torstai 17. marraskuuta 2011

Synttärikynnet -lakkauskilpailu!Sonnela täyttää tänään hurrjat 3 vuotta ja on aika pistää käyntiin sen kunniaksi lakkauskilpailu! :) Vilautetaan ensin palkinnot ja sitten mennään tarkemmin sääntöihin! ;) Kaikki palkinnot on itse ostettuja, eli ei ole sponsoroitu kisa.

Pääpalkintoja on yksi, sen lisäksi arvotaan palkinto kaikkien osallistuneiden kesken ja myös sitten myöhemmässä vaiheessa äänestäjien kesken on pieni palkinto.

PääpalkintoPääpalkinto menee eniten ääniä saaneelle lakkaukselle ja palkinto sisältää seuraavat jutut:

- China Glaze Seasonal Sparkles 3-pack (sis. kolme täysikokoista China Glazen kynsilakkaa joulukokoelmasta Let It Snow)
- 6 hyrrää koristeita
- 6 arkkia tarroja
- dotting toolin

Palkinto, joka arvotaan kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden keskenYllä oleva palkinto arvotaan kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden kesken ja sisältää seuraavat jutut:

- 2 hyrrää koristeita
- 3 arkkia tarroja


KILPAILUAIKAA PIDENNETTY 

Säännöt

 - Kilpailu alkaa nyt 17.11 ja loppuu 1.12 klo 12.00 4.12 KLO 23.59, jollei tule muutoksia. Muutoksista ilmoitan teille. Julkaisen tuolloin finalistit ja kerron miten finaaliäänestys etenee.
- Ihan kaikki voivat osallistua, ei tarvitse olla lukija!
- Kilpailun ideana on tehdä synttärikynnet. Tee siis synttäriaiheiset kynnet ja lähetä ne minulle viimeistään 4.12 klo 23.59 sähköpostiin: blogisonnela@gmail.com
- Sähköpostiin mukaan koko nimesi ja asuinpaikkasi! Tämä siksi, jotta voin konrtrolloida osallistujien kuvamäärää.
- Max. kahdet eri kynnet/osallistuja. Määrä on rajattu siksi, että karsintatyö helpottuisi. Laitathan molemmat kynnet samaan sähköpostiin, jotta ei tule sekaannuksia.
- Kuvaan mukaan lappu, jossa käsinkirjoitettu teksti "synttärikynnet". Tällä karsin huijausyrityksiä, ettei kukaan varasta kuvia netistä tms.
 - Postitan palkinnot vain Suomeen

- Kuvassa ei saa olla blogisi osoitetta eikä vesileimaa/muuta merkkiä josta sinut voi tunnistaa
- Hyväksyn vain suoraan kynsille tehdyt koristelut. Eli ei lakkauskiekolle tehtyjä lakkauksia tähän kisaan
- Ei kuvakollaaseja, koska kuvat ovat niissä niin pieniä yleensä. Vain yksi kuva/kynnet koska muuten spostini tulvii. ;D Eli jokaiselta osanottajalta max kaksi kuvaa, yksi kuva per tehdyt kynnet.
 - Tehkää kynnet nimenomaan tätä kisaa varten, eli ei aiemmin julkaistuja kuvianne tähän kisaan. Voitte kyllä toki julkaista blogissa kynnet, jotka tätä kisaa varten teette, sitä en kiellä. Selitinkö ymmärrettävästi? 8D Ei siis jos olette ennen tätä kisaa tehneet jotkin kynnet muuta tarkoitusta varten, niillä ei voi osallistua, vaan kynnet on tehtävä tätä kisaa varten.
- Jos huomaan huijauksen/huijausyrityksen niin otan oikeuden hylätä kuvan ihan missä tahansa vaiheessa kisaa. Lähinnä huijausyritykset ovat aiemmin koskeneet esim. sitä että osallistutaan useammilla kynsillä kuin säännöissä lukee.
- Tehdäänhän tästä oikeasti kiva ja reilu kisa jooko, eikä koiteta mitään vilppijuttuja? :) Olen aika haka tunnistamaan esim. samanlaiset sormet ja kynnet joten koko suvun voimin jos tahtoo osallistua, niin vaihtakaa välillä kynsimallia ettei tarvitse epäillä että puijaatte. ;D

