keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Iiiso ostospostaus

Nyt on vuorossa iiiso ostospostaus! Teemaviikon aikana ja aiemmin on kertynyt tällaisia yksittäisiä ostoksia, joista en oo tehny postausta erikseen joten keräilin ne tähän samaan postaukseen. Kuvatulva on nyt aika suuri, joten varautukaa!

Aloitetaan koristeista, hexglittereitä, jotka ostin eBaysta. Näitä ootte nähneet kynsilläkin jo. Ostin nimenomaan tarkoituksella nyt näitä isompia glittereitä, niillä saa pienemmällä määrällä enemmän alaa koristeltua. :)


Näiden hinnasta mulla ei oo tietoa, oisko ollut 3-4 euroa? Alle vitosen varmasti kuitenkin oli tuo setti.

Näiden lisäksi Peggy Sagelta tuli testiin joskus aiemmin koristeita, elikkäs swarowskin kristalleja ja pieniä hexejä. Nuo swarovskit ei pääse oikeuksiinsa tässä, toivottavasti kynsillä paremmin.


Peggyltä tuli vielä tuo ihana hyrrä, josta himiöin noita viinirypäleitä ja kirsikoita. Aww. :D


Säilytysvinkki noille pienille purkeille:


Lasipurkit! Niihin on kiva laittaa esille noita inspiroimaan lakkauksiin. Mä tykkään laittaa harrastusta esille kämppääni, siks mulla on tosiaan strassitkin kynsilakkahyllyllä esillä ja inspaamassa.

Kynsilakkaostoksiltakaan ei oo vältytty, lisääkin on tulossa, mutta tällaisia ostoksia minä tein mm. Seppälästä:


Flormarin mattalakka, tätäkin nähty jo lakkauksissa ja Flormarin kesäkokoelmasta 446. Näiden lisäksi ostin kotikotona olevasta pikkukaupasta Wild & Mildin väriä vaihtavan lakan sävyssä Pixie Kiss, mutta Seppälöihin näitä tulee kanssa, jos ei jo ole. En oo ihan vakuuttunut tuosta efektistä, siitä myöhemmin lisää. Lakan pitäisi muuttaa sävyä/väriä suorassa auringonpaisteessa. Flormarit olivat yhteensä vitosen ja Wild & Mild oli 3,50 euroa, Seppälöissä nää on kait 3,95 €.

Tein tilaukseen Looks Designille tuossa viime torstaina, tänään oli kirjattu kirje postilla haettavissa. Tilailin alesta Nubarin koristelulakkoja, sekä kynsilakkoja, koristelulakat 1,50 €/kpl, kynsilakat 3 €/kpl ja kuivakukat olivat 20 senttiä/pussi.


Nubar - Heavy Gold Glitter, Nubar - 24 K

Mun ekat Nubarit, jee! Uusia merkkejä on aina kiva testata, jos vaikka löytyis uusia suosikkeja.

Ostin sitten tosiaan kaikki värit mitä tuolta poistomyynneistä vielä löytyi näitä koristelulakkoja, eli yhteensä 10 niitä tuli.


Royal Blue, Neon Pumpkin, Neon Green, Classic Red, Neon Red

Sanokaa mun sanoneen, Neon Red on kylläkin ihan oranssi, eikä oo punaista nähnytkään! Nättejä silti. :)



Bronze Frost, Caramel Creme, Orange Glitter, Periwinkle, Mint Frost

Sitten niitä kuivakukkasia ostin kolme pakettia. En hoksannut tyhmänä, että näitä kukkasia oli monta sivua valittavana, minä katsoin vaan että yksi sivu.. :D


Ei ne ostokset sitten ihan siihen loppuneet..

Bundle Monsterilla on kolme eri vuosina ilmestynyttä settiä, 2010, 2011 ja 2012. Tilasin pitkän pohdinnan jälkeen Bundle Monsterilta kaksi uusinta laattasettiä. Olisin tilannut kaikki kolme, mutta tullirajat olis paukkunut, joten en uskaltanut ottaa riskiä kun en tiedä miten BM paketit merkkaa. Postikuluja tuli tilaukselleni 4 $, maksu tapahtui PayPalilla ja toimitus kesti vajaat kaksi viikkoa. (Jos joku nyt kommenteissa kysyy jotain näistä mainitsemistani lukematta postausta, niin suutun.)


