perjantai 17. toukokuuta 2013

Uutuusjuttuja

Keräilin tähän taas lähiaikoina ostettuja juttuja ja testiin saatuja juttuja. Aloitetaan mun eBay-ostoista.

Apricot Candy & Strawberry Star Candy

Ostin eBaysta Etude Housen Ice Cream -lakkoja, Apricot Candy vasemmalla ja Strawberry Star Candy oikealla. Nää on jotain niin söpöä. :'D Maailman ehkä toiseksi söpöin pullo, söpöimmän asemassa ehdottomasti Periperan kisupullot.

Olin äitienpäivän aikoihin lievittämässä opiskelustressiä poissa kotoa ja kun tulin takaisin, olin lievästi sanottuna onnessani useista tulleista eBay-ostoksista ja siitä, että pari maahantuojaa oli muistanut mua paketeilla.

Flormarin maahantuojalta oli tullut paketti, jossa oli muutamia Super Shine -lakkoja.

04, 07, 10, 50

Nättejä ja peittäviä lakkoja, jotenkin tuli heti tarve kokeilla miten nää käyttäytyis leimattaessa. Tuo 50, eli vihreä ei kyllä näytä yhtään tuolta kuin kuvassa, hän on tätä kuuluisaa "emme näyttäydy kuvissa" -tyyppistä vihreää sorttia. En löytänyt myöskään Googlella yhtään osuvaa kuvaa siitä, joten sovitaan, että se on vähän ujo kameran edessä. Näitä on tullut/on tulossa Seppälään ja hintaa 2,95 e/kipale.

Golden Roseltakin oli tullut lakkoja, nää muistuttaa mua todella paljon Flormarin U-sarjan lakoista.

319,  312, 315, 305, 316, 302

Kannattaa klikkailla isommaksi kuva. :) Nämä ovat ehdottomasti topper-tyylisinä parhaimmillaan, eli toisen kynsilakan päälle laitettuina. Tuohon persikkaiseen 305:seen ihastuin ehdottomasti eniten, siinä nuo hippuset on isompia ja kun löytäisin sen alle tarpeeksi vaalean persikkalakan niin se vois olla täydellinen varvaskynsilakkayhdistelmä kesälle. :) Näitäkin on tullut/on tulossa Seppälöihin ja hintaa 3,95 e/kpl.

L'oréaliltakin oli tullut postia, kynsilakkoja tietenkin. :)

Confettis, Matte, Diamond Lurex, Gold Lurex

Näyttääkö tutulta? Sain Lorkulta toisen Confettiksen ja mä en kyllä kahta niitä tarvitse, eli tuo toinen tulee teidän arvontapalkintoon. ;) Kun saisin sen joskus järjestettyä, malttakaahan vielä.

Tuohon Color Riche Top Coat -sarjaan kuuluu tuon mustavalkoisen ihanuuden lisäksi mattapäällyslakka sekä Diamond Lurex ja Gold Lurex -topperit. Diamond Lurex on tuollainen ihan pientä shimmeriä esim. cremelakkaukseen antava lakka ja Gold Lurex on kultaglitter, joka tämäkin parhaiten sopii jonkin lakan päälle. Näiden hinta on muistaakseni 5,95 e/kipale. Näiden saatavuus hämmentää, koska mä jossain vaiheessa jäin käsitykseen, että olisivat vain rajoitetun aikaa saatavana, mutta kun mulle nää laitettiin testiin, niin oletan, että näitä nyt olisi sitten taas saatavana. Itse näin näitä silloin Anttilassa ja Sokos Emotionilla.

Nyt palailen ah, niin ihanan organisaatio-oikeuden pariin jatkamaan opiskelua. Kertoilkaa ihmeessä, että miltäs uutuudet näyttääpi? :)

30 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja oot saanut

    VastaaPoista
  2. Etude Housen sekä lakat että pullot ovat kyllä niin söpöjä, ettei oo tosikaan! :'D Mua jäi kyllä sopivasti kaivelemaan nuo L'Oréalin topperit, noista voisi yhdistellä vaikka vähän semmoisen skittle-tyylisen lakkauksen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi sööttejä, tippuneita jätskitötteröitä. ;'D Jep!

      Poista
  3. Ihania kertakaikkiaan! ♥

    VastaaPoista
  4. Hei! Sulla on ihana blogi ja oonkin seurannut sitä jo pitkään. Tuli kuitenkin nyt mieleeni että oletkohan joskus tehnyt sellaista "termipostausta", jossa esittelisit nämä cremet, shimmerit ynnä muut, kun maallikolle ei nämä aina täysin aukea ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilkaiseppa nuo välilehdet :)))

      Poista
    2. Kiitos Marja ja tosiaan, välilehdessä on Sanasto, josta löytyy näitä yleisimpiä termejä. :)

      Poista
    3. Hupsis, poistin sun kommentin vahingossa, pahoittelut! Mutta siis juu tutustu ihmeessä ja jos keksit jotain sanoja, joita siellä ei ole ja kaipaisit selitystä, niin vinkkaa ihmeessä! :)

      Poista
  5. Ihania kynsilakka pulloja.

    VastaaPoista
  6. Ihania uutuuksia! Sokoksen myyjä sanoi, että ainakin tuo Confettis on tulossa ihan vakiotuotteeksi lähiaikoina.

    VastaaPoista
  7. ahh, ihana tuo flormarin 50 ja GR 312, 315 ja 305 just tuollasia kesä sävyjä. : ) mutta asiasta poiketen tiedätkö onko Helena Rubinstein:in lakat hyviä tai siis tekeekö niillä edes mitään. ovatko kalliita ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi kesäisiä. :) Mulla ei oo itselläni mitään kokemusta tai tietoa Helena Rubinsteinin lakoista, joten en valitettavasti osaa sanoa. :/ Veikkaisin, että ovat varmaan arvokkaita.

      Poista
  8. kuinkakohan nopeesti nämäkin tuotteet jotka sait menee kirpparille myyntiin? ;>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku vissiin tietää mun kirppistelyistä enemmän kuin minä itse, koska en tapaa yleensä myydä saatuja tuotteita missään, kun en oo niistä itsekkään mitään maksanut. :) Jotain vanhoja saatuja lakkoja oon myyny osina isompia lakkapaketteja tai postitusvaivan hinnalla.

      Poista
  9. Ihan syötävän suloiset nuo jätskitötteröt!

    VastaaPoista
  10. Toi Apricot Candy herätti heti mielenkiinnon, mikä söpöläinen! Strawberry Star Candy on kyl kans ihana, mut muistuttaa Lippmanin Candy shop lakkaa ja ehkö ihan hitusen alan kyllästyy siihen. Tai kyllästyy ei ole oikea sana, mut sanotaanko sit, että niin nähty tai jotain...

    Vitsi ku omistais tommosen kisuputelin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä ihkuja joo. ;D Niinpä, mäki oon niitä vähä kuolaillu. Tosin en tiedä miten ne mahtuis Helmeriin pystyyn..

      Poista
  11. noi jätskitötteröt on niin ihanan näkösii

    VastaaPoista
  12. Ihania lakkoja kaikki! :) Noista lorealin lakoista haluisin vielä pari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Confettis on mun ehdoton suosikki noista. 8]

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)