keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Hedelmäpommi-skittlet

Jos oisin tiennyt mitä tuleman pitää kynsirintamalla, niin olisin tehnyt menneestä ja tästä viikosta hedelmäviikon! Sen verran paljon on mansikat, päärynät ja muut vierailleet blogiteksteissä ja kynsissä että olisi ollut ihan oikeutettua. ;D

Halusin saada testattua loput Color Clubin Wicked Sweet -kokoelman tuoksulakat joten pistin lakat riviin ja tein niistä skittlet. Nyt kyllä pitää sanoa, että petyin ja pahasti tämän kokoelman loppuosaan.



Jooh eli alle pistin kaksi kerrosta China Glazen White On Whitea, sen kuivatin Sechellä ja siihen päälle kaksi kerrosta kutakin värilakkaa. Pikkurillissä + etusormessa Color Club The Lime Starts Here, peukussa ja nimettömässä Get Your Lem-On sekä keskisormessa I Always Get My Man-Darin.



Kuvat ovat ei-edustavia, sillä otin ne nopsaan yöllä ennen nukkumaanmenoa sillä arvasin, että jos odotan aamuun, niin lakat ovat jo rutussa, niinhän ne olivatkin. Lakat ovat niin ohuita, että itsensä päälle kerrostettuna eivät käytännössä peitä ainakaan minun pituisia kynsiäni laisinkaan (ainakin keltainen ja oranssi, vihreää en ole testannut) ja valkoisen päälle kerrostettuna raidoittuvat. En tykkää. Paras näistä kolmesta oli keltainen Get Your Lem-On ja kamalin tuo vihreä The Lime Starts Here. Siitä ei saanut tasaista ei millään keinolla, ehkä sitten itsensä päälle kerrostettuna.



Kahdessa vasemmanpuolimmaisissa on ihanaa pientä shimmeriä, joka ei kuvassa niin kovasti toistu kuin kynnellä. Mua niin harmittaa näiden huono peittävyys! Samassa kokoelmassa olevat kolme muuta lakkaa jotka omistan (eli Raspberry Rush, Yum Gum ja Wicked Sweet) ovat ihan unelmia, mutta miksi nämä ovat surkeita laadultaan!? Tuoksuko se verottaa näiden laatua?

Tuoksuista kun puhuttiin niin kommentoinpa hieman niitäkin. Keltainen Get Your Lem-On tuoksuu ensin jollekin tiskiaineelle, mutta tuoksun lievyttyä tulee mieleen Pezit! Eli ne karkkielukat yms. joista tunkee niitä suorakulmion muotoisia kovia karkkeja. ;D Kuten aiemmin sanoin, niin tämä keltainen oli positiivinen ylläri tuoksultaan, sillä vihaan sitruunaa kaikissa muodoissaan.

Oranssi I Always Get My Man-Darin taasen tuoksuu todella heikosti! Sain nuuhkia ja nuuhkia ja silti haju jää jotenkin laimeaksi ja kitkeräksi. En tykännyt, ei tuoksunut raikkaalle. :(

Vihreä The Lime Starts Here oli ensin järkytys kun se haisi vesimelonille (jota vihaan ja josta saan päänsäryn) mutta oltuaan kynsissä jonkun aikaa se tuoksuikin oikeastaan aika makealle ja kivalle. Tykkäsin. :)

Voisin haluta yhdistää nää kolme puutteellista lakkaa yhdeksi hyväksi lakaksi seuraavalla kaavalla:
- Ottaisiin siihen:
Get Your Lem-Onin raidoittumattomuuden ja täten peittävyyden
I Always Get My Man-Darinin sävyn
The Lime Starts Heren tuoksun
.. ja näin saataisiin yksi kaikinpuolin toimiva lakka! No sinänsä en ihmettele, koska harvoin tulee kynsilakkakokoelmia, joissa ihan kaikki menisi ihan täysin nappiin, mutta silti Color Clubin ollessa hyvä merkki odotin huomattavasti enemmän. :(