Tulen jatkossa merkkaamaan muuten noihin tunnisteisiin Bundle Monsterit siten, että vanhin setti (kun sen joskus hankin) tulee olemaan "BM 101-121", tämä toinen setit tulee olemaan "BM 201-225" ja kolmas luonnollisesti "BM 301-325". Eli jokaiselle laatalle ei tule omaa tunnistetta, vaan tunnisteet menee seteittäin. Toivottavasti joku edes tajusi. :D Tällä ehkäisen sitä, ettei sivupalkkiin tule sataa eri tunnistetta bundlen omille laatoille.

Laattasetti 2 maksoi 21,99 $ ja sisältää 25 laattaa. 












Laattasetti 3 sisälsi myös 25 laattaa ja hintaa samat 21,99 $.












Mä en syyskuussa enää tilaa mitään (khöm) mutta matkalla on pari indielakkaa, Trans Designin tilaus, Models Ownin tilaus, jotain Prettyltä.. Joten ostoksia tulee olemaan kaikesta huolimatta! Kynsiäkin mulla on varastossa, varmaan illaksi laitan vielä kynsipostauksenkin julkaisuun. :)

Sellainen ostostulva! Tuliko uusia himiöinninkohteita? ;D 

40 kommenttia:

  1. ooh apua miten paljon kaikkee! :D Mulla on menos masennuskausi kynsien kans. Oon nyt yrittäny yli 6kk kasvattaa, vahvistaa ja ravita kynsiä, ja silti on täyttä paperia.. Ainoot mitkä näyttää ees merkkejä vahvistumisesta on peukun kynnet. Ja noi BM laatat näyttää niin houkuttelevilta! Tosin ehkä en jaksa edes ostaa mitää, ku en tuu käytettyä.. AInakaan tällähetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, paljon on kyllä kaikkea. :) Ja voi ei, koita saada kyntes kuntoon taas!

      Poista
  2. Kiitos suorista linkeistä nuihin setteihin. Taitaa mennä tilaukseen nuista jompikumpi seteistä ;D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  3. Voisitko suositella ontamaan looks desingiltä? ajattelin jos se pakkasi ja teki kaikeken luotettavasti voisin tilata jotain kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin suositella, ei mitään valittamista. :)

      Poista
  4. Bundlen uusin setti alkoi houkutella, mutta entisiäkin laattoja on tullut viime aikoina käytettyä niin vähän, että pelkään uusienkin jäävän liian vähälle käytölle. :/ TD:n tilaus taitaa viedä voiton, kun uusia lakkahimotuksiakin on taas vaikka kuinka paljon. :o
    Kivoilta näytti muuten myös tilaamasi koristeet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mullaki ois himotuksia vaikka toiseen TD-tilaukseen, mutta odotellaan nyt eka toinen tilaus perille edes. ;D

      Poista
  5. Nuo laatat on ihan supersöpöjä!!!♥

    VastaaPoista
  6. Voi apua miten ihania noi BM laatat!! Nyt täytyy oikeasti tehdä kaikkeni, etten tässä kuussa tilaile enää mitään kynsijuttuja.... Kiitos vaan tästä, mur! ;)

    VastaaPoista
  7. Ooo... rakastan ostopostauksia!! ja vihdoin pystyn kommentoimaan mulla on yli viikon tässä sun kommentti boksissa ollu jotain vikaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, en oo hoksannutkaa semmosta tai tienny, onkohan tätä ongelmaa ollu paljonkin. :o Kyllä tää nyt takkuaa kun kuvat ei näy ja osa ei voi kommentoida.

      Poista
    2. Niin onkohan jollain muulla ollu samaa ongelmaa vai onko vikaa mun koneessa?!!?

      Poista
    3. oih nyt rullasinkin alaspäin ja huomasin että jollain muullakin on ollut samaa ongelmaa...

