lauantai 5. marraskuuta 2011

I broke the record!

Okei, no en nyt oikeasti ole mennyt mitään levyjä, saatika ennätyksiä rikkomaan, mutta tämä seuraava lakka näyttää siltä, kuin joku olisi silpunnut sen sekaan cd-levyjä. Kyseessä on siis Color Clubin Backstage Pass -kokoelmaan kuuluva Fame & Fortune, jonka sain CesarsShopista testiin.Fame & Fortunen löysin Mustasta laatikosta, ja kerrostelin sitä samaisesta laatikosta löytyneen China Glazen Sugar Highin päälle. Tykkään yhdistelmästä ja tykkään myös siitä että tuo laatikko-projektini antaa minulle heti valmiita yhdistelmiä joita kokeilla yhdistää.Levittyvyys oli muistaakseni kohtuu ok lastulakaksi, vaikkakin tällaiset lastut eivät aina ole helpoimpia levittyjiä. Lakka on ohutta, joten suosittelen kerrostamaan tätä jonkun sopivan lakan päälle. Näissä kuvissa minulla on 1 kerros Chinan Sugar Highia ja kaksi kerrosta tätä Fame & Fortunea.

Minulla ei ole mitään vastaavaa lakkaa valikoimissa, jossa olisi tuollaisia hologrammilastuja, jotka oikeasti näyttää ihan cd-levyn palasilta. Lakka on siis pinkkipohjainen ja sisältää noita palasia. Lakka on mielestäni pullossa ihan mielettömän kaunis ja oikein yhdistettynä toimii kynsilläkin. Täytyy seuraavaksi koittaa jotain muuta kuin pinkkiä pohjaa, miltähän tämä näyttäisi vaikkapa mustan kynsilakan päällä? 8]Onko teillä kokemuksia tämäntyyppisistä cd-levynpala-lakoista? :) Miltäs Fame & Fortune vaikutti?

Ps. Sivupalkkiin on lisätty kysely, toivottavasti annatte panostuksenne ja viitsitte vastailla, kiitän jo etukäteen kaikkia vastanneita. :)


Tämä postaus oli ajastettu.

18 kommenttia:

 1. Onpas mielenkiintoinen lakka! Mä olen yleensäkin kaiken kiiltävän ja kimaltavan ystävä, joten ei ihme että mua houkuttaa kaikki välkehtivä =) Mä haluan ehdottomasti nähdä tuota vaikka juurikin mustan päällä, voi tulla aikan mahtava!

  VastaaPoista
 2. Taas oot lakannut kauniit kynnet!

  VastaaPoista
 3. Meinasin tilata tuon juuri viimeviikolla CesarsShopista, mutta jätin se kuitenkin pois, koska läpinäkyvä pohjaväri vois olla käytännöllisempi.
  Mutta nätti ja erikoinen lakka kuitenkin :) Sopii hyvin tuon Sugar Highin päälle!

  VastaaPoista
 4. Tääkin taitaa mennä ostoslistalle...;D Tosta kyselystä sen verran, että mainostus on ok kunhan muistaa kohtuuden kaikessa.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana!! Toikin hyppäsi joululahjatoivelistaan! ;)
  // Onks sulla Color Clubin Earthy Angel? Ois kiva nähä se swatch-kiekolla (en usko että kirjoitin oikein :D ), koska ainakin pullossa se on aivan ihana.

  VastaaPoista
 6. Hauskan näköinen on kynsillä! :D Tulee todellakin mieleen cd-levyt. (:

  VastaaPoista
 7. Uu aika hieno lakka! jääkö pinta rosoiseksi jos ei laita top coatia? :)

  VastaaPoista
 8. Mia: Jep, tämä on kyllä mielenkiintoinen ja aion ehdottomasti testata mustan päälle! :)

  Kiisseli: Kiitän! :)

  Sazu: Juu se voisi olla monikäyttöisempi vaalealla pohjavärillä, mutta toisaalta tämä taas antaa pinkkien ystävälle yhden mehukkaan pinkin lisää. ;D

  elli: Samaa mieltä. :)

  Iituu: Hih, hyvä valinta. ;D Ja ei ole Earthy Angelia minulla.

  Marie: Niinpä. ;D

  Peppi: Tää on kyllä söötti. :)

  Lotta: Jää se muistaakseni, mutta ei kai mitenkään erityisen rosoiseksi kun en kiinnittänyt siihen lakatessa huomiota. ;D

  VastaaPoista
 9. Kiitos haasteesta! Oi tämä lakka on kyllä ihana! Mun pitäis pian varmaan lopettaa sun blogin lukeminen, kun alkaa tulla jo liian monta lakkaa ostoslistalle. Muuta vikaa siis blogissasi ei ole! Liian makoisia lakkoja vain :D

  VastaaPoista
 10. Ihanan värinen lakka ja kynnet! :)

  VastaaPoista
 11. Toi lakka on tosi kaunis! Himotus..(;

  VastaaPoista
 12. kommentoin tuohon kyselyyn, kun vastasin alimman vaihtoehdon, Ei se häiritse mikäli siitä ilmotettaisiin selkeästi, osalla on hyvinkin epämääräisiä sanamuotoja joista normi kuluttaja joutuu vaan arvailemaan että mitähän tuokin lause tarkoittaa, enkä nyt viittaa tällä sinun blogiisi vaan yleisesti pohdin. Ostolakossa blogin pitäjä on ottanut mielestäni parhaan tavan käyttöönsä kun jokaisen sponsoroidun postauksen lopussa lukee se promootioyhteistyö, siinä ei ainakaan jää epäselväksi mistä on kyse.
  ja kaunis lakka :)

  VastaaPoista
 13. Mielenkiintoisen olinen lakka :)... Mietin, että tarttuuko lastut inhottavasti vaatteisiin, hiuksiin yms. vai siloittaako päällyslakka pinnan?

  VastaaPoista
 14. Kiva kun kerroit kyselystä blogitekstissä! Luen syötteenlukijalla, ja nuo jäävät helposti huomaamatta.

  Ja joo, CD:n paloja mustan päälle!!

  VastaaPoista
 15. eerika: Hihii! Kynsilakat on vaan niin ihania, että ei niitä malta olla esittelemättä teillekkin. ;D

  Rose: Kiitän! :)

  Mmeri: Eikös! ;)

  Ruu: Olen samaa mieltä, mainonnan tulee olla tunnistettavissa mainokseksi ilman sen kummempaa selvittelyä. :)

  Vilkku: Ei minulla ainakaan tarttuneet, joten ei häiritse normaalia elämää. ;D

  Eugenia: Aaa, aivan, en tuota tajunnutkaan ettei syötelukijalla niitä näy. :o

  VastaaPoista
 16. Nättihän tää on ! :) Oikein ihana kuorrutuslakka, ja pinkkiki viel ♥ Nam.

  VastaaPoista
 17. ^^ Sanos muuta, pinkkien ystävälle ihan must lakka! ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)