sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Päärynän väriset ananaskynnet

Päärynä-teemalla jatketaan, joskin ihan vahingossa. Kurkkailin mustaan laatikkoon ja bongasin sieltä erään Catherine Arley holon, joka on sävyltään vihertävän kultainen. Lakka on numeroltaan 801 ja suihkussa sain ahaa-ilmiön kun näin, että se on ihan samanvärinen kuin Yves Rocherin päärynäsuihkugeeli. ;D Harmikseni en sitten löytänyt Konad tai muistakaan laatoistani päärynäkuviota, joten päädyin ananakseen. Ihan kuin olisin jossain sellaisen nähnyt, eikö päärynää ole muka missään Konad-laatassa?! :o



Tämä on jotenkin sairaan värinen lakka, mutta niin uniikki, että mieleeni ei juolahda ainoatakaan yhtä sairaan väristä hololakkaa. Ekana lakkana tämän rinnalle laittaisin China Glazen Trendsetterin, joka on shimmerlakka uudesta Metro-kokoelmasta. Myös OPI:n Shrek-kokoelma voisi tulla kyseeseen, muttakun nekin ovat cremejä. Tässä Catherinessa on hallitsevana lime/kulta, tosi kummallisen värinen. En oikeasti keksinyt mille kiekolle olisin tämän järkevimmin heittänyt, joten heitin kultaisten lakkojen sekaan. Tykkään tästä lakasta jollain kummallisella tavalla vaikka keksin sata ällöttävää asiaa, jotka ovat tämän värisiä.



Koristelut tein Konadin m29 hedelmälaatalla* sekä vihreällä Konad-lakalla*. Tää ananas oli ihan selvä päätös sen puuttuvan päärynän tilalle. ;D Tahdoin myös muutamia strasseja heitellä kynsille, jotta ei näyttäisi niin orvolta tuo ananas yksinään.

* Tuotteet saatu CesarsShopista




Tähän kohtaan voisin ottaa yhden jutun, josta on paljon kyselty, nimittäin minun kamerasta. Ostin tuossa parisen kuukautta sitten Nikonin D5100 perus VR-kitillä ja opettelen vasta sen käyttöä, mutta mukava kuulla jos olette tykänneet kuvista ja pitäneet niitä hienoina! Itsekin olen tyytyväinen ostokseeni, on tämä kyllä suurin rahallinen panostus minkä olen blogin eteen tehnyt, vaikkakin toki muutkin kuvailut tulee nyt tällä hoidettua. :)



Olisin tähän postaukseen tahtonut edes yhden kunnon suoran auringonpaisteen sisältävän kuvan, mutta se taitaa olla nyt mahdoton toive, joten jätän tämän postauksen sitten ilman sitä odottamaan, josko saisin vielä napattua vaikka tänään kuvan tähän postauksen jatkeeksi. :)

Mitä piditte lakasta/kynsistä? :)


PS. Jeeeee, 600 tekstiä tuli täyteen tässä blogissa tämän kirjoituksen myötä! On tänne vissiin joskus jotain kirjoiteltukin..

PPS. Älkää unohtako lakkauskisaa! :)

21 kommenttia:

  1. Kivat kynnet :)
    Konadilla ei taida olla päärynä kuviota..

    VastaaPoista
  2. Yhdessä kohtaa mainitset, että koristelut m55 laatasta? Miten se voi olla mahdollista? :D Miksei mun m55 laatassa ole ananasta, vai onko kyseessä jokin virhe? :O mutta joo, ihanat kynnet :)

    VastaaPoista
  3. Rose: Kiitos, en ole itsekään nähnyt!

    Anni: Hupsis, hyvä kun huomautit, kyseessä siis m29 eikä m55. ;D Kiitos!

    VastaaPoista
  4. Sairaan värinen lakka? Mun mielestä tuo on tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  5. Hauskan näköistä, kun strassit ovat eri kohdissa kynsiä :)

    VastaaPoista
  6. Eikä aivvan sairaan ihanat kynnet ♥_♥

    VastaaPoista
  7. Mullekkin tulee tästä lakasta mieleen jotain muuta kuin hauskoja asioita...:D
    En minäkään ole törmännyt päärynään Konadin laatoissa. :o Kyllä varmaankin feikkilaatoista löytyy.

    VastaaPoista
  8. Kivan outo aluslakka ja ihana väriyhdistelmä! Strassit on kans kivoja tässä :)

    VastaaPoista
  9. Tosi kaunis lakka, mutta samalla tosi epämääräisen värinen ja mäkin keksin aika monta ällöttävää ton väristä asiaa :D

    VastaaPoista
  10. ppau: Kiitos! :)

    KaniFani: Hih, sillätavalla sairas kun se tuo mieleen kaikkia ällöttäviä juttuja. ;D

    Vilkku: Hih, kiitos. ;D

    Aurica: Kiitti! :)

    elli: Jossain muistan nähneeni mutta en yhtään saa päähäni että missä. >:o

    Iituuu: Kiitosta! Se on kyllä outo mutta silti jotenkin kiva lakka. ;D

    Nora: Hihi, jep. ;D

    VastaaPoista
  11. Osallistuisin lakkauskisaan muuten, mutta tuo yksi kynsi repesi just tositositosi lyhyeks... Just kun sain kasvatettua nää edes millin yli sormenpään.. :/ En halua leikata kaikkia niin minimaalisen lyhyiksi enkä halua tehä eripitusiin kynsiin joten... :<
    Mut niin, tykkään noista kynsistä vaikka en niin tosta väristä hirveästi välitä :D Mut noitten koristelujen kanssa se näyttää paremmalta :3

    VastaaPoista
  12. oi toi on kyllä jänskän kiva lakkaus! Ja voi ei apua sonne! auta mua!Pikakuivattava alkaa olla lopussa ja aattelin cesarsille tehdä tilauksen. mutta en sen omaa pikakuivattavaa löytäny? Eikö ne myy sitä enää? Vai enkö todella vain löytänyt sitä? Kaikkea muuta kyllä löytyi, muttei sitä mitä haluaisin. Tarkotan sitä pikakuivattavaa mitä sinä käytät ja mistä tykkäät.

    VastaaPoista
  13. aisku-: No voihan harmi, se on aina niin turhauttavaa ku kynnet katkeilee. :/ Kiitokset! :)

    eerika: Kiitti! Uuui sitä pikakuivattavaa löytyy tästä ! :) Löytyi sieltä luonnolliset kynnet -> alus- ja päällyslakat -valikosta. :)

    VastaaPoista
  14. oi kiitos! KErkesin jo säikähtää, kun ei vain millään hakusanalla löytynyt. Kiitos paljon! :)

    VastaaPoista
  15. Ihanat kynnet, omituinen väri tuo ''keltainen''. :D Millä lakalla teit ton ananaksen, vai mainitsitko sen, minä en ainakaan huomannut :D

    VastaaPoista
  16. eerika: Ole hyvä! :)

    Lilli: Kiitoksia! Ananaksen stämppäsin Konadin vihreällä lakalla. :)

    VastaaPoista
  17. Must ananas ehkä sopii noihi paremmin ku päärynä ois sopinu :) Ja toi lakka on sillee jännäl taval kaunis :o Mielee tulee monta ällöttävää tonvärist asiaa, mut ehkä toi holoefekti muuttaa sit jotenki paljo kivemmaks ! =)

    VastaaPoista
  18. ^^ Juu niin on että ilman holoa tää olis huomattavampi pliisumpi. :o

    VastaaPoista
  19. Ihana lakka!! Jos inhot sitä syvästi ja haluat siitä eroon niin voin toimia vaputtajana :D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)