      Poista
  8. ihnania kirsikka strasseja! onko muilla ollut ongelmaa tän kommentti jutun kanssa pitkästä aikaa pystyn kommentoimaan en pystynyt koko teemaviikkoon... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllä just tuli mainintaa että ois samaa ongelmaa, möh. :/

      Poista
  9. Ei vitsi, mulla on sillon tällön pyörähtänyt mielessä, että onkohan noita laattoja tullu uuden setin verran, mutten oo koskaan muistanut tarkistaa... Voi minkä teit kun muistutit asiasta! Pakko nuo on varmaan kotiuttaa kahden aikaisemman kaveriksi.

    Ja nuo kristallit on kynnellä varmaan huikeen nättejä, mahtaako tollasia raaskia edes käyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kotiuta ihmeessä! Mäkin mietin samaa, että uskallanko käyttää ikinä. :D

      Poista
  10. Oh! Pakko tilaa monstereita!

    Ja näyttäisi Amazon.co.uk:ssa olevan kans, sieltä siis kun ei tuo paypali ole itselle niin tuttu.. ja näyttäisi olevan ilmaiset toimituskulut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaa tilaa! Amazonissa on joo kai halvemmat mutta ite en oo taas siihen tutustunu yhtään. ;D

      Poista
  11. Miten noi laatat niiku toimii? onks ne joustavii vai miten kynsiin saa sit noit kuvia? ja kerros millane toi color changes lakka on ku oot lakannu sillä? : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lueppas täältä Konadin kohdalta lisää tietoa: http://sonnela.blogspot.fi/p/faqukk.html

      Nuo Bundle Monsterin laatat toimii samoin kuin Konadit. :)

      Poista
  12. Moih, ihan snadisti oot shoppaillu :D Hei, voitko vähän mainostaa Models Ownin FB-kampanjaa, että saatais se -50% ? t. Lotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu vähän on tullu shoppailtua. ;D Ite en oo kyl 50 % aleihin tähtäämässä (kait..) mutta mainostelen varmaan jossain vaiheessa, Facebookissa mainostinkin nyt. :)

      Poista
  13. Kauan jo haaveillu bundle monstereista mut nyt tuli semmonen "pakko saada nuo" fiilis..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit vaan hankit! :) Ihania nämä on ja kivoja halloween-aiheisia kuvia. 8]

      Poista
  14. http://www.ooohshinies.com/2012/08/gradient-meets-stamping.html
    Tossa on mun mielestä tosi hienot kynnet, joissa on käytetty tota yhtä 208 laatan kuvaa :) haha vähän random kommentti mutta joo...

    VastaaPoista
  15. Vapaa valinnassa on Flormarit 3kpl/5e, jos et vaikka sattunut tietämään :-D Tosin aika suppee valikoima tuppaa olemaan kun parhaat on viety päältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, mutku ei oo Vapaa Valintoja/muita vastaavia missä Flormareita myydään halvalla lähimainkaan. :(

      Poista
  16. wau mikä määrä kaikkee ihanaa ,tosi söpöjä ne peggy sage koristeet =).seppälässä kävin tänään ja oli jo noita väriä vaihtavia lakkoja ,kerrotko ku oot testannu ,ite en viel hankkinu

    VastaaPoista
  17. "Olisin tilannut kaikki kolme, mutta tullirajat olis paukkunut, joten en uskaltanut ottaa riskiä kun en tiedä miten BM paketit merkkaa." -No miten ne merkattiin, oisko voinu tilata kaikki kolme? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa olinko niin täpinä etten tajunnu edes sitten kattoo sitä merkkausta kun revin vaan paketit auki.. ;D Pahoittelut!

      Poista
  18. Voisitko valottaa, miten saat leimauslaatat kuvattua noin hyvin? Ei näy häikäisevää valoa, ei peilautuvaa kuvaajaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööm no koitin lähinnä tarkentaa niihin kuvioihin vain ja pysytellä poissa näkyviltä. ;DD En mä sen kummempaa osaa valitettavasti sanoa.

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)