoksia, luulin selviäväni pelkästään Candy Canella tästä kokoelmasta, mutta ainaki tää on pakko vielä saaha =D Aivan ihastuttava!

    Mari

    VastaaPoista
  4. voi apua, IHANA, tahtootahtoo ! :D
    ja noi muut värit on kans tosia ihania (:

    VastaaPoista
  5. U-P-E-A lakka! Apua, tämän lyylin lakkaostoslista kasvaa niin että lompakko vaan viheltää :) Kummatkin CCn uudet glitterkokoelmat ovat kyllä ihania. Must have :)

    VastaaPoista
  6. Siis toihan on ihan mielettömän upea <3! Mulla tuli mieleen, että oiko mahdollisesti sman tyyppinen kuin Models Ownin Juicy Jules? Näyttää ainakin suht samanlaiselta :D

    VastaaPoista
  7. Tosi ihanat! Miten sulla on aikaa laittaa joka päivä kynnet ja kirjottaa blogiin?? :)

    VastaaPoista
  8. Oi kun ihana :) Ittelläni on Color Clubin Magic Attraction, joka muistuttaa aika paljon tätä. Joka tapauksessä nättejä kummatkin!

    VastaaPoista
  9. Todellakin ihastuin tähän lakkaa yhtä paljon kuin sinä, aeewan ihana ♥♥

    VastaaPoista
  10. No voi sentään, taas tuli yksi must have -lakka lisää :D Siis aivan ihana!!

    VastaaPoista
  11. Haja, mun ois pitänyt pitää suuni kiinni tästä niin kauan ennen kuin olisin ehtinyt laittaa kuvat omaan blogiin kun nyt jos postaan samasta lakasta heti perään tuntuu se mstkimiselta :D noh, ehkä mä selviän. Tuijottelen täällä jo toista päivää kynsiäni lumoutuneena ja yhtä vakuuttunut oli ton meidän pienimmän ilme kun se eilen tutki mun kynsiä ja ihasteli niitä ja lupasin lakata sen kynnet samanlaisiksi :D

    VastaaPoista
  12. Onpas nätti lakkaus! En edes suunnitellu hankkivani mitään tosta Color Clubin jouluglitterikokoelmasta, mutta nyt alko himottaa :)

    VastaaPoista
  13. Nyt sattui kohdalle sellainen lakka joka kolahtaa kunnolla! En voi olla tuijottamatta noita kuvia, varmaan jos itselläni olisi ko. lakka tuijottelisin omia kynsiäni eri valoissa :)

    VastaaPoista
  14. Vooi ihanaihanaihana lakka!

    VastaaPoista
  15. Jestas miten sietämättömän söpöt lakkaukset! :D Oiii :)

    VastaaPoista
  16. No rakastuin ! Toi lakka vei todellaki mun sydämmen ♥ Miten hologritterii muka vois vastustaa ? No ei mitenkää ! Ja koristelutki on oikein hyvät, tää lakka ansaitseekii näkyy :) Ja taijan omistaa sen Kicksin lilan lakan hologrammiglitteril, mut empä oo kertaakaa viel käyttäny :o Jos me puhutaa samast lakast, ni ite kyl bongasin sit viel viimekuun lopus Kicksist.

    VastaaPoista
  17. Maiju: Kiittää! :)

    KRIS: Epäilen että ei voi! D;

    3nn: Kiitos. :) Itsekkin vain tuijottelen kynsiä kun on niin ihana lakka. 8]

    Rose: Eikös olekkin! ;D

    Mari: Hihii, ole hyvä. ;) Mullakin on Candy Cane!

    jjanina: Jep, varsinkin paritettuna noiden Foiledien kanssa näyttää niin upeilta!

    KaniFani: Tuttu tunne! ;D

    Vilkku: Mulla ei ole Juicy Julesia, mutta pikaisten googlettelujen perusteella sanoisin, että glitter on melko samanlaista, vaikkakin tämä Sugarplum on selkeästi lila ja tuo Juicy kait hopea. :)

    Iituu: Sanoppa se. D; No ei vaiskaan, se on priorisoinnista kiinni miten saa ajan riittämään. :)

    Sazu: Mulla oli kanssa Magic Attraction, mutta myin sen pois. Ei ne siis ole muistaakseni kovinkaan samanlaisia, koska MA ei ainakaan aiheuttanut mitään sydämentykytyksiä toisinkuin tämä. ;D Olisko siinä MA:ssa ollut enemmän muuta glitteriä ja pikkuisen pientä holoa seassa?

    elli: IIII! <3

    Mia: Tämä on <3

    janita: Eikös. ;D

    salla: Hölmö. <3

    Melli: Kiitos! :)

    h3nna: Jep, äsken tajusin luennolla että olin puolet ajasta varmaan tuijotellut vaan kynsiäni! D:

    hansu: Eikös vain! ;D

    Senni: Kiitos! :)

    Kiisseli: Niinpä! :)

    Nebu: No ei voi olla rakastamatta hologlitteriä! :D Tarkoititko Dependiä? Voi toki olla että sitä saisikin vielä, mutta ei vissiin ainakaan meidän Kicksissä. :(

    VastaaPoista
  18. Tiedätkö muuten myydäänkö Vaasassa Flormarin lakkoja?

