keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Kynsiä ja kuuluisia luennoitsijoita

Ajattelin postailla teille näinkin myöhään, vaikka olen jo melkein toinen silmä puoliunessa, mutta eipä se mitään, sillä en aio selittää pitkästi.

Tänään oli aika peruspäivä, 10-16.15, oikeasti olisi kyllä ollut vielä melkein puolitoista tuntia, mutta en millään pysynyt enää tolpillani aiheessa ja päätin, että parempi hävitä luennolta.

Minulla alkoi tänään eräs kiinnostava mediaan ja journalismiin liittyvä kurssi, jonka luennoitsija oli ihan huippu! Koskaan aiemmin en oikeasti ole viihtynyt luennolla, kummallista. Saimme katsoa luennolla mm. BB:tä ja Totuuden hetkeä, yleensä luennoilla ei katsota tämän vuosisadan tai varsinkaan tämän vuosikymmenen tuotoksia, mutta nytpä oli poikkeus.

Ei mulla teille oikein ole muuta kerrottavaa, muutakun että huomenna menee taas iltaan asti yliopistolla jos menen sinne luennolle, en vielä tiedä menenkö.. Asia on kiinnostavaa, mutta en vaan pysty keskittymään 4 tuntia putkeen samaan asiaan, vaikka välillä olisikin taukoja.. Noh täytyy katsella tarkemmin huomenna, että miltä tuntuu, nyt nukkumaan, mutta sitä ennen esittelen teille eilen tekemäni kynnet:


Kahdessa eri valaistuksessa, oikea väri on jotain tuolta väliltä.

Kynsissä siis pohjana Essien Pink Parka, päällä China Glazen Fairy Dust-glitter ja sitten päällyslakkana OPI:n RapiDry.

Kauniita unia!

4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ;O oikeesti ♥

  VastaaPoista
 2. Hello, nice site, have a great weekend :)

  VastaaPoista
 3. Sini: Kiitti. 8]
  mikele: Ooo thanks and have a nice weekend too! :]

  VastaaPoista
 4. tosi nätit kynnet !

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)