tiistai 18. syyskuuta 2012

Shoppa shoppa

Lisää kynsilakkoja, hupsista vaan. Selittelen ostoksiani sillä, että nää oli euron kappale ja nää oli poistomyynnissä joten ne piti hankkia nyt eikä vasta ensi kuussa. Uskottehan? ;D


Vasemmalta:

Golden Rose - Matte 11
Golden Rose - Matte Velvet 103
Golden Rose - Matte Velvet 110

Matte 11 näyttää pullossa ja heti levitettynä erehdyttävästi violetilta, mutta oikeasti se on sellainen tumma harmaa, jossa violettia vivahdetta. Shimmeriä tässä ei ollut. Matte Velvet 103 on aivan upea, varsinkin kiiltävä, mutta mattanakin kiva. Paljon kimallusta löytyy! Matte 110 on tumma harmaa runsaalla shimmerillä, suede-koostumukseksi kai myös nimitetty näitä runsas shimmerisiä.


Golden Rose - Matte 06
Golden Rose - Matte Velvet 106
Golden Rose - Matte 03

Matte 06 on ruskea, jossa häivähdys violettia shimmeriä, Matte Velvet 106 on suede, jossa paaaljon shimmeriä ja Matte 03:ssa myös pikkuisen shimmeriä.

Näiden lisäksi olin voittanut LoveIt -kaupan uutiskirjeen tilaajien kesken arvottavan palkinnon, joka sisälsi tässä kuussa paketillisen MeMeMe-merkin kynsilakkoja:


Vasemmalta: Tenacious, Vivacious, Spirited, Impulsive

Juuh tuo Tenacious on sen värinen, kun tiedätte sen petrolinsävyn, jota ei saa kuviin vangittua koskaan, ei myöskään tähän kuvaan. Vivacious on ihkupinkki ja Spirited persikka. Impulsiveen rakastuin, se on kuten China Glazen Electric Pineapple, mutta vähän raikkaampi. Nämä on kaikki cremejä koostumukseltaan.

MeMeMe on mulle uus merkki, mutta säikähdin kun näin sen siveltimen. Se on ISO. Todella leveä, jää OPI:n Prooleveät ja Essien uudistetut kauas taakse. Koitan muistaa kuvata näiden siveltimen, kun lakkaan näillä. :D

Mitä tykkäsitte mun päivän postisaaliista? ;D

20 kommenttia:

  1. Ei vitsi, noi MeMeMet on ihan hirveitä levittää sekä lakallisesti että sudillisesti. Ainakin se yksi joka mulla on oli täysi pettymys. :\ Mielenkiinnolla odotan sun mielipiteitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se suti kyllä tuntuu raahaavan lakkaa ihmeellisesti. o.O

      Poista
  2. Ooo mullakin on toi Velvet! Aivan ihana! Ihan mahdottoman ihana oikeesti!

    VastaaPoista
  3. Uuu! Tota sinistä matte velvetiä mulla ei olekaan osunut silmiin, ja oon kyllä juurikin noiden velvetien perässä kolunnut aika monta kertaa kaikki Seppälät :D
    Mut kivoja saaliita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih, niitä vissiin aika vaihtelevasti löytyy noita sävyjä. ;D

      Poista
  4. Noi mattalakat on todella kivoja :) Itsellä pari samaa noista mattalakoista mitä oot shoppaillut ja just eilen laittelinkin mattalakan kynsiin :)

    Jos haluu tehä simppelit kynnet nii toimii tosi kivasti esim. harmaa lakka valkoisilla konadeilla :) Mutta innolla odottaen sun mielipiteitä. Ite oon tykänny kun lakat levittyy mun mielestä hyvin ja koostumuski on hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppa, pari tollasta mattaa mulla jo onkin ja niistä ainakin tykkäsin! :)

      Poista
  5. Taitaa jäädä MeMeMet ostamatta, meinaan nimittäin olla ihan pulassa jo Essien siveltimen kanssa, kun se on niin leveä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, mäkään en erityisesti oo üüberleveiden siveltimien ystävä. ;D

      Poista
  6. totta kai noita euron lakkoja kannattee kotiuttaa ,olen itekki muutamia ostellu =) ja kiva arvonta voitto ,onnea

    VastaaPoista
  7. Meidän seppälässä on noita euron lakkoja vaan joku sininen ja harmaa, tylsää :D ei mitään kivoja, eikä sinne tuu mitään uutuuksiakaan, ei oo näkyny flormareja ollenkaan eikä wild&mild magneettilakkoja eikä juuri muitakaan, höh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih. :o Wild & Mildin magneettilakat on kai poistettu kaikista Seppälöistä nyt, kun ne ei toiminutkaan odotetulla tavalla..

      Poista
  8. muistanko nyt ihan väärin että sinä ostit seppälästä sellasen wild mild merkkisen auringon valossa väriä vaihtavan lakan. ootko kokeillu sitä toimiikos? sori jos olen nyt vääräss henkilössä...

    ja ihania ostoksia odotan kokemuksia ja mielipiteitäsi noista mattalakoista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ostin, ei se oikein vaihtanut väriä niinkun olisin toivonut, joten se läks eteenpäin. :o

      Poista
  9. mullakin on 110, ostin sen vuoden 2012 marraskuussa kenties ?

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)