lauantai 7. marraskuuta 2009

Pizzaa ja pidennyksiä

Heippa! (Varoitus, tästä tulee sekapostaus!)

Tulin eilen kotiin ja Roope tuli meille eilen myös. Jouduin tosin odottelemaan lähes puolitoistatuntia asemalla kun nuo junat menee niin huonosti sopivasti bussien kanssa. Onneksi oli Trendi-lehti ja City seurana. >:]

Käytiin kotiinkävelymatkalla Hesessä syömässä ja kun kotiin päästiin, niin Roope sai idean hakea lähipizzeriasta PERHEpizzan ja sitähän siinä sitten tuhottiin! Kunnon mässymössypäivä. D: Oli muuten tosi hyvää! Jotain kanapizzaa jossa oli AURAjuustoa (en ole aiemmin maistanut, en pizzassa enkä missään) ja ihme että pidin!

Postilaatikkoon oli myös poissaoloni aikana ilmestynyt tilaamani paketti Strapyaworldista. Se sisälsi seuraavia:

Muffinssi- ja kakunpala avaimenperät ja avaimensuojus, Hello Kittyinen. Kännykän koristeita, tuo suklaanpala ja nuo kitty-ruusu-rhinestonet pääsee joskus mun kännykkään kunhan saan aikaiseksi ja tuo jäätelökitty on kännykkäkoru. >:]Paita: Gina T.

En tiedä ehdinkö jo kertoa mutta tilasin itselleni hiustenpidennykset, mustat, 50cm pitkät. Saisivat tulla jo, tuossa ylemmässä näette hiusteni nykyisen pituuden, että kyllä tuohon lisäkarvaa mahtuu. >:} Tilasin piennykset siis eBaysta. Pitää ehkä tilata vähän lisää, jos kerros jää liian ohueksi, minulla on nimittäin melko paksut hiukset.

Ja loppuun vielä nämä tämän päivän kynnet. Anteeksi, petin jo nyt lupaukseni enkä pysty tekemään postauksia vain yhdestä aiheesta. Nah. Mutta ehkä se on parempi kuin kirjoittaa yhden lauseen mittaisia postauksia sata päivässä eriaiheista. :o

Kysyisin edelleen, että mitä mieltä olette sekapostauksista? Voittavatko ne lyhyet, yhdessä aiheessa pysyvät postaukset vai miten?

p.s.
PayPal-tutoa kyseltiin tuon eBayn-käytön tueksi, voisin koittaa rakentaa sellaista tänään. :] Kysykää toki lisää, jos jäi jotain eBaysta tms. epäselväksi, autan mielelläni.

2 kommenttia:

  1. Oi ihania juttuja olet tilannut <3 Nami nami.

    VastaaPoista
  2. Musta sekapostaukset on kaikkein kivoimpia! Ja pitkät sellaiset :) En perusta yhtään lyhyistä postauksista, joissa esitellään joku yks juttu, esim. kynnet. Tää on just hyvä! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)