keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappukynnet ja valitusta

Tässä olis minun vappukynnet tälle vuodelle.


Käytin näissä:

Seppälä Nails - musta (saatu)
JQ - 139 (rainbow glitter)
Dior - Rock Coat

Juuri sopivasti tänään tuli postista ihanaisen Liisan blogista voitettu palkinto, jossa oli mukana tuo Diorin Rock Coat, eli ns. smoky top coat. Mä en tiedä tuon Rock Coatin ideasta muuten, mutta mulla se toimi hyvin glittersänkkärin päällimmäisenä lakkana, glitterin päällä.

Nyt mua ottaa pannuun taas niiin paljon, koska oon taaaas takunnu tietokoneeni kanssa ja esim. tän postauksen kuvan jouduin käsittelemään mun miniläppärillä, voin kertoa, että ei ollut helppoa. Toisella koneella koitin katsella että mikä kuva olis vähiten tärähtänyt ja sellainen että siitä saisi vielä kuvan tehtyä ja että missäs ne kissankarvat kuvassa lymyää ja sitten summittaisesti koitin edes jotenkin eliminoida ne pikkukoneella kuvasta, jottei ne saastuta teidän näyttöjä vallan. Joku joskus leikkisästi heittikin, että kissoille kumipuvut päälle aina kun rupeaa lakkaamaan kynsiä ja samaa voisi soveltaa valokuvauksen kanssa.

Varoituksen sananen kaikille: älkää koskaan ostako Asuksen tietokonetta. Tämä on mun toinen kyseisen merkin tietokone joka takkuaa heti uutena ja no, tätä nykyä tulee olemaan myös aivan varmasti viimeinen Asus. Tämä mun nykyinen Asus-kaveri on  nyt ollut mulla 9 kk ja on nyt lähdössä kolmatta kertaa huoltoon. Tästä aiheesta voisin jatkaa vielä parin postauksenkin verran, mutta nyt avautuminen stop ja unta kaaliin.

Hauskaa vappua kaikille! :)

36 kommenttia:

  1. Oivoi tota sun konetta :| omppupomppua kehiin! Mä voin ainakin suositella lämmöllä 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kyllä tässä alkaa jo ompun ostoa harkitsemaan. ;D

      Poista
  2. Ihana tuo glitter <3 hassua että sun asukset temppuilee, mulla on ollu asus nyt yli vuoden ja ihan hyvin toimii :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en mä tiedä onko mulla joku huono karma tähän merkkiin. 8(

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ihan yllätyin kun sinua ei oo hetkeen täällä näkynytkään kommentoimassa. ;D

      Poista
  4. Ihanat kynnet jälleen kerran ♥ Oot sinä taitava :3

    VastaaPoista
  5. Mulla on Asus ja toimii ku unelma, ku ukko asensi tähän kaiken uudelleen ja tätä niin siellä tietokoneliikkeessäki kehuttiin. Jos sulla on koneessa kaks asemaa, niin anna C-asemalla olla Windowsin omat jutut ja siirrä kaikki omat juttus D:lle ja samoiten kaikki, mitä itse asennat niin sinne D:lle, äläkä koskaan asennuksen yhteydessä hyväksy niitä lisäjuttuja tai "saako asentaa jonku uuden hakukoneen" jnejne. Ja jos oot ostanu sen koneen jostain Gigantista tai vastaavasta nii se kone on ihan täynnä kaikkea Asuksen omaa mainospaskaa, joten ei muutaku poisteleen kaikki turhat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä homma kun sait omas toimimaan! Joo ollaan poisteltukin kaikki turhuudet jotka tässä mukana tuli ja tää on nyt kahdesti kokonaan asennettu uusiksikin, ei vaan tunnu auttavan mikään. :/ En tiedä mikä ihme tätä vaivaa.

      Poista
  6. Mulla on Samsungin kone itellä ja tää on pelannu tosi hyvin :D Taa on ollu nyt kaks vuotta mulla eikä oo kertaakaan takunnu eikä tarvinu viiä huoltoon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimispa munki kone yhtä luotettavasti. ;D

      Poista
  7. mulla kans asuksen läppäri meni p*skaks ja ei saada edes kuvia pelastettua, ärsyttää niin pirusti ne kuvat.

    VastaaPoista
  8. mä suosittelen MacBook Pro:ta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, olipas "yllättävä" kommentti sulta. ;)

      Poista
  9. Mulla oli monta vuotta Samsungin läppäri,joka alkoi uskollisten käyttövuosien jälkeen ihan vaan iän takia piiputtaa. Vaihdoin asukseen(koska vaaleanpunainen läppäri)ja pidän peukkuja että tää palvelisi yhtä hyvin.

    Asiasta kukkaruukkuun,noi kynnet on ihanat!

    VastaaPoista
  10. Mulla on ollut asus tässä nyt jo parisen vuotta, jos oikein muistelen?
    Hyvin on toiminut. :)
    Kauniit kynnet!

    VastaaPoista
  11. Mulla on Asuksen kone ollu kesästä asti, ja toimii ihan täydellisesti ♥ Ehkä sulle sattu joku maanantaikappale?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vissiin parikin kyseisen merkin maanantaikappaletta, hah. ;D Muttajoo, toivottavasti tää nyt tokenis tästä kuntoon.

      Poista
  12. Voi voi tuota koneen tilannetta :[
    Ihanasti sopii tuon mustan kanssa yhteen tuo JQ:n sateenkaariglitter! :) Itekkin suosin yhdistelmää musta + värikäs multihömppäglitter.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppas muuta.. Ja joo tuo JQ on ihku! :)

      Poista
  13. Söpöt nuo sun lyhyet kynnet! Lakatki on kivat ja superkiiltävät :) Tietokoneasiassa kannatan Applea, ostin omani käytettynä ja toimii kuin unelma! Once you go Mac, you never go back... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, haha! :D Joo, uskon kyllä tuohon Apple-asiaan, enpä taida tuntea ketään joka olis ompusta vaihtanu takas PC:hen ja alan ymmärtää miksi..

      Poista
  14. suosittelen acerin koneita!!! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan mihin päädyn jossei tämä kone tästä pian tokene. ;D

      Poista
  15. ihanat ! (: mitä päällyslakkaa käytät ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! Näissä mulla oli Cesarsin pikakuivattavaa (http://www.cesarsshop.fi/cesars-pikakuivattava-coat-p-874.html). :)

      Poista
  16. Hihii, hyvin käytit tuota Rock Coatia! :) Mä olen käyttänyt sitä mustien lakkojen päällyslakkana, ja saahan sillä tehtyä "omia versioita" joistakin kynsilakoista :D Sopii tosin enemmän ehkä paremmin syksyyn/talveen kuin kesälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! Jep, monikäyttöinen lakka kyllä tämä! :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)