Omistatteko te kyseisen kokoelman lakkoja, mitä pidätte? Itse tosiaan tykästyin kolmeen muuhun, mutta nämä kolme olivat pettymys. :I

21 kommenttia:

  1. Saiskohan noilla tehtyä jonkunlaista liukuvärjäystä, ei siis töpöttelemällä vaan kerrostettuna? Jos sais kuivatettua jotenkin, mm.. Itse käytän tuommoisia ohuenohuita liukuvärjäyksiin ja yritän parhaani mukaan olla tökkimättä niitä loppupäivän. :P

    VastaaPoista
  2. Ite oon hetki sitten kotiuttanut kyseistä kokoelmasta Yum Gumin ja Raspberry Rushin. Niissä oli kyllä tosi kiva tuoksu ja kiekolle lakka levittyi mukavasti. Yum Gumin tuoksu tosin ei ollut niin purkkamainen, mitä kaikkien kommenttien perusteella odotin, mutta silti kiva, ei hyppää liikaa naamalle. :D Raspberry Rushissa oli kivan raikas ja marjainen tuoksu, tykkäsin siitäkin. Ja värit nyt ei voi mennä pieleen, koska pinkki. ;)

    Color Clubilta on tullut uus tuoksulakkakokoelma, vai onkohan se tulossa.. No tässä kuitenkin linkki swatcheihin ja arvosteluun:

    http://www.kaylashevonne.com/2011/11/review-swatches-color-club-scent-suous.html

    Itse odotten sitä tuoksuvaa päällyslakkakokoelmaa CC:lta, että mitä siellä ois tarjota. :3

    VastaaPoista
  3. Syötävät ovat kynnet kyllä. Mutta tosi harmi että CC laatu petti tällä kertaa ja pahasti. The Lime Starts Here ei to-del-la-kaan toimi itsensä päälle kerrostettuna. Itse omistan, anteeksi siis omistin juurikin Limen. Lähti eteenpäin, koska ainut positiivinen asia lakassa oli tuoksu. Ja sekin vain vaihtelevasti. Nyt on sarjasta Yum Gum ja Wicked Sweet. Ja kyllä täytyy sanoa että kun pistää Limen ja Yum Gumin vertailuun, niin vaikea uskoa että ovat samaa sukua!

    VastaaPoista
  4. Omistan vain Man-darining tästä kokoelmasta ja oli kyllä sen tason pettymys, että ei ole ihan niin pahasti mennyt minkään muun "merkkilakan" kanssa tähän mennessä. Peittämättömyys ja raidoittuminen jo itsessään tekee lakasta aika lailla käyttökelvottoman mulle, mutta sitten vielä se haju.... blargh :(

    VastaaPoista
  5. Joo, oon ihan samaa mieltä tuosta lakkojen laadusta! Ostin ensin sen minisetin, jossa oli just nuo kolme hyvää ja keltainen. Sitten ostin vihreen ja oranssin ja ne olikin kuraa. Ärsyttää. Hullun vaikee lakkaillakin, kun ei tahdo saada tasaista millään.

    VastaaPoista
  6. En omista mitään kokoelman lakoista, mutta tosi ihanilta näyttää :3

    VastaaPoista
  7. Harmi, että on huonoja. Ois ollut kivan värisiä.. :/

    Itsellä on kyseisen kokoelman Yum Gum & Wicked Sweet ja ne on kyllä todella hyviä.

    VastaaPoista
  8. Näyttää kyl todelllla herkullisilta!
    Ite en omista tuoksulakkoja ehkä varmaan tuu ostamaan. Ne ei vaan kolahda. :D

    VastaaPoista
  9. Itellä on vain tuo Lime starts here ja oon kyllä ollu ihan tyytyväinen. Sain kolmella kerroksella ihan tasaisen jäljen, niin ja mitään valkoista lakkaa ei ollu alla :)

    VastaaPoista
  10. Mulla kans on toi sama vihree, mut en oo oikeen keksinyt mitään sen kanssa! Eli täälläkin ollaan vähän pettyneitä...

