keskiviikko 5. syyskuuta 2012

007 and a mission - cheap nail polish vol.2 [NYX Girls]

Halppislakka-teemaviikko vol 2.

Päivä 1: Gina Tricot
Päivä 2: H&M
Päivä 3: NYX Girls
Päivä 4: Miyo
Päivä 5: Kicks
Päivä 6: Barry M
Päivä 7: Flormar
Päivä 8: GOSH

Teemaviikon kolmas päivä meneillään ja aiheena tälle päivälle on work appropriate/chic-manikyyri. Elikkäs mani, joka sopisi myös töihin (tai ainakin mitä meille nuo kyseiset sanat tuovat mieleen). Väriksi valitsimme ruskean/beigen/nuden ja päivän halppismerkki on NYX Girls.

Tässäpä ensin Sallan kynnet, joissa on nätti ranskisvariaatio kuivakukilla. Sallan päälakkana on Essie - Mademoiselle ja muut käytetyt jutut löydätte jälleen Sallan blogista. :) Niiin nätit!


Rehellisyyden nimissiä meinasin itsekin ensin lähestyä aihetta ranskiskannalta, mutta päätin kokeilla jotain muuta.Tässä minun kynnet, päälakkana NYX Girls - Walnut Frost.


Elikkäns jos joku ei tunnistanut (toivottavasti tunnistitte), niin kynsillä on Burberry-kuosi. Rehellisyyden nimissä itse en ole mikään merkkimerkkifani, joten Burberry kuosina ja merkkinä on mulle itselleni hyvin tuntematon. Kuitenkin tiedän sen verran, että tyylikkäillä ihmisillä se näyttää tyylikkäältä, joten miksipä se ei voisi olla work appropriate? Onhan se tosi oudon ja sekavan näköinen jos ei Burberry-kuosia tunne lainkaan, mutta en tiedä pitäisikö silloin syyttää kynsien tekijää vai sitä, joka ei tunne kuosia ja pitäisi kynsiä siksi epäsopivana työkynsiksi..

Nyt kun on selitetty näiden sekamelskojen ja ilmaisun "work appropriate" yhteenkuuluvuus, on aika listailla käytetyt jutut:


Käytin näissä:

NYX - Walnut Frost (saatu)
Orly Instant Artist - Jet Black
Orly Instant Artist - Crisp White
Orly Instant Artist - Fiery Red

Kuten mainittu, niin nää Orlyn linerit ois voinu hyvin korvata mustalla, valkoisella ja tummanpunaisella akryylimaalilla + ohuella siveltimellä, mutta mä olin laiskamato ja tein ne siveltimellisellä akryylimaaleilla eli noilla Orlyillä. Eli toivottavasti ette nyt koe että tämän halppispäivän idea meni pilalle noiden Orlyjen takia. :)

Merkkinä NYX on minusta yllättävän monipuolinen. Löytyy glittereitä, frosteja, jellyjä, cremejä ja kaikki yllättävän tasalaatuisia. Nfu Oh -lakkojen jälkeen kaunein pullo löytyy mielestäni ehdottomasti NYXiltä. :) NYXiä myy Suomessa Pretty ja hintaa lakoilla 5,90 €.

Mitäs tykkäilitte? Mitä teille tulee mieleen ilmaisusta work appropriate nails? :)

19 kommenttia:

  1. Hienot kynnet!

    Work appropriate nails tuo itelleni mieleen joko ranskikset tms. tai sitten ihan perus yksiväriset kynnet.

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet molemmilla! Näistä upeista kynsistä sain juuri uuden inspiksen.. Toteutan inspikseni tänään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kiva että sait inspistä! Itsekkin muistan joskus jossain törmänneeni Burberry-kynsiin. :)

      Poista
  3. Tosi kivat noi kynnet!!

    VastaaPoista
  4. Musta työsopivat kynnet on juuri tällaiset :) Ei tarvitse käyttää yhtä neutraalia sävyä, vaan voi koristella kynnet tyylikkäästi ja jotenkin officially. En myöskään ole Burberryjen tai muiden luksusmerkkien ystävä, mutta nuo kynnet kyllä viehättävät. Loistava tapa saada sitä lifestyletermiä "arjen luksusta" itselleen.

    VastaaPoista
  5. Toi burberry kuosi on hauska idea ja tajusin sen heti kun näin noi kynnet :D Niin siis työhön sopivat kynnet olis siistit ja hienot. Ei mitään kamalaa töhrykasaa. Ranskis toimii aina. Pituus sopiva. Tietysti sekin vaikuttaa missä on töissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattis, idea ei kyllä ole omani sen suhteen, että olen aiemminkin Burberry-kynsiä nähnyt jossain. ;D Jep, se kyllä vaikuttaa paljon että missä töissä että miten tarkkaa on.

      Poista
  6. tulee ehkä mieleen ihan yksinkertainen ranskis vaaleanpunaiseen taittavalla nudepohjalla, tai sitten yksväriset tummanpunaset kynnet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tummanpunainen on kyllä niin klassinen että on juurikin work appropriate. ;D

      Poista
  7. nätit kynnet:)

    VastaaPoista
  8. Ihanat Burberry -kynnet! :)
    ..mä vaan niiiin tykkään tosta Burberry -kuosista.. (;

    VastaaPoista
  9. Toi ruskee sävy on tosi jännä.:) Nätit kynnet.:)

    VastaaPoista
  10. Sinulle on tunnustu mun blogissa
    http://jontunkynnet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Täydellisen ihanat kynnet <3 ja sulla on ideoita nii paljo :D ku kattoo tonne nii ties kuinka monet sadat kynnet ootkaa tähänmennessä tehny :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)