perjantai 4. tammikuuta 2013

Lakkaostoja

Tämmöisiä lakkaostoksia on tullut tehtyä sitten viime ostosesittelyiden.

GoldenEye, Pink Bling Bling, Macic Tulip, 387

Mimaxilla oli jossain joulukalenterin luukussa OPI-tarjous ja kun olin sieltä muutenkin joululahjoja tilaamassa, niin ostin samalla uudesta James Bond -kokoelmasta GoldenEyen. Mulla on sitä nytkin kynsillä, aika kiva lakka kieltämättä! Kiiltää kovasti, joskin kuivuminen ja peittäminen oli vähän niin ja näin. Tästä lisää sitten omassa postauksessaan. :)

Pink Bling Bling on H&M:stä ostettu glitterlakka. Mun mielestä tämä ei kyllä oo pink millään tavalla, mutta aikas kiva hologlitter silti.

Wild & Mildiltä bongasin uudenlaisessa pullossa olevan Macic Tulipin. Tuo on ihan mahtavan nätti lakka, tuijotin sitä kynsillä kokoajan. Tämä siis Seppälästä.

KoneHelsinki/Flormar 387 tuli napattua mukaan kun pääsin taas pitkästä aikaa Tokmannille. En voi katkeroitua tarpeeksi siitä, että pääsen vaan kerran-kaksi kertaa vuodessa Tokmanni-ketjun Flormar-laareille, kun oon ostanu Vaasan Seppälän ja Anttilan tyhjäksi haluamistani sävyistä. ;D


Rose Paradis, Prima Ballerina, Matte Velvet 107, N009

L'óreal Rose Paradis oli lakka, jonka voitin monien muiden tavoin Lorkun FB-sivuilta, kun heidän arvontakoneensa oli hiukka joulumielellä ja antoi voittoja kaikille osallistuneille. ;D En tiennyt, että näissä Color Riche-lakoissa näyttäis olevan samanlainen sivellin, kuin Essien suomilakoissa, jotka L'óreal muuten omistaa kanssa.

BYS Prima Ballerina lähti mukaan Mimaxin alekorista. Oikeasti, hävettää myöntää että ainut syy ostaa tämä oli se, että nyt mulla on kaksi BYS-merkkistä lakkaa, kun en siedä yksinäisiä yksilöitä eri merkeiltä. Ei siinä, kiva lakka ja on jo päässyt kynsillekkin, vielä kun ehtis blogiinkin asti. Eihän mulla näitä cremepinkkejä vielä olekkaan kuin muutama.. :D

Golden Rosen Matte Velvet 107 lähti Seppälän aleista huikeaan 0,50 €:n hintaan mukaan. Oon tykästyny varsinki näihin GR:n Matte Velvetteihin, ne Matte-lakat on monet vähän liituisan näköisiä mutta nää velvetit kivoja.

Flormar/KoneHelsinki N009, tämän ostin toisena Tokmannilta. Siellä oli tämä tarjous 3 kpl 5 eurolla, mutta arvatkaa kuka osti vahingossa kolmantena lakan, jonka jo omistaa? Jep.. Onneksi se löysi kyllä tiensä joululahjapaketteihin, eli ei vahinkoa sen suhteen. Nyt lakkamerkit oikeasti, käyttäkää nimiä numeroiden sijaan, numerot sekoittaa aina!


Polarbear, Golden Sand, Mabe Babe

Wild & Mildin Polarbearin ostin testiin ensinnäkin siksi, että tämä on varmaan eniten haukuttu valkoinen kynsilakka jonka tiedän. Haluan testata, onko tämä niin surkea. Kiekolle kokeilin ja huomasin ainakin sen, että vaatii kunnon ravistelun ennen käyttöä, koska muuten tämä on jotenkin luirua. Ei tosiaan paras valkoinen, mutta ei kyllä huonoinkaan.

Wild & Mildin Golden Sand oli heräteostos, jonka nappasin koska näytti vaan kivalta hyllyssä. Ohutta kuin mikä, sopii ja on varmaan tarkoitettu jonkin lakan päälle.

Wild & Mildin Mabe Babe näytti kanssa kivalta hyllyssä. En edes tunnistanut sitä Mabe Babeksi, koska näkemissäni kuvissa Mabe on näyttänyt violetihtavalta, eikä tässä mun omassa ainakaan lilaa ole yhtään?

39, 56

Joulupukki (eli toisinsanoen sisko perheineen) osasi mun pienestä vinkkauksesta ostaa erittäin ihanan lahjan, nimittäin Prettyn lahjakortin. Sijoitin sen hyvin ja ostin pari ihanaa Nufua.

Nfu Oh 39 on vaaleapohjainen flakies, joka esim. mustan päällä näyttää vihreältä ja shiftaa siniseen. Nufun 56 taasen on yksinään vaaleavihreä flakies, joka tämäkin suunniteltu kerrostukseen. Yksinään en näitä käyttäisi. :)

Oliko kivoja juttuja, tuliko mahdollisesti näistä täydennystä ostolistalle? ;D

44 kommenttia:

  1. Kivoja lakkoja. (:
    Muttei niin, että ihan himottaisin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnekas, yleensä mä aina löydän kaikkien ostopostauksista vain ostoslistan täydennystä. ;D

      Poista
  2. ihania lakkoja oot ostanu !! löytyispä meidänkin tokmannilta toi violetti flormar ..

