lauantai 1. syyskuuta 2012

Hillovoileipä-skittlet

Sonne innovatiivisten otsikoiden maailmassa osa 358.

Halusin taas tyhjentää "mustaa laatikkoa" eli listaa testaamattomista lakoista, joten otin Flormarin Neon -sarjan testaamattomat lakat sekä H&M:n Confetti-glitterin ja tein näillä glittersandwichit.


Käytetyt lakat:

peukku - Flormar N001
etusormi - Flormar N007
keskisormi - Flormar N006
nimetön - Flormar N002
pikkurilli - Flormar N005

+ kaikissa glitterlakkana H&M - Confetti.

Glittersandwich-tuton löydätte tästä. Tein kynnet siten, että kaksi kerrosta värilakkaa, yksi kerros glitteriä ja 1-2 kerrosta samaa värilakkaa kuin alla, riippuen siitä miten peittävä lakka oli.


Nämä Flormarit ovat tosiaan Neon-sarjaa, mutta koostumukseltaan nämä ovat JELLYJÄ. Tosi ihania sellaisia vieläpä. Peittävyys oli vaihtelevaa, mutta huomattavasti peittävämpiä olivat kuin monet muut tapaamani jellyt ja kuivuivat ihanan kiiltäviksi jellyjen tapaan. Tykkäsin erityisesti tuosta keltaisesta sormesta, tulee mieleen sirkus tai joku ihana kakku missä strösseleitä. 8]

Näistä peittävimmät olivat pikkurillin en-tiedä-mikä-tuo-väri-on N005 ja peukun pinkki N001, läpikuultavimpia olivat keltainen N006 ja sininen N002. Ei mulla ole näistä kyllä mitään pahaa sanottavaa, vaikkakin tosiaan sarjan nimestä voisi päätellä että nämä olisvat neon-koostumusta (eli kuivaisivat puolimattaiseksi). Ei nää väreiltäänkään mun mielestä oo mitenkään neon, eli siinä suhteessa vähän harhaanjohtava kokoelma. Se N008 joka mulla tosin on on erittäinkin neon ja koostumukseltaan taitaa olla jopa creme. Sekavaa siis. ;D

Mites teihin upposi tämä hillovoileipä? :)

Ps. Sain eilen ekat Nufu-lakkani ja ne on nyt kynsillä. Katsotaan saisinko ne huomiselle tänne blogiin, jos en, niin palaamme maanantaina kahdeksanpäiväisen teemaviikon aloituksessa! ;) Kannattaa siis tulla kurkkimaan taas!

16 kommenttia:

  1. OOOOH! Näihin minä rakastuin :O! Pakko saada sopiva lakka noihin leipiin ÄKKIÄ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä Confettia voin suositella! ;D Samoin Essencen Circus Confetti, OPI:n Rainbow Connection ja Wet n Wildin Party Of Five Glitters. :)

      Poista
  2. Jeah! Nufuja <3

    Itse en ole vielä glittersandwich -lakkauksia tehnyt, olenkin erilainen nuori :D

    VastaaPoista
  3. ihanan värikkäät <3

    http://youare-essi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Mainiot hillikset =) Eniten tykkään kans noista keltaisista ja sinisistä seuraavaksi!

    VastaaPoista
  5. Nää on kyllä aika sirkusteemaiset, mutta tykkään kyllä tosi paljon noista väreistä, kun ne on tuommoisia "perusvärejä", niin ku rehdisti keltainen eikä neon... Ymmärtääköhän tosta mitä tarkotin :D Ja rakastan kyllä neonvärejä, että onpas nyt hassu kommentti :D

    http://taasyksikynsiblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Pitäsköhän sitä itsekkin kokeilla hillovoileipiä :D En oo koskaan kokeillut :D

    Mulla on sulle muuten tämmönen:
    http://tinynaildesign.blogspot.fi/2012/09/i-love-your-blog.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) Kyllä ehdottomasti kannattaa kokeilla leipäsiä. ;D

      Poista
  7. Sori, mutta minä tiedoton kysyn, että jos laittaa sitä lakkaa joka tekee kynnestä matan, nii voiko siihen mattajutun päälle laittaa päällyslakkaa, vai pitääkö se mattajuttu jättää viimeseksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu haluatko lopputuloksen jäävän mataksi vai kiiltäväksi. :) Jos matan päälle laitat normaalia kirkasta lakkaa, tulos on kiiltävä. Jos jätät laittamatta tai laitat mattapäällyslakkaa niin tulos jää mataksi. Eli makuasia. :)

      Poista
  8. Jännää, kun noi glitterit näyttää joka kynnessä ihan eri värisiltä, vaikka onkin samaa lakkaa :D Tykkään!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)