keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Appelsiinimehua ja -hilloa

Otsikko kuvaa näitä kynsiä mielestäni paremmin kuin hyvin. Päätin päästää pois käyttämättömien laatikosta taas yhden Kleancolorin Chunky Holon, tällä kertaa sävyssä Poppy.


Flormar - 376
Kleancolor - Chunky Holo Poppy

Kerrostin tuon jellyholon siis Flormarin hyvin ohuen oranssipersikkaisen 376:sen päälle. Oikeastaan tän Flormarin ohuus mut saikin etsimään jotain keinoa peittää kynsi ja siitä keksin Kleancolorit.

Näissä on semmonen jännä syvyysvaikutelma, hankala saada sitä kuviin kyllä. Nuo Kleancolorin Chunky Holot on ihan parhaita siitä, kun ne on niin kiiltäviä ja kynnen pinta näyttää tosi eläväiselle noiden jälkeen. :) Nuo Kleancolorit ei tosiaan oo mitään nopeimpia lakkoja kuivumaan, mutta ei se mitään. Mulle riittää kunhan onnistun olemaan ruttaamatta niitä.

Mitä enemmän käytän näitä Kleancoloreita, sitä enemmän totean, että nämä ovatkin keskenään erilaisia. Toki näissä mun omistamissa Kleancoloreissa jellypohja on kaikissa erivärinen, mutta myöskään näissä oleva hologlitteri ei ole kaikissa samanväristä. Esimerkiksi tämä Poppy sisälsi oranssia ja kuparista hologlitteriä, Chunky Holo Purplessa on vihreää, keltaista, punertavaa kuparia. :)

Omat Kleancolorini hankin (yllätys yllätys) eBaysta, mutta näitä saa kait myös suomalaisesta Jeans.fi -kaupasta 4,90 €/kpl hintaan. Mulla itselläni ei oo kyllä kyseisestä kaupasta mitään kokemuksia, mutta ajattelin mainita silti, jos joku sieltä tahtoo tilata. :)


Sain jopa kehuja ärrän tädiltä näistä kynsistä. ;D Niin se vaan monesti menee, että kun teet jotain tosi simppeliä, niin kynnet saakin eniten kehuja. Kyllä oranssi vaan on nätti väri, tarpeeksi harvoin käytettynä ainakin.

Tykkäsittekö yhdistelmästä, iskeekö oranssit kynnet teihin ylipäätänsä? :)
PST. Huomatkaa alla oleva ostopostaus, jonka julkaisin tänään aiemmin. 

25 kommenttia:

  1. Kivat kynnet :)
    Mitä kynsilakan poistoainetta käytät??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Käytän Xtran kynsilakanpoistoainetta, ihan parasta! :)

      Poista
  2. ihanat kynnet :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet! Tosi nätti yhdistelmä. Muuten, kuvittelenko vai näkyykö vikassa kuvassa pikkurillin valkoinen osa läpi? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo, näkyy varmaan, tää Flormar oli tosi ohut lakka joten ei tuo Kleancolor varmaan ihan täysin peittänyt kynsiä. ;D

      Poista
  4. Ihanat! Oranssit kynnet iskee juuri nyt kovastikin. :) Sopiva lakka puuttuu itseltäni vielä, olen ollut hieman vaativainen sen suhteen, joten vielä en ole päässyt kokeilemaan omille kynsille, mutta toivottavasti pian pääsen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voiei, toivottavasti löytäisit mieluisan oranssin syksyksi. :)

      Poista
  5. Oranssit kynnet on ihania <3 Etenkin näin syksyn tullessa alkaa tehdä mieli lakata kynnet eri ruskan väreillä :)

    Mulle tuli just eilen neljä Kleancolorin lakkaa, tosin ei noita chunky holoja vaan erilaisia glittereitä. En ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta hyvä kuulla, että sun mielestä ne ainakin ovat olleet hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oranssit sopii kyllä syksyyn ja tulevaan halloweeniin varsinkin! ;D

      Poista
  6. Nami! :D Ihanalta näyttää.. (:

    VastaaPoista
  7. Niin rakastan oranssia väriä, ja sun kynsiin se sopii tosi hyvin. Mut se saa näyttämään ehkä vähän kalpealta...

    VastaaPoista
  8. ite tilasin ekat kleancolorit vähän aikaa sit jeans.fi ja aiemmin oon tilannu vaatteita ja koruja ym.hyvä kauppa voin suositella ja aika nopea toimitus .lisäx jos ostaa vähintään 10e ei tuu postikuluja .

    muuten ku sulla on enempi kokemusta noista kleancolor lakoista haihtuuko se tuoksu lakasta kun laittaa kynnelle ,sillä tuoksu aika voimakas pullossa ,kiitos jos viitsit vastata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä homma jos on sitten luotettava kauppa. :) En mä huomannu kyllä kynnellä noissa erikoisempaa tuoksua.

      Poista
  9. Oranssi lovee <3 aivan ihanat!

    VastaaPoista
  10. Itse kokeilin juurikin Kleancolorin Poppya kerran ja ei ollut minun juttu. Omaan nenääni se tuoksu oli liikaa, eikä haihtunut kynneltä kokonaan.

    Mutta oranssi on kyllä lempparivärini <3 Se saa ainakin oman ihoni näyttämään niin kauniille ja ruskettuneelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih. :/ Mä en oo moittinu noiden tuoksua kyllä, musta kaikki lakat haisee yhtä pahalle. ;D

      Poista
  11. Ihanan pirteät kynnet! Sopii syksyynkin ihan mahtavasti, kun lehtien väri muuttuu mm. oranssiksi :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)