maanantai 16. marraskuuta 2009

Rakas eBay

Harmi ettet ole joulupukki, minulla olisi paljon toivottavaa sinulta. Enkä nyt tarkoita, että en pitäisi sinusta tai että olisit jotenkin huono, vaan että omaat niin paljon mielenkiintoista tavaraa että kuolen.

Pahoittelen huonoja kuvia, mutta toiv. niistä saa nyt selvää. Pääasia on kuitenkin niiden hiusten pituus joten eiköhän sen saa selville vähän huonommistakin kuvista. En voinu ruveta hirvittävästi parantelemaan niitä kun koneeni on taas rakkaus-tuulella eli kaatuu n. 10 min välein. Jännityksellä odotan, miten saan edes tätä postausta tehtyä, montako kertaa kone tämän aikana kaatuu.

Otin kuvat sekä hiukset kiinni, että auki.

Koneen takia en voi tehdä kovin pitkää postausta, anteeksi. ;( Olin suunnitellut että olisin vähän tarinoinut enemmänkin mutten jaksaisi kokoaikaa tallennella tätä ja pelätä kaatumista.

Noista pidennyksistä vielä, että tilasin ne Kiinasta ja ne tuli 12 päivässä! Kuvitelkaa! Ne oli jo tosin perjantaina Helsingissä. Tilasin myös kaveriksi lisää pinkkejä raitoja tuohon. D:

Lisäksi posti toi nämä:


Blingblingcanet. Nuo on järjettömän pieniä, siksi otin tuollaisen kuvan niin voitte verrata vaikka peukun kynteen. Tuossa on noita 30kpl.

Nyt menen valmistautumaan huomisen tenttiin, iiks! Huomenna voisin koittaa kirjoitella vähän pidemmin. :]

Päivän kysymys:

Mitä mieltä olet hiustenpidennyksistä? Onko sinulla kenties itselläsi hiustenpidennykset?

7 kommenttia:

 1. Oijoi, ihanat noi sun hiukset. awww. :}

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi, oon koittanu eBaysta saada noita fimocaneja kanssa, mut en oo viel onnistunu =( Olis tosi kiva jos tekisit jotkut kynnet noilla, nii näkis vähän miten noi toimii =)

  VastaaPoista
 3. Heii kerrro ny vähä noista pidennyksistä!

  mikä tekniikka ja paljon makso ja onko aitohiusta? Laitoitko itte vai joku kaveri? =D

  Kauheesti kiinnostais tällähetkellä laittaa pidennyksiä. Kattoo ny et jos täs joku päivä tilais hiukset kans :P

  VastaaPoista
 4. Outi: Kiitti. 8]] Tykkään Itsekkin hurjasti. 8]

  Heidi: Kuinket ole saanut sitten tilattua? :<

  Anonyymi: No tokihan kerron, eli siis nuo ovat clip-onit ei ihan itselaitettavat. Ovat ihan aitoa hiusta, hintaa oli kahdella paketilla yhteensä vajaa 20e. Tosin ostan tuohon vielä varmaan yhden paketin lisää niin saa tuuheutta vielä. :]

  VastaaPoista
 5. Ei oo todellista! Sulla on kaikkee ihanaa vaan ja mä en saa mitää ;( ;D Ihanat noi sun hiukset ja noi kynsihommat!! ÄÄ. Mä oon kans kuolannu noita. Mistä noi tilasit noi kynsihommat ? Sanoitko sen vai menikö multa joku ohi ;D

  VastaaPoista
 6. Hei! Haluatko kertoa mistä/minkä nimiseltä myyjältä tilasit hiukset? :)

  VastaaPoista
 7. ^^ Kertoisin jos vaan muistaisin, ei mitään musitikuvaa ja eBay ei näytä ostoksia noin kauas. :(

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)