Vinkkejä

- Kynsien pituus ei vaikuta, kynsien keskinäinen häiritsevä eripituisuus kyllä voi vaikuttaa.
- Ota kuvaan mukaan vähintään neljä kynttä, ei pakko olla molempia käsiä. Neljä sanon siksi, että tiedän joskus olevan hankala asettaa viittä sormea kuvaan järkevästi.
- Jos et tahdo koristella omia kynsiäsi, niin voit toki tehdä kynnet esim. ystävälle, siskolle.. kenelle vaan!
- Kynnet voivat olla luonnonkynnet/akryylit/geelikynnet, ei ole väliä. Muovisia tekokynsiä en kuitenkaan katso kovin hyvällä, vinkki vinkki.
- Kuvien muokkaus sallittua hyvän maun rajoissa. Hyvän maun rajoissa = kuvasta ei edes huomaa että kuvaa olisi muokattu, silloin muokkaus on mielestäni paras

- Kuvassa pääosassa ovat kynnet, eli keskittäkää kuvan huomio niihin, älkää lappuun. Pääasia että lappu suunnilleen näkyy kuvassa, ei haittaa vaikka koko lappu teksteineen ei näkyisi.
- Huolellisuus on kaiken A ja O. Yksinkertainenkin on parempi jos se tehdään huolella kuin hutiloiden/huonosti tehty monimutkainen koristelu.
- Jos esim. näen että siistimättömät kynsinauhat vievät huomiotani enemmän kuin lakkaus, niin en luultavasti päästä lakkauksia finaaliin.
- Ennenkaikkea kisa on lakkauskisa, mutta myös osittain lakkauskuva -kisa. Eli jos mielestäni nyt vain jokin kuva on onnistunut niin hyvin vaikka kynnet olisivat yksinkertaisemmat, niin saattaa silti päästä jatkoon. Panostakaa siis siihen kuvaan!
- Teille on suuri etu jos olette lukeneet/luette blogiani, sillä silloin tunnette makuni ja tiedätte mistä en ainakaan tykkää ja se helpottaa teitä ehkä tekemään kynnet jotka valitsen finaaliin asti.
- Yllättäkää minut, näyttäkää jotain erilaista huolellisesti tehtynä! 

Kilpailun kulku

1. karsinta
- Lähetätte minulle kuvat, joista valitsen (apunani pari avustajaa mielipiteineen) tarvittavan määrän osallistujia finaaliin. Määrä riippuu osallistumiskuvien määrästä, mutta veikkaan että finaaliin tulee 10-15 kuvaa

2. finaali
- Te äänestätte finaalikynsistä mieluisimmat ja osallistutte samalla äänestäneiden kesken arvottavan palkinnon arvontaan
- Eniten ääniä saanut voittaa pääpalkinnon ja muiden osallistuneiden kesken arvotaan palkinto, äänestäneiden kesken arvotaan palkinto

Onnea kaikille kynsien tekoon, pidän teitä infottuna tästä kisasta, ensimmäisenä teillä nyt on siis huolehdittavana vain tehdä sääntöjen mukaiset kynnet ja lähettää kuva viim. 4.12 ko 23.59 mennessä (ja muistakaa se käsinkirjoitettu lappu!!) ! :) Kaikki kysymykset ovat toki tervetulleita ja voi olla että en ole muistanut jotain lisätä, joten tarkkailkaa tämän postauksen muutoksia!

35 kommenttia:

 1. Oi ihana aihe! Tarpeeki vapaa :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, nyt vain suunnitelemaan!

  VastaaPoista
 3. höh,omat kynnet on niin lyhyet, että niitä on vaikea lakata, mutta pitää yrittää =)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kilpailu! Tätä on odotettu :) Osallistun ihmeessä, kunhan saan jotain ideoita... ;)

  VastaaPoista
 5. Tarviiko sähköpostiin laittaa muuta kuin nimet ja asuipaikka?

