keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Kilpailun osallistumisaikaa pidennetty!Koska en ehtis keskittyä noihin lakkausten karsintaan tässä parin pvän sisään, niin pidennän synttärikynnet-lakkauskilpailun osallistumisaikaa nyt tämän vkon sunnuntaille, eli 4.12 klo 23.59! Eli ehdit vaikka tekemään toiset kynnet jos olet jo yhdet lähettänyt, en usko että mun sähköposti räjähtää posteista kuitenkaan vaikka laittaisitte toisenkin sähköpostin. ;D

Monet kun teistä hoksasivat kisan vasta nyt, niin ehditte hyvin osallistua! :)

Lukekaa lisätietoja täältä ja osallistukaa ihmeessä! Osallistumisia ei ole tullut läheskään niin paljoa kuin odotin, joten nyt kannattaa panostaa! ;)

9 kommenttia:

 1. Oi ompa kiva! Mä nimittäin eilen väsäsin yhdet kynnet (tälläin ajoissa..) mutta niistä ei tullu hyvät.. Nyt mulla on sit vähän enemmän aikaa tehä paremmat millä kehtaa osallistuakin :)

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa! Pääsen sittenki osalistumaan ku pidensit osallistumisaikaa=) Koeviikko menos ni ei ehdi mitenkää kynsii taiteilemaa, mut lauantaina ehtis!=)

  VastaaPoista
 3. Oi, hienoa! Eilen illalla vasta muistin tämän kilpailun ja harmitti hirveästi, kun en sitten enää ehtinyt osallistua. Nyt kerkeän vielä hyvin kokeilla väkertää jotain lähettämisen arvoista. ^^

  VastaaPoista
 4. Martina: Noniin, hieno homma! :)

  Anonyymi: Whee, ajattelinki et vklppuna ihmisillä vois olla paremmin aikaa miettiä näitä juttuja. :)

  Kissa: Kiva juttu! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä sitä lähdetään nyt voittamaan mutta vain 4 kynnellä tai viidellä koska vasuriin on vaikea tehdä :D

  VastaaPoista
 6. Voi itku! Mulla on ollut jo muurahaisia pöksyissä pari päivää, mutta eiköhän ne siellä vielä kestä ::D

  VastaaPoista
 7. Paulina: Oikea asenne tuo että voittamaanhan sitä lähdetään. ;D

  Peppi: Koita malttaa vielä! ;)

  VastaaPoista
 8. pystyykö osallistumaan vaikka ei olisikaan sitä lappua? unohdin laittaa sen siihen ja nyt ärsyttää, koska ehin ottaa ne lakat pois (joihin muuten meni aikaa ja rahaa..) ite kyl tykkäsin..

  VastaaPoista
 9. ^^ Ei pysty osallistumaan ilman lappua, kaikki säännöt koskevat kaikkia ja lapusta on useampaan kertaan muistutettu, joten se ei ole enää minun vastuullani siinä tilanteessa. Ymmärrän että harmittaa, mutta minäkin olen laittanut aikaa ja rahaa tähän kisaan, joten toivon että sääntöjä kunnioitetaan, koska niillä on tarkoitus kuitenkin, mm. ehkäistä huijaamisia. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)