sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Nfu Oh 64 & 65

Tänäänpä esittelyyn ne eilen lupaamani kaksi Nfu Oh-lakkaa. Tilasin lakat Chez-Delaneyltä, jossa postikuluja tuli vitosen verran lakkojen hintojen päälle. Postarit menevät siellä porrastetusti tilauksen summan mukaan. Suomesta näitä Nufuja saa helpoiten Prettyltä.

sisävalaistuksessa, ilman salamaa
Kynsillä:

Nfu Oh - 64 (vaal.punainen holo)
Nfu Oh - 65 (vaal.sininen holo)

Onhan nämä aika hienoja kyllä! Mutta mä swatchien perusteella kyllä oletin 64 olevan paaaljon tummempi pinkki, tää on kyllä ihan vaaleanpunainen ainakin mun silmään. :o

Levittyvyys näillä nyt on mitä on, mutta se oli tiedossa ja siihen auttaa kuulemma Nufujen oma Aqua Base-aluslakka. Näiden kanssa voi käyttää ihan normaalia päällyslakkaa, holoefekti häviää vain siksi aikaa kun päällyslakka on märkää, mutta kuivuessaan holo palaa takaisin. :)

sisävalaistuksessa, salamalla

Tuota pulloa monet kehuvat ja pakko minunkin kantaa korteni kekoon, se on hieno! Ihmisten äärimmäisen hehkutuksen takia mä oletin että holoefekti ois näissä vieläkin voimakkampi, mutta ei se ollut niin voimakas sitten. Toki voimakkaampi kuin varmaan muissa tapaamissani lakoissa. Sallan kanssa tuossa hetken juteltuani tulimme siihen tulokseen, että näiden koostumusta on jotenkin muutettu ja siksi nää uudet näyttäis olevan paljon vaisumpia holoefektiltään. Ompa tylsää. :/

Kivoja lakkoja, mutta epäilen etten tule hankkimaan näitä enempää. Vaikkakin se yksi holo mua vielä kiinnostaisi, ihan silkkaa uteliaisuuttani tahtoisin sen hankkia..

Onko teillä Nufuja ja mitä ootte tykänneet niistä? :o
PS. Huomenna alkaa teemaviikko, muistakaa tulla kurkkimaan blogiin! ;)

25 kommenttia:

  1. Nufut on rakkautta <3 Harmittaa tosin, että osa on samanlaisia kynsillä, vaikka pullossa väri olisi eri esim. 38 (kirkas) ja 44 (oranssi) näyttää kynnellä melkein samalta :/ Ja ne nufun glitterit ja käsivoiteet on myös ihania (ihanan hintaisia nekin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on vähän semmoosta noiden jellypohjaisten flakiesien kanssa. :o Mutta ihania pulloja ja pakkauksia niillä on!

      Poista
  2. Mites pysyvyys ? Itselläni on nuo ja olin vähän pettynyt pysyvyyteen. Aqua basen kyllä melkein vaativat alle. Kauniita toki ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä vakuuttunut pysyvyydestä, unohdin postauksessa mainitakkin että lähti jotenkin hassusti kärjestä kulumaan siten, että lähti melkein kokonaisena kalvona yhdestä kynnestä lakkaus irti. :o

      Poista
  3. tuo sininen on ihana! mitä järkeä on muuttaa hololakan koostumusta vähemmän holoksi? o:

    VastaaPoista
  4. Ihania holoja!!

    Itsellä ei noita ole, mutta kovasti kyllä haluaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nää ihania silti, vaikka pieni pettymys. ;(

      Poista
  5. Oho, onpa tosiaan paljon vaisumpia, kuin mitä aikaisemmin on ilmeisesti ollut. :O Kovasti olen Nufuista haaveillut, mutta jos koostumus on nyt näissäkin tämän tasoinen, niin taidan jättää hankkimatta, vaikka pullo valtavan hieno onkin.
    Teemaviikkoa odotan jo innolla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Täytyy nyt odotella ja katella että onko tää ihan pysyvä koostumusuudistus vai palautuisko vanhaan joskus..

      Poista
  6. Musta noi Nufun holot on vain holoja. Ei siis mitään tosi erityistä. Monella muullakin on upeita holoja. Flakiet on se juttu, missä Nfu Oh loistaa, ainakin musta :) Niillä on tooooosi kauniita monet flakiet, varsinkin 51.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä edelleen odotan sitä aikaa että ymmärtäisin kunnolla flakiesien päälle. ;D

      Poista
  7. Itselläni on kohtuu uusi nro. 66 (vihreä holo) ja ei siinä muuta vikaa ole kuin tuo kummallinen koostumus, niin kapea sivellin ettei koko kynttä saa kerralla, ja jos veti yli uudestan, edellinen kerroskin lähti mukaan... Kai niihinkin tottuu, jos paljon lakkaa.
    Ja itse kuvittelin swatchejen perusteella, että tiedossa on upea holo... ja eipä se sitten ollutkaan niin upea. Kauniita ovat silti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samoilla linjoilla joo, kauniita lakkoja, mutta ei niin upeita kuin se vanha koostumus ilmeisesti oli. :o

      Poista
  8. Mulla on 64 joka ei sovi mun ihonväriin ollenkaan ja sit 61 joka on sitä pahinta satsia, holoton brushed silver-lakka :/ Hankin sit MUS Gretan korvaamaan. 64 kyllä holoaa sentään. Jos saisin kääntää aikaa taakse oisin ottanut sinisen ja vihreän.

    VastaaPoista
  9. Noiden koostumusta on aivan selvästi muutettu! Olet varmasti nähnyt niistä kuvia, joissa efekti on paljon näyttävämpi. Itselläni onneksi on 64 lukuunottamatta ne kaikki vanhat. Ärsyttävää. Itse kun en ole koskaan nähnyt ainakaan livenä yhtä voimakkaita holoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniinpä! Ärsyttävää tosiaan että koostumus muutettu. :/

      Poista
  10. Kuinka nättejä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nättejä joo, vaikka edelleen purnaan koostumusmuutosta. ;D

      Poista
  11. ei tämmösiä uusia nettikauppoja saa kertoa mulle! :D oon prettyltä ja ebaystä katellut nufuja, mutta tuolta noi sais edullisemmin...eiks se oo siis jo yksinään syy, ihan pakollinen, tilata vihdoin itsellekin pari nfu oh'ta? onhan? :D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)