    VastaaPoista
  11. Mulla ei ainakaan toi The lime starts here raidoittanut yhtään ja peittikin aika hyvin !?!?!? :OO

    VastaaPoista
  12. MINTY: Kokeilin itseasiassa liukuvärjäystä mutta oli ne niin hailakoita että en tiedä.. :o

    Sanna: Minäkin odottelen sitä Copy Coatsia! Vaikuttaa kivalle.. 8]] Ja hei onkos nuo tuoksulakat tulossa myyntiin muualle kuin Sallys-kauppoihin? :o Jotenkin käsitin että vain Sally's Beautyihin.

    Athene: Jep! Minäkin ajattelin että itsensä päälle kerrostettuna ei varmaan edusta samaa väriä. :I

    Lumi: Sanos muuta! Odotin siltä jotain raikasta mandariinin tuoksua. ;(

    asetonihuuruja: Ärr, niinpä. :I

    Aino: Hyvä jos näyttää. ;D

    Rose: Jep, nuo on ihania! ;D

    elli: Hih, eihän kaikki voi kaikesta tykätä. :)

    Mirja: Itsensä päälle voisikin toimia, itse olen testannut vain valkoisen päälle. Tosin pitääkö värinsä vai muuttuuko tunkkaiseksi kerrostettuna itsensä päälle?

    Peppi: Möh. :/

    Vilkku: En ole itse testannut itsensä päälle, valkoisen vain. :o

    VastaaPoista
  13. Mäkin luin jostain että ne tulee vaan Sallyyn. Näytti joitain niistä olevan ebayssa mutta hinta ei miellyttäny meikäläistä.

    Mari

    VastaaPoista
  14. Itse tilasin juuri tuon Wicked Sweetin ja Yum Gumin eli tein sattumalta hyvät valinnat :)

    VastaaPoista
  15. Enpä kiinnittänykään ollenkaan huomiota siihen, missä niitä myydään. Kokoelmassa ei kyllä (onneksi) ollut yhtään semmoista lakkaa, mikä olisi säväyttänyt. :D

    VastaaPoista
  16. Mulla on Yum Gum ja Lime Starts Here. Lime oli kyllä tosi ohut, mutta sain mä sillä ranskiksen kivasti aikaan ihan itsensä päälle kerrostettuna. Tosi monta kerrosta kyllä tarvi. Aluksi mäkään en tykännyt sen hajusta, mutta kynsillä se oli sitten ihn kiva kuitenkin. You Gum on kyllä yksi suosikkilakkojani. Oon paljon haaveillut noista oranssista ja keltaisesta, mutta ihan hyvä ettei niitä oo tullut hankittua, jos ne kerta on ton vihreän kanssa samaa luokkaa.

    VastaaPoista
  17. Mari: Jepulis, harmi sinänsä koska tuoksulakat on ideana jo tosi kiva. ;D

    Mimosa: No teit tosiaan! ;D

    Sanna: Jepsis, välillä CC:ltä ja ChG:ltä tulee noita Sallysin exclusive-lakkoja, harmi sinänsä kun ehtii innostua ennenkuin hoksaa ettei ole mahiksia saada. ;( Paitti tietty eBaysta tms.

    Niniane: Aa no pitänee kokeilla sitä itsensä päälle jos Lime toimis sillon paremmin.

    VastaaPoista
  18. Aattelin ostaa ton Mandarinin mut jos se peittää huonost ni taijanki harkita uusiks :s Inhoon nimittäin huonost peittävii lakkoi, ja niitten kaa menee vaa ikä ja terveys joten taitaa jäähä kauppaa. Ois kans kiva jos tuoksuiski kunnol :(

    VastaaPoista
  19. ^^ Niin se oli harmillinen tapaus kyllä. :/

    VastaaPoista
  20. Kiitos tästä jutusta! Itse kotiutin juuri Lem-onin, ja muistin että olit laittanut valkoista alle. Hyvin toimi sen päällä :)

    VastaaPoista
  21. ^^ Kiva jos oli apua! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)