    VastaaPoista
  3. onko noi bys-merkkiset miten luiruja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo luiruja, sanoisin että melkeinpä päinvastoin, aika paksua tavaraa. :o

      Poista
  4. Jeps, tuo Mabe Babe näyttää kyllä aivan erilaiselta.. ;o
    Nfu Oh 39 pitäis hankkia itsellekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on kuvien perusteella kahta versiota. o.O

      Poista
  5. Kaikki nää on kivoja, mutta Nufut ehkä eniten herkkuja ;D Niistä sun innoittamana googlettelinkin jo swatcheja.
    GoldenEye mua kiinnostaa myös, en ole kehutumpaan kultaiseen lakkaan vielä törmännyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, GoldenEye on kieltämättä ihana! :)

      Poista
  6. Nuo Nfu Oh:in lakat on kyllä ihania, pakko saada itellenikin:)
    Tuo WIld&Mildin Macic Tulip on myös aika kiehtovan näkönen:) Onneks täällä on Seppälä, jossa on muuten aika paljon lakkoja myynnissä. Esim. Golden Rose, Miss Selene, Wild&Mild, Models Own..

    Harmi vaan, että ne vetää ne Models Ownit (ainakin täältä) pois myynnistä, kun niitä ei kuulemma tarpeeks osteta. No minä ainakin ostan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Models Ownit lähtee koko Suomesta pois, vissiin olis viime vuoden loppuun mennessä jo poistua. :o

      Poista
  7. Moikka! Nyt on kyllä joku pahemman luokan virhe päässyt käymään tämän wild mild mabe baben kanssa, jos omasi todella on tuon värinen eli noin sininen?? Minun mabe babe on täysin tumma violetti jossa seassa erittäin pieniä siniturkooseja glittereitä. Ettei vaan olisi väärän lakan nimeä vahingossa lätkästy pulloon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kattelin nyt tarkemmin swatcheja ja näyttäis että Mabe Babea olis kahta versiota. :o Glitteritkin on niissä ihan erilaisia!

      Poista
  8. Just tänään hypistelin kaupassa tota Macic tulipia, mutta jäi hyllyyn, ja nyt kyllä vähän kaduttaa .. ehkä mun pitää mennä hakemaan se vielä joku päivä pois sieltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hae ihmeessä! Mä ainaki tykästyin tuohon tosi kovasti. ;D

      Poista
  9. kivoja lakka hankintoja

    VastaaPoista
  10. Kivoja ostoksia! :) Mua kans kiinnostaa nuo nufut, mutta suolaisen hinnan takia jäänyt vielä ostamatta :D .. Ehkä joskus vois vähä hemmotella itteään :)

    http://livelaughloveandpaintnails.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, lakkaostokset on kyllä paras tapa hemmotella itteensä! :)

      Poista
  11. Noi nufut, nam nam .. itekkään en kyllä tykkää polarbear:sta ...

    VastaaPoista
  12. Tuo Macic Tulip on ihana! Kaverillani on sitä, ja tällä hetkellä on sitä kynsillä kun lainasin vähän :D

    VastaaPoista
  13. Mun Polarbear toimi aluks tosi hyvin, sit alko halkeilla, kun kuivui... Ja kuivaa nykään mattapintaiseksi...:D Täällä asustava Mabe Babe on kyllä lila, ei yhtään tuon värinen, kun tuo sun :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, täytyy varautua Polarbearin kanssa erikoisiin muutoksiin siis. :o

      Poista
  14. Mulla on myös toi konehelsinki-flormar, ja se on aivan ihana !

    VastaaPoista
  15. Omalla tavallaan nuo flakiesit on tyhmiä, kun ne sopii vain kerrostukseen :D Mutta nättejä :3

    VastaaPoista
  16. Flakiesit on hienoja! Olen totaalisen ihastunut! Hauskaa kokeilla eriväristen lakkojen päälle. Paitsi että tuo vihreä on 56, eikä 59.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on joo! Ohops, tää on just tää syy miks vihaan numeroita kynsilakkojen sävyissä! :D

      Poista
    2. Numerot ovat niin persoonattomia, tuotakin vihreää ajattelen mieluummin sillä nimellä, minkä joskus aikoinaan netistä löysin: Emerald Island. Tuntuu, että värikin on heti jotenkin syvempi kuin 56:lla :D

      Poista
  17. Ihania lakkoja oot ostanu (:

    VastaaPoista
  18. Mä tykkään tosta Wild & Mild lakasta. Itekki omistan sen lakan c: Oon vaan kerran käyttänyt sitä.

    VastaaPoista
  19. WIld&Mildin Macic Tulip näyttää niin makealle, pitää itsellekin kotiuttaa :) Piti muuten tulla lukemaan sun blogia, ko ei ollut ollenkaan inspistä lakata kynsiä, mut heti ko tänne tuli niin iski kunnin inspis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotiuta ihmeessä, kiva että sait inspistä! ;D

      Poista
  20. Mun mielestä toi Polar Bear on ihan hyvä; kahella kerroksella tulee jo tasasta jälkeä, sivellin on mun mielestä hyvä ja lakan koostumuskin on normaali, en oo aatellu et se mitenkään lirua ois :) Mut se riippuu mistä tykkää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on. :) En oo vielä törmänny muutenkaan ihan täydelliseen valkoiseen lakkaan, eli kyllähän tuota nyt kokeilee ainakin.

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)