  VastaaPoista
 6. Tuli kysymys: jos tekee kynnet kisaan, niin saako vielä äänestää finaaliin päässeitä kynsiä? enkä siis tarkoita että haluaisin heti äänestää itseäni vaan jos finaalissa on jotkin todella upeat kynnet, niin saako niitä äänestää jos on itse jo osallistunut kuvakisaan (mutta ei olisikaan päässyt finaaliin).. ? Öh sekava kysymys mut toiv tajusit pointin :)

  VastaaPoista
 7. Hei jes vähän kiva (: !
  noi palkinnot on loistavat !

  VastaaPoista
 8. Paljon vaatimuksia, itse aijon kuitenkin varmaan pysyä katsojana :D

  VastaaPoista
 9. Vilkku: Whiii juu nyt ei ole rajattu sen koommin muutakuin että synttärikynnet tulee olla. ;D

  Rose: Ehdottomasti! ;)

  karoliina: Pituudella ei ole väliä! :)

  KaniFani: Kiva juttu! :)

  Anonyymi: Ei tarvitse muuta tässä vaiheessa. :)

  Runotyttö: Saa äänestää, kaikki saavat äänestää, vaikka olisi kisassa tai jopa finaalissa mukana. :)

  Anonyymi: Kiva että tykkäät! :)

  Lilli: Ää, ei siinä minusta niin paljoa ollut. ;D Saattaa ehkä vaikuttaa paljolta, koska kaikki säännöt pitää olla selvät koska muuten tulee takuuvarmasti kovasti kysymyksiä.

  VastaaPoista
 10. saako kynsiin otta mallia esim youtube tutoriaalien avulla vai pitääkö ne olla itse suunnitellut?

  VastaaPoista
 11. saako kynsiin otta mallia esim youtube tutoriaalien avulla vai pitääkö ne olla itse suunnitellut?

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Tietysti mukava olisi jos omasta päästä keksittyä idea hyödynnettäisiin, mutta enhän minä voi valvoa onko joku juttu otettu suoraan tutosta joten kyllä saa tutoja käyttää tietenkin. ;D

  VastaaPoista
 13. haluisin osallistua.. mut nii.. omistan vaa 27 lakkaa.
  Hei, saako esim konadeja tai fimoja käyttää? tai dottaria tai jotain?

  VastaaPoista
 14. ^^ Tottakai saa käyttää, ihan mitä vain välineitä saa käyttää mitä mieleen juolahtaa. :)

  VastaaPoista
 15. jeeeeee!!!!! ihanaa ku on tämmösii <3 nii että ku osallistuu nii pitääkö siis pistää osote vai pikkakunta? :O oon aika pihal XDD

  VastaaPoista
 16. ^^ Pelkkä paikkakunta riittää tässä vaiheessa. :)

  VastaaPoista
 17. Vois kai osallistuakkin, mulla molemmissa sormissa on 2 kynttä pidempiä ku muut, enkä raaskisi niitä viilata, kun olen niitä niin pitkään kasvattanut (mulla kasvaa kynnet äärettömän hitaasti) + muut kynnet on sit ihan lähiaikoina lohjennut... :/

  VastaaPoista
 18. Iituu: Whii! ;D

  Anonyymi: Aina kannattaa osallistua! :)

  VastaaPoista
 19. Joo pitääpä heti alkaa suunnitella. Hmmm.... Jotain iloista ja sellaista <3 Kiitti ku piät kisan!!

  VastaaPoista
 20. Mä en osaa lakata, hyvä kun tavallisesti osaan >_________________< Apua, mie haluaisin ostaa sulta dotting toolin muttakun sä laitat sen tohon kisaan. Höh!

