torstai 17. tammikuuta 2013

Raitaranskis

Koitan taas yrittää mennä jokseenkin kronologisessa järjestyksessä kynsieni kanssa, eli palaillaan hetkeksi taaksepäin ja otetaan esittelyyn kynnet, joissa pitkästä aikaa jotain ranskikseen viittaavaa.


Käytin näissä:

L'oréal - Rose Paradis
Depend - Nr. 034
Orly Instant Artist - Crisp White
Orly Instant Artist - Jet Black
Orly Instant Artist - Platinum Glitter

Tiedättekö ne rasittavat pinkin sävyt, jotka kerrostettuna itsensä päälle näyttävät ihan korallisilta? Mä en tajua mikä se ilmiö on vai onko se vaan mun omissa silmissäni, mutta tämä Depend on yksi niistä koralliin taittavista, samoin kuin esim. China Glazen Pool Party. Varmaan siksi mä en koskaan rakastunut palavasti monien himiöimään PP:hen, kun musta pinkin pitää olla pinkki eikä se saa nojata mihinkään muuhun sävyyn liiaksi.

Kärkiin suorittamani pikaisen testauksen kanssa en mene vannomaan, mutta tuo Depend vaikutti olevan neon eikä creme koostumukseltaan. Se selittäisin tuon korallistumisen (anteeksi suomen kielen pahoinpitelyni tässä kohtaa) ja sen, että lakka jää hieman läpikuultavaksi. Lienee melkoisen tavallinen ominaisuus mattapintaiseksi kuivuville neoneille, että ne jäävät läpikuultaviksi.

Kokeilin näissä voittamaani L'oréalin Color Riche -minilakkaa, sävyä Rose Paradis ja mitä ihmettä, siinähän oli Essien (ainakin kaltainen) suti! Oon liian laiska nousemaan tästä ja vertaamaan, mutta kun näin sudin niin Essien suti mulle heti tuli mieleen, eikä ihme kun Essienhän omistaa L'oréal nykyään. Positiivinen ylläri, en olis uskonut että noin pienee pulloon yritetään isoa sutia laittaa. Hyvä L'oréal, näin sitä pitää. :) Rose Paradis on ohut, hyvin ranskispohjaksi sopiva vaaleanpunainen.

Mitä tykkäätte kynsistä ja mikä on kantanne korallisiin pinkkeihin? ;)

22 kommenttia:

  1. Kivat ja kauniit sävyt

    VastaaPoista
  2. tosi nätithän nuo on! korallinen pinkki :D Ei ehkä minulle ainakaan tuosta kuvasta välity tuo väriyhdistelmä :D Mutta pinkistä ja korallista tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, musta se taas on selkeästi koralli. ;D

      Poista
  3. Todella pirtsakka ranskis! :)

    VastaaPoista
  4. Koralliset pinkit on mustakin rasittavia.. Tai siis, ihan kivoja käyttää joskus, mutta pinkin pitää olla pinkki. ;D

    Ja tosi kivat kynnet, toivat mulle mieleen yhet joskus aikasemmin tekemäsi kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Koralli erikseen ja pinkki erikseen. ;D Kiitos!

      Poista
  5. Rupesin ihmettelee kui noi näytti niin tutuilta. Sit muistin että oon tehny kiekolle tollaset IHAN samanlaiset :O Hrr... pelottavaa ootko käyny vakoilemassa mun swatch-kiekkoja? :D

    VastaaPoista
  6. Itselläni on tuo Pool Party, jonka tilasin kieli pitkällä ja rupesin sitä sitten mustan cracklen alle sutimaan. Pettymys kyllä oli kun sieltä näkyi sitten semmoinen oranssin korallinen sävy mustan alta... Ei ole hirveästi sen jälkeen tullu käytettyä, mutta täytyy yrittää keksiä jotain luovaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Piti ihmetellä kyllä täälläkin että mitäs ihmettä.

      Poista
  7. Tosi kiva ranskis! :) Tiiätkö voiko muuten kynsilakat vaikuttaa kynsien lohkeilemiseen kun musta tuntuu että mun kynnet alko lohkeilemaan enemmän kun aloin lakkaamaan niitä joka päivä? :/ Eikös niitten pitäis vahvistaa kynsiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! En kyllä oo kuullu että noinpäin menis että lakkaaminen lisäis lohkeilua, hmm. :/ Oisko sit kyse siitä että poistat kynsilakkoja usein muttet öljyä ja rasvaa tarpeeksi? Liuskoittuminen on nimenomaan kynsien kuivumista.

      Poista
    2. Voi olla. Kosteuttaako tavallinen käsirasva kynsiä vai täytyykö olla kynsille suunniteltua rasvaa? Rasvaan kyllä käsiä monta kertaa päivässä, mutta siitä ei taida olla apua kynsien lohkeilemiseen.. Ja saattaa olla, että lohkeiluun vaikuttaa myös minulla oleva atooppinen iho. Voisitko suositella jotakin rasvaa tai öljyä kynsille? :)

      Poista
    3. Juu tavallinen käsirasva käy kyllä. :) Jos sulla on tavallista kuivempi iho, niin sitten kantsii ettiä jotain rasvaisempaa voidetta.

      Kynsinauhaöljyistä oon tykänny Cesarsin siveltimellisistä ja Nailfixin pipetillisistä kynsinauhaöljyistä, niitä saa täältä: http://www.cesarsshop.fi/luonnolliset-kynnet-kynsinauhatuotteet-c-56_84.html

      Poista
    4. Ok, kiitti neuvoista! :)

      Poista
  8. Heti kun näin nää, niin eka sana oli WAU! Keraassaan upeet. Näit täytyy kokeilla♥

    VastaaPoista
  9. Pinkki pinkkinä, koralli korallina ;)

    VastaaPoista
  10. Ihanat (: Näyttävät!

    VastaaPoista
  11. Ihanan pirteät ranskikset! Tykkään, etenkin tuo glitteri tuo vielä ihanan loppusilauksen. :)

    Mä olen kanssa ihmetellyt noita korsallisen pinkkejä. Jännä ilmiö! Tosin keväällä yritin etsiä vaaleaa korallilakkaa ja sitä taas ei tuntunut löytyvän mistään. Joten vähän vaihteleva tämä mielenlaatu noihin on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! :) Se on kyl jännä ilmiö, mistä lie johtuu! Sit taas valkoisen lakan päällä 1 kerros tätäkin näyttää varmasti ihan kirkkaanpinkiltä.

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)