tiistai 24. marraskuuta 2009

Minttu ja teknisten laitteiden tuska

En sitten ehtinyt eilen mitenkään käydä kameran kimppuun, mutta ehkä tänään. Paino sanalla ehkä.

Eilen takkusin tänään olleen Excel-tentin kanssa niin myöhälle, että nukuin pommiin. Niin. No onneksi ehdin sinne tenttiin sentäs vielä, 8-10 olleet tunnit kyllä "jouduin" skippaamaan.

Tentti nyt meni miten meni, mitä sitä selittelemään. Kyllä minä aika varma olen, että läpi pääsin mutta enempää en uskalla sanoa. Eikös se läpipääseminen kuitenkin ole tärkeintä? :]

Tänään olen vääntänyt esseetä bloggaamisesta nykyaikaisen viestinnän välineenä. Pari sivua tehty, vielä pari jäljellä. Onneksi pitää torstaiksi tehdä tuosta vain raakaversio, eikä sentään lopullista 5 sivun versioa. Toisaalta tuota "raakaversioa" pitäisi tehdä 7 sivua yhteensä, josta sitten karsia pois..

Päivitin tuossa tuonne oikealle taas tulevia juttuja, jotka olen ostanut. GT:n tilaus tuli tehtyä oikeastaan ihan tarpeesta, sillä huomasin perjantaina kaupungilla ollessani Ginassa boleron, joka sopii täydellisesti tulevaan juhla-asuuni lauantaina. Niin, en olekkaan tainnut siitäkään mainita, sukujuhlat ovat taas edessä, tälläkertaa tätini synttäreiden muodossa. Niin eli siis tuota boleroa ei tietenkään Vaasan GT:ssä ollut oikeaa väriä ja kokoa niin tajusin sitten katsoa netistä ja siellähän sitä onneksi oli. Nuo pari oheishärpäkettä (paita ja alusvaatteet) tulivat ihan vaan siksi, etten tuntisi huonoa omaatuntoa ostaessani boleroa pelkästään ja siihen päälle postikulut.

Tänään sitten ajauduin Nelly.comin sivuille ekaa kertaa elämässäni ostamaan kenkiä, kiitos Pointshopin joka muistutti minua siitä, että saisin Nellystä tekemistäni ostoksista pisteitä sen mukaan paljollako ostan. Hirvittävästi tuo ostelu ei minun pistetiliäni shopissa kasvata, sillä kahdet kengät ja tuplastamper konadeilla leikkimiseen tulivat postikuluineen maksamaan vain pari kymppiä.

Bolton EUR 10,00, Nelly  Shoes - NELLY.COM

New Stamp & Scraper Set EUR 4,50, Konad Nail Art - NELLY.COM

Ylimmät kengät olivat kympin ja saavat toimia "mustien peruskorkkareiden korvaajana" kunnes löydän "sitä oikeaa mallia" olevat. Stampersetti oli 4,5e ja alimmat kengät vitosen! Jännittää taas nuo koot, ikinä ei osaa sanoa mahtuvatko ne.

Yritin tuossa tehdä teille äsken kollaasia ostamistani jutuista mutta en tietenkään onnistunut. Saamerin Polyvore.. Niin ja Nellystä oli jo osa kuvistakin otettu pois etten olisi siksikään saanut tehtyä.

Nyt lähden tästä jatkamaan ainekirjoitusta. Tämä päivä on yhtä bloggaamista, täällä bloggerissa teille, 10 pakollista kirjoitusta Pointblogissa ja vielä 4 sivua aiheesta bloggaaminen, huh!

Ennen sitä tahdon kuitenkin vielä valittaa itselleni tästä ostamisesta... Tahtoisin ryhtyä ostolakkoon, mutta pelkään epäonnistuvani..

Oletko sinä tilaillut netistä liikaa viimeaikoina? Olisiko sinunkin aika ryhtyä ostolakkoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)