  VastaaPoista
 21. Ihania palkintoja, mä haluaisin kyllä ostaa sulta ton dotting toolin, koska oon aina ettiny halpoja ja ei löydy mistään! En osaa lakatakkaan, niin aika hankalaa..

  VastaaPoista
 22. Elisabeth: Whii! :)

  Anonyymi: Hih, no kyllä minä toisinaan näitä dotting tooleja myynkin, tälläkertaa arvon. ;D

  VastaaPoista
 23. Mietin sellasta että kun noissa kuvissa ei saa olla merkintää ettei voida tunnistaa, niin onko ihan luvallista lisätä omaan blogiin kuva (c) merkillä noista kisakynsistä, ja lähettää sulle eri otos ilman merkintöjä? :D Vähän sekava kysymys mut toivottavasti ymmärsit mitä tarkotan :D

  VastaaPoista
 24. ^^ Toki omaan blogiinsa saa laittaa mitä kuvia vaan ja vesileimoilla yms. siihen en puutu. :)

  VastaaPoista
 25. Ku kysees on synttärikynnet ni synttärithän on niinku kakkuu ja ilmapalloi jnejne eli mitää muumei ei vissii kannata alkaa kynsii piirtelee ku muumit ei yleensä liity synttärehi ? :D

  VastaaPoista
 26. ^^ Juu jos ei niitä muumeja sitten jotenkin saa yhdistettyä siihen synttäriteemaan. ;D Eniten juuri toivoisin, että kynsistä näkisi, että ne liittyy synttäreihin tai niistä tulee synttärit mieleen, kun kerran teema on syntymäpäivä. ;D

  VastaaPoista
 27. Sulkeutuuko kilpailu siis päivällä kello 12 vai yöllä kello 24? Varmistan vain. Huhhuh, kun niin monessa blogissa on meneillään kilpailuja, että ei oikein tiedä mihin kerkeää osallistua.

  VastaaPoista
 28. ^^ Sulkeutuu perjantaina päivällä klo 12. :)

  VastaaPoista
 29. Niin siis sulkeutuuko osallistumisaika 1.12 torstaina eikä perjantaina (joka on 2.12) kuten ylempään kommenttiin kirjoitit? Meinasin osallistua mutta ideoita ei vaan nyt synny millään ja epäilen etten enää ehtisikään kynsiä tekemään, kun on joka ilta jotain kiirettä. Mutta kivan kilpailun olet järjestänyt :) Innolla odotan minkälaisia kynsiä osallistujat ovat tehneet!

  VastaaPoista
 30. Voi kun olisin törmännyt tähän ajoissa, olisin kovasti halunnut osallistua!

  VastaaPoista
 31. hmm teen itselleni.. mutta jäi vähän epäselväksi että mitä lakkaus pitää sisällään saanko käyttää esim 3d hässäköitä fimoja yms?? eli jos alla on rakennekynsi on kaiken koristelun oltava lakalla ei kristalle jne?

  VastaaPoista
 32. Meette: Osallistumisaikaa pidennetty tämän vkon sunnuntaille, eli 4.12 klo 23.59 saakka! Toivottavasti on riittävästi. ;D

  Jenni: Nyt ehdit, aikaa pidennetty sunnuntaille! :)

  Paulina: Saa käyttää ihan mitä vaan koristeita ja keinoja, ei ole väliä. ;D

  VastaaPoista
 33. Eli saan käyttää myös rakenteen alle laitettavia hässäköitä mutta arvostat eniten juuri lakkausta eikä muita koristelumahdollisuuskia vai onko kyse siitä että arvostat eniten sitä et jokin on käsin maalattu ? :) vaikeaa.. mut yritetään ;)

  VastaaPoista
 34. ^^ Se arvostanko jotain riippuu ihan lopputuloksesta, nyt en osaa sanoa mitään tuohon. ;D Mutta siis kuten sanottu, kynnet saa tehdä ihan miten vaan ja mitä tekniikoita ja koristeita käyttäen vain keksii, kunhan ovat synttäri-aiheiset.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)