sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Ruusuisia juttuja

Mulla on ihan törkeän väsy vaikka oon vetäny lähes koko viikonlopun lonkkaa menemättä edes pihalle ulko-ovesta. En tiedä miksi näin, kai tämä sitten on sitä palautumista noista todella kiireisistä viikoista, joka nyt sitten näin viikonloppuna väsymyksenä purkautui. Esimerkiksi tänään heräsin tuossa puoli tuntia sitten, joten jutut saattaa olla taas niitä "ennen aamukahvia" -tyylisiä juttuja..

Tänään mulla olis teille taas tuotetestauksia, tällä kertaa Wet N Wildilta. He lähettivät minulle tuossa kesällä testiin muutamia lakkoja, joista pari olisi vielä testattavana, niistä tänään tulee tutuksi Caribbean Frost.



Caribbean Frost oli yksi niistä lakoista, joka sai minut jo kaupassa kiinnostumaan kys. merkin kynsilakoista, mutta Wet N Wildilta tuli yhteydenotto nopeammin kuin ehdin asiaan perehtyä. Kuvat on muuten otettu sisävalaistuksessa, siitä kellertävyys, jota en ryhtynyt muokkaamaan pois, koska lakka sentään näyttää kuvissa siltä miltä pitääkin. :)



Kynsilakka oli kynnellä yhtä ihana, ihan samanlainen kuin pullossakin, mutta olisin toivonut parempaa peittävyyttä. Kaksi kerrosta kyllä riitti, mutta koska olen nipo näissä asioissa, enkä tahdo että kynsiraja näkyy missään valossa/kulmassa katsottaessa, niin iskin vielä kolmannen kerroksen ja sitten oli hyvä.



Wet N Wildejä saa ainakin Seppälöistä, viimeisimmän katsauksen mukaan hinta taisi olla 3,95 euroa, korjatkaa jos olen väärässä. Minusta hyvä hinta, halpa verrattuna siihen, että on huomattavasti parempilaatuisempaa kuin useat samassa hintaluokassa liikkuvat markettilakat. Uskaltaisin veikata, että aika moni teistä tämän lakan jo omistaakin, joten väri on teille varmasti tuttu, mutta omasta mielestäni tämä edustaa sinivihreän turkoosia, sana emerald (mikä se onkaan suomeksi) kuvaisi tätä mielestäni tosi hyvin. Koostumukseltaan lakka on shimmer.



Koristeluksi halusin eilen jotain helppoa ja nopeaa, joten laitoin water decalseja. En ole paljoa kyseisiä koristeita käyttänyt, koska harvoin tahdon käyttää tarroja tai tämäntyylisiä koristeita, mutta harkitsin nyt lisä-decalsien ostoa osaksi muuta koristelua. Käyttämäni decalsit ovat muistaakseni Viva La Nailsilta, joskaan en ole ihan satavarma tuosta.



Sellaista tänään, yksinkertaista ja hillittyä, mutta kyllä näissä viihtyy. Tykkään erityisesti siitä, että water decalseissa ei jää raja samalla tavoin näkyviin kuin tarroissa, joskin vihaan decalsien kiinnittämistä välillä. ;D

Mitä piditte? :)

20 kommenttia:

  1. oi, tosi nätti lakka (:

    VastaaPoista
  2. Minä vaan...6.11.2011 klo 15.11

    Itse ostin ton lakan joskus tos kesällä ja rakastuin täysin <3 Ei kuitenkaan oo hirveesti tullu käytettyä, en tiedä miksi.

    VastaaPoista
  3. Minulla on ollut jo kesästä lähtien lakka laatikossani, ja itekin olen tykännyt. Ja noilla kaikilla Wet'n wild lakoilla on hintaa 3.95. :) Kun ei nuo kauheasti taida vaihdella eri seppälöissä, jollei ole tarjous tms. :)

    VastaaPoista
  4. Lakkahan kuulostaa mielenkiintoiselta :) Itse omistan vain yhden Wet and Wildin. Enempää ei ole tullut ostettua, koska mun omistaman lakan peittävyys ja pysyvyys on aivan surkeaa. Ehkäpä pitäisi antaa uusi mahdollisuus ja ostaa vaikkapa tämä Carribbeab Frost. :)

    VastaaPoista
  5. Tota lakkaa on kyllä tullu kyylättyä ja se on ehkä pakko nyt ostaa... :)

    VastaaPoista
  6. Hienon värinen tuo lakka kyllä on! Voisi käyä katsomassa löytyiskö täältä Seppälästä... JA kivat koristeetkin laitoit! Itse väkersin eilen water decalsen kanssa. :)

    VastaaPoista
  7. Sellainen pikkukysymys, että satutko muistamaan, että millä valuutalla noi Viva La Nails -nettikaupan hinnat on ilmotettu? Lukee vaan se hinta, ei mitään merkkiä valuutasta..

    VastaaPoista
  8. Nätit kynnet! Mullakin tuo lakka ja tykkään. :)

    VastaaPoista
  9. Oi, tosi kivan värinen toi lakka!

    VastaaPoista
  10. On kyllä nätit kynnet :) Itselläni on sama lakka, mutta en oo vielä sitä kerennyt kokeilemaan!

    http://myownnails.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. voitko selventää tota miten nää merkit lähettää sulle lakkoja testaukseen? :D

    VastaaPoista
  12. Rose: Kiitän! :)

    Anne: Eikös! :)

    Minä vaan: Jeps, minullakin ollut niin hurjasti tässä nyt uusia lakkoja kokeiltavana että vasta nyt ehdin tätä testailla. :)

    NailHai: Aa no hyvä sitten että muistin oikein hinnan. ;D

    Vilkku: Oo, mikä lakka kyseessä? :o

    papercuts: Suosittelen! ;D

    Niniane: Kiitos! :)

    Nea: Muistelisin että punnissa on yksiköt ilmoitettu, en ole kyllä ihan varma kun en ole aikoihin siellä shoppaillut. :o

    Sazu: Kiitos! :)

    Mimu: Niin on juu! :)

    hannaha: Kiitosta! :)

    hedgehog: Wet N Wildiltä lähettivät sähköpostia ja kysyivät haluanko testata heidän uutuusmeikkejään taikka kynsilakkoja. :)

    VastaaPoista
  13. Upea lakka! Minä olen pikkuhiljaa menettämässä epäluuloni ns. pulilakkoja kohtaan, joten ehkä tuokin pullo löytyy kohta hyllystäni ;D

    VastaaPoista
  14. Lakka on liila nimeltään Wild card :) Itsellä ei pysynyt päivää pidempään kynsissä ja kerroksia joutui laittamaan monta :( Harmi koska ihanan värinen lakka!

    VastaaPoista
  15. Täällä Anttila Storessa nuo lakat on 3.4€. :)

    VastaaPoista
  16. KaniFani: Hih, ei kannata epäillä ennenkuin kokeilee. ;)

    Vilkku: Oivoi, en ole kyseistä lakkaa nähnytkään missään. :o

    MINTY: Oo, eli hinta näemmä vaihtelee hieman. ;D

    Iituu: Eikös! :)

    VastaaPoista
  17. Mullakii on tää, ja tää on varmaa ainoo vihree mitä käytän mielelläni :) Tää on kyl tosi kiva lakka !

    VastaaPoista
  18. ^^ Jep, tässä on jotain jujua lisäksi niin tekee tästä vähän erikoisemman vihreän! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)