sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Ruokapaussi

Oon tässä aamusta alkaen tehny kaikkia tyhmiä yliopistojuttuja kuten kirjottanu CV:tä, tehny yrityskirjeitä ja välitestiä saksan maantuntemuksesta ja nykyhistoriasta ja tiivistelmiä saksaksi. Huhhuh.

Vielä pitäs jaksaa tehä pari sivua essetä aiheesta blogittaminen, kuten jo kerroinkin. Ajattelin tehdä empiiristä tutkimusta ja tulla välillä kirjoittamaan tänne blogiin ja lukea muiden lukemieni blogien uudet kirjoitukset jos sieltä tulisi mieleen jotain uutta sisältöä tuohon esseeseeni. ;D Niin ja vielä pitäis tehä paljon saksanjuttuja..

Oikealla on jo jonkinaikaa ollut tuo kysely siitä, miten tänne blogiini on oikein päädytty ja nyt kun se kysely on onnellisesti saatettu loppuun niin voisin vähän kertoa tuloksista tarkemmin.

Ensinnäkin, kiitokset kaikille vastaajille, vastauksia tuli hurjat 84 kappaletta, joka on suuri määrä näinkin pienelle blogille!

Lähes puolet vastaajista, 48%, päätyi tänne Radolan kynsikeskustelusta, mikä ei sinänsä ole ollenkaan ihme. Sigussani siellä on tämän blogini osoite ja olen siellä sen verran ahkerasti kirjoittanut ettei blogini ole varmaan kovin monelta jäänyt epähuomioon.


Eilisiin juhliin pistin feikkikonadeilla kukkaset jo aiemmin lakkaamieni kynsien päälle. :] Teemavärinäni olivatkin juurikin musta ja pinkki siellä juhlissa.

19% päätyi blogiini Googlen kautta sattumalta tms. Itsekkin olen muutamia kivoja blogeja löytänyt kyllä Googlen kautta.

10% päätyi blogiini Pointblogin kautta. Tämä oli pieni ihmetys, koska siellä nyt en hirveästi blogiani mainostele, mutta löytyyhän tämän blogini osoite sieltä tiedoistani kuitenkin.

7% päätyi muiden blogien kautta. Olen vasta hetki sitten ruvennut kommentoimaan muiden blogeihin, joten sinänsä ei ihme, että vain näin pieni osa päätyi muista blogeista. Minulla on usein paljon sanottavaa, mutten vaan viitsi kommentoida. Tai sitten sanottavani on negatiivista ja olen sitä mieltä, että jos en keksi muutakuin negatiivista kommentoitavaa niin voin olla samantien kommentoimatta. En omaa intressiä pahoittaa toisten mieltä tahallani.

4% päätyi muualta kuin mainitsemistani vaihtoehdoista. Mm. Blogilistalta on tänne kuulemma päädytty. :]

3%:lle olen kertonut blogistani, eli nämä ovat luultavimmin jotain IRL-tuttujani. :]

2% on kuullut ystäviltään tai muulta taikka päätynyt Facebookista. Olin ihan varma, että suurempi osuus FB-tuttujani lukisi blogiani salaa, mutta ei näemmä. Tai sitten he eivät ole vain tunnustaneet sitä. ;D

1% on tullut Radolasta muualta kuin kynsikeskustelusta blogiini.

Laitetaan tässä piakkoin taas uusi kysely pyörimään, toivottavasti jaksatte vastailla yhtä ahkerasti kuin aiemminkin! :]

Nyt menen keittämään kahvia ja jatkamaan työurakkaa ja illemmalla jos jaksan niin voisin tehdä Joulupukille kirjeen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)