    VastaaPoista
  19. Noniin, se siitä lakkaostolakosta. Huomenna tulee opintotuet ja se on sitten menoa taas, kröhöm. Että kiitti vaan tämän esittelystä :D Muutamassa blogissa olen swatchit tästä jo nähnyt, mutta niissä se ei näyttänyt läheskään näin hyvältä <3

    VastaaPoista
  20. Ihastuin Sugarplum Fairyyn heti ensimmäisen swatchkuvan nähtyäni, se on IHANA! :) Harmi että juuri olin tehnyt tilauksen kun tulivat myyntiin, pakko kyllä kohtapuoliin tilata että ehtii saada omansa. :P Foiled-kokoelmasta suosikkini oli juuri tuo Foil Me Once, mutta kaikki muutkin olivat liian hienoja joten ehkä nekin kotiutuu mulle pikkuhiljaa.. :D

    VastaaPoista
  21. Vou upea! Nyt nousi kyllä tuo lakka himotuslistalle!

    VastaaPoista
  22. apuaaa! Aivan ihana ihana ihana lakka! Tää lakka sai niin sanattomaksi! Ehkä mun mcremesuosio alkaa olla hiipumaan päin. Tämä menee ostoskoriin hhetinmiten! Namnam.

    VastaaPoista
  23. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH ihanaaa!!! *w*
    (KarzU)

    VastaaPoista
  24. Oli ihan pakko käydä heti itsekin tilaamassa :) Upea!

    VastaaPoista
  25. Aaa älyttömän ihana lakka! Ja tosi nättei kynsii teet!:)

    VastaaPoista
  26. Ite en tykkää useinkaan kimaltelevista/hohtavista lakoista, ne on jotenki liian pikkutyttömäisiä tai sellasia ällöttäviä, en osaa selittää mutta TÄMÄ ON JÄRJETTÖMÄN UPEA! yks upeimmista lakoista mitä oon nähäny, ja upein KIMALTELEVA lakka jonka oon nähäny :) mahtavaa! ja upeita kynsiä teet muutenki :)

    VastaaPoista
  27. elisa: Olen koittanut etsiä mutta en ole Vaasassa nähnyt. :/ Ilmeisesti Tokmanni-ketjun kaupoissa niitä myydään ja kyseisen ketjun kauppoja ei tietääkseni Vaasassa ole ainoatakaan.

    Rva Melli: Hihii! ;D Tuo kuva ei muuten oikeasti valehtele yhtään, se on noin upea miltä kuvassa näyttääkin. :)

    Celia: Mulla kanssa oli Sugarplum heti ekana varma ostos, koska se oli varmaan uniikeimman näköinen koko kokoelmasta, ainakin swatch-kuvien perusteella. En sitten tiedä miltä ne muut luonnossa näyttää. :o

    Bambi: En ihmettele, koska tämä on ihana. :')

    eerika: Kiva jos löysit uuden glitterhimotuksen tästä! ;D

    KarzU: ÄÄÄÄÄ. ;D

    Mari-Liis: Tämä on kyllä upea! :)

    sannni: Eikös olekkin ja kiitän suuresti! :)

    Anonyymi: Tämä on kyllä oikeasti tosi upea, kuvissa edustaa juuri sitä mitä kynsilläkin näkyy! :) Ja kiitos! :)

    VastaaPoista
  28. Ooh, ihanat! Toi hologlitter ois kyllä aika kiva saada...

    VastaaPoista
  29. Yyyh. oon ihan kade sulle, kun sul on ihanan pitkät kynnet ja kauheesti lakkoja. Mistä sä saat kaikki noi lakat tilaatko ebaysta, mimaxista vai mistä noita lakkojas tilailet ?

    VastaaPoista
  30. oiiih! pakko. saada. heti!

    VastaaPoista
  31. Niniane: Rehellisesti sanottuna tämä on yksi mun upeimmista lakoista, tälaisille harakoille juuri sopiva. ;D

    I love my nails: Aww, ei kannata olla kade. ;D Tilaan ulkomaisista nettikaupoista osan ja osan saan yhteistyön merkeissä CesarsShopista :)

    maryihmemaassa: Hih, tämä on kyllä ostamisen arvoinen lakka! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)