lauantai 22. syyskuuta 2012

Pink Samurai Princess

Tässäpä kynnet, joissa viihdyin kolme päivää, joka on mun tämän hetkisellä "kynnet päivään"-tahdilla huurjan pitkä saavutus.


Käytin näissä:

China Glaze - Hang-Ten Toes
Sonnetarium - Samurai Princess

Tykkäsin näistä nääääääääääääääin paljon! Jopa Citymarketin kassa oli kiinnostunut näistä ja siitä miten tällaiset voi tehdä. ;D Hän epäili, että näissä olisi roiskittu maalia, joka ei ole hullumpi veikkaus ollenkaan näitä katsellessa.

Olinpas tosiaan lätkinyt Lynnderella -merkin Connect The Dots -lakan wish listilleni joskus, kunnes törmäsin tähän Sonnetariumin Samurai Princessiin, enkä tosiaankaan tarvitse CTD:tä enää. Hassua, miten jostain "indie"lakasta voi tulla niin haluttu, että ihmiset on valmiita vaikka eBayssa maksamaan siitä useita kymppejä, kun vastaavia muitakin lakkoja on tarjolla itseasiassa vaikka kuinka paljon. :o En henkkoht. tykkää Lynnderella-merkistä enää niin paljoa erään episodin vuoksi joten hyvä vain, jotta löytyi jotain vaihtoehtoista tuettavaa. Sonnetariumin lakkoja voi siis ostaa täältä Etsystä. :)

Tämän Samurai Princessin kanssa yhdistelmiä on aika rajattomasti, pakko kokeilla glittersandwichiä tällä myös joskus!

Tykkäsittekö kynsistä yhtä paljon kuin minä? ;D

40 kommenttia:

  1. Ihana lakka! Hienot kynnet(:

    VastaaPoista
  2. upeat!miekin tahon tota lakkaa mut en oo ikin ostanu ebaysta mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä lakka on Etsystä (etsy.com), ei eBaysta. :)

      Poista
  3. Oi, tosi mahtavan näköiset kynnet!! Ihana yhdistelmä kertakaikkiaan!!!

    VastaaPoista
  4. Samurai Princess on ihan herkku, näyttää ihanammalta kuin mä uskalsin edes kuvitella! (:
    Ihanalta näyttää pinkiin yhdisteltynä <3

    VastaaPoista
  5. Oisko sulla mitään ideoita mulle siihen et miten saisin tollaiset ihanat ja vahvat kynnet. Haluiasin alottaa kynsi harrastusta , mutta ei kauheasti inspiroi näillä mun nysillä. Ja muutenkin aika hepposilla kynsillä. Ja sitten vielä kysymystä siitä mistä kannattaisi tämä harrastus aloittaa kun voin hieman nolona ilmoittaa etten omista kuin 2 lakkaa ja kummatkin violetteja ja suoraan sanottuna ihan paskoja.

    Voi anteeksi kun tuli tällänen romani, mutta toivoisin tästä aiheesta paaaaaaljon siis toosi paljon postausta. Tosi ihanat kynnet muuten: DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minusta kynnet on vähän semmonen juttu, että niiden koostumuksen määrää aika pitkälti geenit. Eli jos sulla on heppoista tekoa olevat kynnet, niin ei niitä oikein kepulikonstein saa tosi vahvoiksi. Voit tietty kokeilla syödä biotiinia, rasvailla kynsiä, vältellä vedellä lotraamista yms. jos se auttaisi. :)

      Poista
  6. Tykkäsin, ihan mieletön yhdistelmä! Glittersandwich in luulisi toimivan myös. :) Millainen levittyvyys SP:ssä oli, joutuiko paljon asettelemaan glittereitä paikalleen, että sai noin kauniin tuloksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Kyllä niitä sai asetella, mutta kohtuullisen kiltisti ne meni paikoilleen. ;D

      Poista
  7. Tosi kivat kynnet :) ja ihana tuo Samurai Princess -lakka! Veikkaan, että sopii kyllä tosi hyvin myös glittersandwicheihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivotaan että ehtisin pian kokeilla sitäkin. :)

      Poista
  8. Apua, ihana toi Samurai Princess! :D

    VastaaPoista
  9. Tosi kivat kynnet, alan pitää tuosta Samurai Princessistä yhä enemmän ja enemmän (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tykätä, se on ihana. ;) Kiitos!

      Poista
  10. ihanat ♥ voitko testata sitä sinistä mirrorball -sarjan lakkaa pian :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritetään yritetään. :) Mulla on vaan tosi pitkä lista testattavaa juuri nyt.

      Poista
  11. Tosi hauskat kynnet! Juttua lukiessa aloin itsekin miettiä kuinka kiva on välillä kun sullakin on taas lyhyemmät kynnet, tulee semmonen tunne että itsekin pystyy tekemään kivoja kynsiä, eikä niiden teko ole vain kynsien pituudesta kiinni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jep! Kyllä lyhyillekkin kynsille saa vaikka ja mitä. :)

      Poista
  12. Kuinka kauan kesti toi CDON:in toimitus noissa kolmessa simsissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, nyt en kyllä muista, alle viikko varmaan. :)

      Poista
  13. Niin mikä toi Lynnderella-juttu niin ku ihan lyhyesti selitettynä on? :D Oon huono enkussa enkä ihan ymmärtäny tota...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhyesti öööm, no Lynnderella ei tahdo itseään (tai siis tekemiään kynsilakkoja) nimitettävän indiemerkiksi, koska hänellä ei ole kuulemma mitään tekemistä muiden indiemerkkien kanssa. Itse en tykkää siitä, että nostetaan itsensä tuolla tavoin jollekkin korokeelle muiden kynsilakkojen tekijöiden yli, siksi tuo episodi vähän laski Lynnderellan pisteitä mun silmissä. :)

      Poista
  14. Tooosi nätit! ♥ Mutta voi miksi, MIKSI pitää kaikissa mustavalkoisissa glittereissä olla joko noita hemmetin tikkuja tai sitten jotain ihme silppua? Mistä saisin mustavalkoisen glitterin, jossa on vain pyöreää ja hexiä? Hä? Kysyn vaan... :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etsyssä Daring Digitsillä on lakka nimeltä Before Color. Siinä on pyöreää ja hexiä, mustavalkoinen lakka. Tosin en osaa nyt suoraan sanoa, onko sitä tällä hetkellä saatavana :3

      Ja täytyy kyllä Sonnelle vielä, että ui tuo on niin suloinen lakka! Vaikka miulle on se Before Color tulossa, niin ehkä vielä joku päivä hommaan tämänkin :D

      Poista
    2. ^^ Tuossahan se tulikin. :D Ja juu, mäkään en oo tikkuglitterin perään, mutta nyt mulle on sitä pari pulloa ujuttautunut tämän Samurain ja Models Ownien mukana, hrr.

      Poista
    3. Tuossa Before Colorissa on mun nähdäkseni vain isoa hex-glitteriä, ei ollenkaan pientä pyöreää... ja ne sen isot hex-glitterit on turhankin suuret. Tarttee vissiin ostaa musta glitterlakka ja itse sekoitella siihen valkeaa.

      Poista
  15. Hihihiiii :3 Minulle on tulossa tuo Samurai Princess ja yksi toinen lakka samalta myyjltä, kiitos sinun :D Jokohan ne ensi viikolla kotiutuisi?

    VastaaPoista
  16. Uiiiiiiiiiii noi on ihanat <3

    VastaaPoista
  17. Oohh aivan ihana ihana ihana samurai princess! :o

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)