perjantai 28. syyskuuta 2012

Deviantly Daring

Testailin China Glazen Deviantly Daringia ja voi mä tykkään tästä. Tätä on kuvailtu duochromeksi, mutta en mä ite tässä kyllä hirveästi semmoisia efektejä oo nähnyt, mutta kiva lakka silti.


Koristeluiden kanssa tuli joku hoppu, varmaan taas olin yökyöpelinä kunnes keksin että tahdon uudet lakkaukset, joten koristeluiksi laitoin vain tuollaiset tarrat. Mun pitäis varmaan oikeasti kirjottaa nää postaukset sillon kun oon tehnyt kynnet niin muistaisin tarkemmin mun motiiveja, mutta juu. :D

Tuo China Glazen Bohemian -kokoelma on kyllä varmaan pakkohankinta tai ainakin vielä pari lakkaa siitä ajattelin ostaa. Se violetti No Plain Jane ja kultapersikka Swanky Silk ois toiveissa hankkia jossain vaiheessa. Sille siniselle mulla on varmaan vastaavia ja samoin sille Chanelin Peridot -dupelle, joten niitä mä en tarvitse. Hyvin useinhan sitä just tarvitsee kynsilakkoja, ei tällä oo mitään tekemistä haluamisten kanssa, hih.

Mä oon tässä nyt ruvennu etsimään swatch-blogeja, joiden perusteella voisin tehdä ostopäätöksiä, eli onko teillä ehdottaa hyviä swatch-blogeja? Etsin blogia jossa esitellään uudet kokonaiset kokoelmat monilta mun haluamilta merkeiltä (China Glazet, Color Clubit, Orlyt, Essiet, OPI yms.). Blogissa lakkojen kuvat ois oikeanlaisia, eikä liian kaunisteltuja. Tiedän monia blogeja joissa on ihania swatcheja, mutta kun en halua niiden perusteella tehdä ostopäätöksiä kun ne kuvat on just enemmän katselua varten. Eli linkkailkaahan tähän jos satutte tietämään totuudenmukaisia swatch-blogeja. :)

Tykkäsittekö Deviantlystä ja osaisitteko suositella hyvää ja todenmukaista swatch-blogia? :)

33 kommenttia:

  1. Ihanan värinen lakka ja kynnet! :)

    VastaaPoista
  2. Todella kauniin värinen.

    Musta on vaan kätevintä ottaa googlen kuvahaku lakan nimellä ja swatchilla jos haluaa tietää jostain lakasta miltä näyttää. Saa paremman kuvan väristä kun näkee kerralla useamman kuvan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, sitä mäkin harrastan useasti. ;D Toisaalta sieltä saattaa tulla niin erilaisia swatcheja ettei kyllä yhtään tiedä mitä on ostamassa, siksi olis kiva jos ois luottoswatchaaja. :)

      Poista
  3. Ompa ihana lakka! (:
    Ite oon kattonut yleensä Scrangiesta swatcheja. En sitten tiedä miten "todenmukaisia" ne kuvat on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon kattonu sieltä, mutta todennu että ne on kyllä ihanempia ne kuvat kuin lakat todellisuudesa. :/

      Poista
  4. i-h-a-n-a! <3 Meni kyllä himotuslistalle ja sinne kärkisijoille ;D

    VastaaPoista
  5. Mä just mietin, että kannattaiskohan mun jotenkin jonkun tekstin / ilmoituksen avulla selventää, ettei ainakaan mun blogiin kannata tulla swatcheja kahtomaan. Nimittäin mä teen just enemmän sellasta blogia missä kuvissa haetaan tunnelmaa ja sellaista. :--D Ettei kukaan ruppeis sen perusteella ostelee ainakaan.
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  6. Ootko tutustunu polishaholic:in ja swatchaholic:in blogeihin? Muistaakseni noin kirjotettiin. Tosin noi on niin isoja blogeja, että varmaan noihin oot törmännyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öööm joo muistaakseni ainakin tuohon polishaholicciin, täytyy vielä tuo jälkimmäinen katsoa. :)

      Poista
  7. Ihanan värinen kynsilakka :3 Ite ainaki kattelen swatcheja tuolta VampyVarnish- blogista, siellä on hyvät swatchit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okkei, täytyypä katsella, muistaakseni se mulla onkin lukulistalla. :)

      Poista
  8. mä tilasin pari bohemiania ja möin eteenpäin! en tykkää, en näe niissä mitään duocromea ja raidoittuvat lakatessa.. en osta yhtään lakkaa vaan chinan nimen takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä hankalia koostumukseltaan. :/ Mua itseäni ei kyllä siveltimen jäljet sillee haittaa, mun mielestä ne kuuluu tiettyyn koostumukseen. ;D Mutta ymmärrän että kaikki ei niistä välitä.

      Poista
  9. Ihana kyllä! (:

    VastaaPoista
  10. http://www.lucysstash.com

    Itse oon hirveästi tykännyt tuon swatcheista, ja aika usein on tainnut olla kokoelma kerrallaan :>

    VastaaPoista
  11. Ihana lakka, menee kyllä varmaan seuraavalle ostoslistalle, vaikka mulla kyllä on jo aika paljon sinisiä lakkoja.. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tää on kyllä enemmänkin vihreä lakka, joten varmaan mahtuu hyvin sun kokoelmiin. ;)

      Poista
  12. Yök mikä lakka! Ite tykkään enemmän cremestä!

    VastaaPoista
  13. Mä kattelen aina Scrangielta swatcheja, mutta muutaman kerran olen pettynyt tilattuani itselleni Scrangien kuvissa kuolaamani lakan. Scrangie postaa niin hyviä kuvia, että todellisuus jää toiseksi. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ymmärrän tunteen. :/ Niitä on ihana katsella, mutta ei voi tehdä ostopäätöstä.

      Poista
  14. Njaa, huomasin nyt sitten linkittäneeni väärän blogin... :D On tuollakin swatcheja juu, mutta täällä on parempia: http://wackylaki.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ei se mitään, sainpahan kaksi blogia lukulistalle, kiitos! ;D

      Poista
  15. Ihanat lakkaukset! Mä käyn tällä sun sivustolla niin usein kuolaamassa sun kynsiäs, että päätin ryhtyä lukijaks!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)