keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Löytöjä

Ostospostausta pitkästä aikaa! Oon taas aktivoitunu käymään kirpparilla ja on ollut ihan kannattava veto, nimittäin katsokaapas mitä löysin.

OPI - Don't Mess With OPI

OPI:n Don't Mess With OPI lähti kirpparilta mukaan eurolla ja tätä ei oltu kyllä käytetty juuri yhtään. Se on ehkä hieman tummempi kuin kuva antaa olettaa, jostain syystä kaveri näytti kokoajan ihan liian keltaiselta kuvassa.

Oon takunnu pitkään sen kanssa, että mihin sijoitan mun tikkurenkaat! Ne ei oikein mahdu laatikkoon ja pelkään katkovani ne, jos joudun sullomaan niitä mihinkään. Löysin kirpparilta 50 sentillä ulkotulitelineen ja päätin, että se saa toimittaa ainakin väliaikaisesti tämän rengastelineen virkaa.




Rumahan se on kuin mikä, joten päätin vähän tuunata sitä ylimääräisillä koristeilla.



Kirppariostosten lisäksi tein tuossa itselleni pitkästä aikaa tilauksen Mimaxille. Tein tämän vähän niinkuin palkinnoksi rankasta opiskeluputkesta, joka kyllä vieläkin jatkuu, mutta kuitenkin.



Tilailin parit arkit water decaleja, koska nuo vaan näytti niin söpöltä. Ei maailman syksyisimpiä/jouluisimpia, mutta jotenkin hellyyttäviä. Vasemmanpuoleiset siirtokuvat löytyy tästä linkistä ja oikeanpuolimmaiset täältä.

Kimmoke koko tilaukseen oli itseasiassa Essiet, joita Mimax myy leveäsiveltimisinä eri väreissä. Aiemmin siellä ei ollut oikein semmosia must-have-värejä, mutta nyt kun satuin näkemään mainoksen taas noista Essiestä ja menin katsomaan, niin löytyi kolme pakkosaada-sävyä.


Neo Whimsical, Where Is My Chauffeur, Butler Please, Infra Red, Velvet Bow, When Stars Collide

Essieistä ostin siis Neo Whimsicalin, Where Is My Chauffeur?:in ja Butler Pleasen. Satuin sitten törmäämään alekorissa myös China Glazen Velvet Bow-lakkaan, joka on mun tosi pitkäaikainen "ostaakko vaiko eikö" -lakka, joten nyt kun sen vitosella sai, niin otin tilaukseen matkaan. 

Olin ensin vähä njäh noista Hologlam-kokoelman lakoista, ennenkuin ostin Adeninalta saamallani lahjakortilta yhden. Kun näin livenä lakan, tiesin, että näitä haluan kyllä lisää. Niinpä laitoin pari sävyä koriin Mimaxilta ja yritin valita semmoisia sävyjä, joita mulla ei olis ChG:n OMG-kokoelmasta vastaavana. Epäonnistuin, nimittäin tuo Infra Red on sävyltään tosi lähellä ChG:n QT:tä. On niissä efektissä eroa kyllä, mutta vähän mä petyin silti kun ne on niin samanlaisia. Tuolle toiselle Hologlamille jonka hankin, eli When Stars Collidelle ei onneksi sentään oo vielä löytynyt liian lähellä olevaa kaveria kokoelmasta.

Tämmöisiä hankintoja, mua kiinnostaisi tietää miten te muut tikuttelijat säilytätte tikkurenkaitanne? :)

18 kommenttia:

  1. Musta toi teline on hauska idea, ei yhtään ruma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, onhan se vähän yksinkertainen, mutta ainakin hoitaa hommansa! :)

      Poista
  2. Tosi hyvä kirpparilöytö tuo OPI, voi jöööösses! Mäki haluan kirppareille!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eka kerta ku löytyy kirpparilta mitää oikeasti halpaa ja hyvää kynsilakkaa! :D

      Poista
  3. Tuo teline on kyllä kätevä, itsellä roikkuu viuhkat china glaze -telineessä..Ei oikein toimivin paikka. Ja kun näistä opiskelupalkinnoista oli jo facebookissa puhetta, tässä nyt se oma palkinto: http://misifys.blogspot.fi/2013/11/palkitsevaa.html ;) Jotain samoja näky myös olevan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, ootpa kivoja ostoksia tehny, tuo Let Me Entertain You on tosi ihana lakka, yks mun kestosuosikeista! :)

      Poista
  4. Ihania ostoksia, lakkaappa mahdollisimman nopeasti niillä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän saada nopeeta! ;D Vähän on jonossa kokeilemattomia tapauksia vaan.

      Poista
  5. Mulla on tohon Butler Please lakkaan ihan pakkomielle. Näin sen Sokoksella kun olin siellä ukon kanssa ja se sano et osta toi. No mulla ei ollu silloin rahaa ja sit kun olisin ostanu niin en saanut sitä enään mistään. Nytkään ei oo sitä varaa ostaa, mutta vielä se päivä koittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höhhelö. Sun pitää selkeästi hommata se kun se piinaa sua. ;D

      Poista
  6. Mulla roikkuu tikut ilmotustaululla sellaisessa koukussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo. ;D Mä mietin eka jotain koukkuja, mutta en halua tehdä enempää reikiä seinään ainakaan.

      Poista
  7. Kivoja ostoksia oot tehny! :) Muuten muistatko että mistä oot ostanu tuon muovisen kirkkaan värisen rasian jossa on tuollasia lokeroita (se vilahtaa videossa nimeltä Kokoelma-video) ? Semmonen ois tosi kätevä, mun pitäis keksiä kynsilakoille yms. koristeille joitakii hyviä säilytysrasioita. Hyvä muuten kun sanot tossa videolla että yrität pitää kynsilakkojen määrän alle 200, nyt sulla on niitä jo yli 900 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, olikohan kyse siitä jostain työkalupakista? Sen taisin ostaa ihan jostain sekatavarakaupasta, tommosia viereh/työkalurasioita löytyy varmaan just tämmösistä missä muutenki on työkalujuttuja. :) Voi ei, tästä syystä vanhat videot on aina niin pelottavia, kun niiltä löytää vuosienkin päästä jotain ajatuksia, joista nyt on toista mieltä. ;D

      Poista
  8. Oi, kivoja ostoksia! Huomasin muuten juuri että ostin Emotionista pari viikkoa sitten tuon saman O.P.I :n minkä löysit kirpparilta:D bongasin sen alennuslaarista puoleen hintaan. Ja on aivan ihana lakka! ja syksyinen:)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)