torstai 28. maaliskuuta 2013

Uusien tulokkaiden purkua

Pitkästä aikaa mulla on tilanne, että ois niiin paljon postattavaa, ideoita ja kynsiä ja uusia lakkoja etten tiedä mistä aloittaisin. Niinpä ajattelin nyt lähteä vanhimmista postausajatuksista, eli uusista lakoista, koska näistä on jo osa ehtinyt kynsilläkin näkymään. Tähänkäään satsiin ei kaikki uudet rakkaat mahtuneet, kun oon taas taitavana unohtanu ottaa kuvat uusista jutuista ja ne ei oo nyt mun saatavilla, sorppa!

Nr. 2039, Nr. 2043 & Nr. 122
Dependin maahantuoja laitteli tuossa mulle kokeiluun muutamia lakkoja, joista kolme ylhäällä.
Vasemmalta alkaen Nr. 2039, Nr. 2043 ja Nr. 122. Näiden lisäksi sain persikkaisen Nr. 347, jolla teinkin kynnet jo täällä.

Nämä kaikki allaolevat ostokset on ostettu eBaysta. Eri paketeissa, eri myyjiltä ja eri kerroilla tosin, välttelen tullin paukauttamia lisämaksuja.

Polka.com & My Vampire Is Buff

OPI:lta ostin pari lakkaa, Polka.comin ja My Vampire Is Buffin. Polkaa on hehkutettu niin monessa paikassa, että pakkohan se oli ostaa vaikka ensin ajattelin että en tarvitse. Siis lakkojahan nimenomaan aina tarvitsee, eikä esim. halua.

Orange You Hot?, Shocking Pink, Running In Circles, Fast Track

Orange You Hot? on viimevuoden kesäkokoelmaa ja voi kun mä petyin sen ilmiasuun kun sen näin. On se toki nätti oranssi, mutta ei kyllä mitenkään erikoinen toisin kun swatcheista kuvittelin. Aika näyttää lämpenenkö sille enemmän kun saan sen kynsille.

Shocking Pink on yksi niistä "ostaakko vaiko eikö ostaa" -lakoista, joita oon aina pyöritellyt mielessäni. Ei se pyörittelemällä parantunut kaipuu tätä kohtaan ja onhan se nätti. Laatua ei kyllä voi kehua, tämä on ihan järkyttävän huono levittyjä. Miinus miinus.

Running In Circles on upea vihreä ja ostin sen ihan vain helpottamaan himoani Zoyan Applea kohtaan. Eivät ne samaa sävyä ole, mutta samantyyppistä koostumusta kylläkin ja oih, tästä lakasta mä tykkään.

Tähän kohtaan iso sydän. Sonne SYDÄN Fast Track. Se täydellinen nuderuskea pienellä jännityksellä, sopii mun iholle ja on vaivaton levittää. Tämä on jo kaks kertaa päässyt turvapaniikkilakkana kynsille, mutta kuvia en oo tästä saanut vielä otettua kertaakaan. Todellinen musta lammas mun muuten niin pirteässä kynsilakkamaussa. Poikkeus vahvistaa säännön.


Graffiti Glitter & Glitz N' Pieces

Graffiti Glitter ja Glitz N' Pieces oli tämmöisiä "kerrosta ja mene"-tyyppisiä lakkoja, jotka ostin helpottamaan arkea. Tällaisen kun lätkäisee sopivan lakan päälle, niin muuta ei tarvitakkaan, koristelut on sillä hyvät.

Mitäs tykkäilitte mun ostoksista? :) Tuliko tällä kertaa pidennystä ostoslistalle tai jäikö edes joku vähän kaivelemaan mieltä?

25 kommenttia:

  1. Tosi ihania lakkoja olit ostanu! :) Iteltä toi Shocking Pink löytyykin jo, mutta ei se ainakaan omasta mielestäni ollut kamala levittää.. Ehkä sulle on sattunut joku maanantaikappale? Ja varmaan sitä voi koittaa ohennella vähäsen, jos se siitä tokenis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii! En kyllä tiedä, vois koittaa ohennella tosiaan, se vaan raidoittui tosi pahasti joka kerroksella. :/

      Poista
  2. Polka.com on yksi niistä lakoista, joita olen pariin kertaan katsellut kaupassa ja ollut jo raahaamassa kassalle, mutta aina se on jäänyt. Ehkä mä käyn sen joku päivä vielä kotiuttamassa, vaikka toi OPIn lakkojen hinta aina kirpaiseekin :D

    Running In Circles, Fast Track sekä Graffiti Glitter ovat myös sellaisia, jotka voisin mielelläni ottaa itselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä semmonen katseenkiinnittäjä tuo Polka. ;D

      Poista
  3. Noi Dependin lakat on aivan ihania!! Shocking Pink ja Running in circles näyttivät myös ihanilta. :)

    VastaaPoista
  4. Oi kun ihania, postasit nyt huonoon aikaan kun mulla on ostolakko päällä. Tai siis oli. :D

    VastaaPoista
  5. Running In Circles on <3 Ja nuo Glitzit jaja Polka.com, jota ei muuten löytynyt Helsingistä stokkalta tai sokokselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppaa, monesti ois kivempi nähdä lakat livenä ja sit jos vaikka tilaakin jostain. :)

      Poista
  6. Running In Circles on kyllä järkyttävän upea! Se oli se lakka, jonka takia alunperin ihastuin Cirque du Soleil-kokoelmaan.

    VastaaPoista
  7. Paaaljon kivoja uusia tulokkaita! :) mulle tuli myös juuri tuo polka.com! :D

    VastaaPoista
  8. Running In Circles on näemmä saanut ansaitsemaansa ihastelua, näyttää ainakin kuvassa todella mielenkiintoiselta. Nudet sen sijaan ovat ehdoton ei, sellaisia en koskaan kynsilleni laittaisi.

    Dependeihin meni maku hinnankorotuksen jälkeen.:/ Noin pienestä pullosta 3 e on liikaa. Ennen oli kiva ostaa Dependiltä kummallisiakin värejä kokeiluun hetken mielijohteesta, kun tiesi, ettei sijoitus ole suuri ja lakka joka tapauksessa loppuu nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on kyllä ihastuttava lakka! Ihan yllätyin, että ChG tekee tuollaisen. :o Mites paljon ne Dependit onkaaan aiemmin maksaneet? Oon ostanu niitä jo kauan aikaa, mutta ei mitään muistikuvaa millä hinnalla niitä on myyty. ;D

      Poista
    2. Ainakin täällä päin hinta oli aluksi 1,90 ja siitä ensin korotus kahteen euroon ja lopulta kolmeen. 1,90 ja 2 euron aikaan hamstrasin noita huomaamattani pienen kokoelman verran.

      Poista
  9. Polka.com

    Kui söpö nimi :D <3!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)