lauantai 19. marraskuuta 2011

Klassiset (punaiset) kynnet

Joskus tekee mieli olla ihan aikuinen ja laittaa kynnet kuosiin sen mukaisesti. Innostus punaisiin kynsiin tuli tälläkertaa kylläkin jostain ihan muulta kuin konservatiiviselta tasolta, nimittäin tahdoin punaiset kynnet, kun näin sellaiset Big Brotherissa eräällä asukkaalla.Kynsille pääsi tämän hetken lempparipunainen, eli China Glazen Hey Sailor. Tämä on ihan täydellinen punainen, juuri sopivan värinen ja kiiltää komeasti ilman päällyslakkaakin, kuvassa Seche Viten kanssa.Ajattelin että tähän kohtaan olisi hyvä sauma puhua vähän klassisista, huolitelluista kynsistä. Klassiset kynnet ovat minun mielestäni:
- pituudeltaan hieman yli sormen pään eli lyhyemmät kuin minun omani ovat nyt
- pyöreähköt, omani ovat suorakulmaisemmat kuin mitkä käsittäisin klassiseksi kynsimalliksi.

Väriltään klassiset kynnet ovat joko tumman punaiset cremekynnet tai ranskalainen manikyyri ilman mitään krumeluureja. Mielestäni klassinen, huoliteltu lakkaus on sellainen, jonka kanssa ei voi mennä pieleen. Oli sitten kyseessä juhlat, työhaastattelu tai ihan arki, niin mielestäni klassiset sopivat ihan joka tilanteeseen.

Klassiset kynnet ovat ne kynnet, jotka ovat aavistuksen tylsät ilman mitään suuria erikoisuuksia, mutta kuitenkin ovat ne kynnet jotka on helppo pitää, kun ne eivät riitele oikein minkään kanssa. Ne kuitenkin kiinnittävät huomion, etenkin kirkkaanpunaisina ja antavat huolitellun vaikutelman.Millaiset kynnet ovat teistä klassiset? :)

PS. Muistakaa kisa!

19 kommenttia:

 1. ihanat mielestäni. :) käytätkö jotain kovettavaa/vahvistavaa lakkaa kynsiisi kun ne pysyvät voin pitkinä ja hyvinä?? vai miten muuten saat ne pysymään noin kauniina??

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo punainen lakka!
  Klassiset kynnnet ovat mm. ranskalaiset manikyyrit ja peruspunaiset yms.

  VastaaPoista
 3. Juuri punaiset kynnet ovat todella klassiset! Aivan upea creme punainen lakka :)

  VastaaPoista
 4. Oon sun kanssa ihan samaa mieltä! Perusranskis tai punaset kynnet menee kaiken kanssa ja etenkin punaset on mun mielestä klassiset :)

  VastaaPoista
 5. murr! Mä oon jo sata kertaa haaveillu täst lakasta, nyt ku sä taas laitoit tätä pitää varmaa tilata se jostain. Tuo on ihan unelmien punainen.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitoksia! En käytä mitään kovettajia tällä hetkellä. Minulla on hyvät kynsigeenit, mutta niiden lisäksi käytän paljon kynsinauhaöljyä ja käsivoiteita ja syön silloin tällöin biotiinia. :)

  Rose: Samat ajatukset siellä siis. ;D

  Vilkku: Eikös! Tämä on ehdoton lemppari punainen. :)

  Peppi: Jep! :)

  Justiina: Hihi, kannattaa tilata, tämä on ihana! ;D

  VastaaPoista
 7. nyt tekisi itsekin mieli laittaa klassisen punaiset kynnet! Ajattelin kyllä mennä tänään ihan toiseen suuntaan ja laittaa pinkkiä & keltaista kynsiin. Eli kaukana klassisen tyylikkäästä ollaan... :D

  Mutta samoja fiiliksiä mullakin on klassisista kynsistä kuin sulla. Olin juuri viikko sitten opperatalolla balettia katsomassa ja siellä oli minusta todella tyylikäs jo vähän iäkkäämpi nainen, jolla oli muta mekko, ja punaista kynsissä, huulissa ja kengissä! Hän jos kuka oli tyylikkään näköinen!

  VastaaPoista
 8. Oon ihan samaa mieltä noiden klassisten kynsien piirteiden kanssa :)

  Ihanan punainen tää lakka!

  VastaaPoista
 9. Ihanat! Millä kameralla kuvailet?

  VastaaPoista
 10. Onpas ihana punainen! Minusta juuri kaikki punaiset ovat niin klassisia kuin olla ja voi ;9

  VastaaPoista
 11. Oi ihana, rakastan punaisen punaista, jollainen tuo mielestäni on :D. Kamerassasi on kyllä ihmeen hyvä laatu!
  :3

  VastaaPoista
 12. Niniane: Oi vitsi, juuri sellaiset tyylikkäät vanhat rouvat tulee mieleen punaisista kynsistä! :)

  Cavachon: Eikös olekkin! :)

  Anonyymi: Kiitos! Kuvailen Nikon D5100-järkkärillä. :)

  Elisabeth: Jepulis! ;D

  Lilli: Ii, kiitos! :) On siinä kyllä kiitettävän hyvä.

  VastaaPoista
 13. Ekan kerran näin sun blogissa, että kynsirajat näkyy! :D Mutta ihastuttava väri ;)

  VastaaPoista
 14. ^^ Meinaatko kynsirajalla siis tuota kun kynsiä katsoo valoa vasten niin näkee rajan? Tässä lakassa olisi voinut kyllä olla kolmaskin kerros, mutta ei ainakaan häiritsevästi raja näkynyt. ;D

  VastaaPoista
 15. Nää kynnet oli niin vaikuttavat että piti tänään marssia kauppaan ostamaan tuo lakka. Tänään pääsee sitten kynsille. Jännä muuten miten se klassisista klassisin väri olikin se johon tartti pienen tönäsyn ennenkuin kotiuttui meille.

  VastaaPoista
 16. Klassiset, hmm... No ei ainakaa räikeet/neon - värit :D Siis just punain, joku vaalee hiekanväriin, nude tai ranskalain manikyyri. Mut vähä kiva lakka toi HS ! :)

  VastaaPoista
 17. Marjis: Oo kiva että löysit ostettavaa, tämä on ihana! :)

  Nebu: Samoilla linjoilla siis mennään. ;D

  VastaaPoista
 18. Nyt haluan sormenkynsiini punaista lakkaa. Varpaissa jo on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaiset sormenkynnet on ihanan perinteiset ja tyylikkäät. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)