maanantai 2. marraskuuta 2009

Muutoksia blogissa

Ajattelin kertoa teille hieman muutoksista joita blogiini ilmaantuu, kuunnelkaahan korva tarkkana (ts. silmä kovana) pienempiä ja vähän isompia muutoksia luvassa.

+ Aion pitää jokaisen postauksen yhdessä aiheessa, joka tarkoittaa, että kynnet, päivän tapahtumat ja päivän asu yms. EIVÄT enää tule olemaan samassa postauksessa, vaan postauksia tulee useampia päivässä yhden pitkän postauksen sijaan, jos asiaa riittää.

+ Blogin ulkoasu muuttuu kunhan saan rakkaani sorvin ääreen rakentamaan uutta leiskaa.

+ Kuten olettekin ehkä jo huomanneet, olen totutellut siihen, että jokaiseen postauksen loppuun tulee teille kysymyksiä. Aion totuttautua siihen ihan kunnolla, sillä tahtoisin todellakin kuulla mielipiteitänne ja kysymysten avullahan se onnistuu parhaiten!

+ Tästä lähtien en laita ostamieni tuotteiden hintoja, olen kokenut sen rasittavaksi, kun en tiedä tarvitseeko niitä edes kukaan. Vaikuta nyt ja kerro mielipiteesi, tahdotko kuulla ostamieni tuotteiden hinnat? Ja mikäli kyllä, tahdotko ulkomaanostosten hinnat dollareina, euroina vai molempina?

+
Aion yhä useammin kysyä mielipidettänne oikealla, tästä lähtien oikealla on aina jokin kysely meneillään.Vaikuta ja kerro, mistä sinä tahdot minun tekevän postauksen? Tutoriaalit, kynsiin liittyvät, nettiostamiseen, mihin tahansa! Kerro vapaasti, kommenttiboksi on käytettävissä. Ideoita saa lähettää myös osoitteeseen blogisonnela@gmail.com


Kaikki vähänkään järkevät ideat toteutetaan ja pääsevät paraatipaikalle oikealle sivupalkkiin.


Helpotuksenne laitan muutamia esimerkkejä kivoista postauksista, joita voisin tykätä itsekkin tehdä:


+ Kynsitutoriaalit

+ Päivä Mintun kanssa-postaukset

+ Kollaaseja esim. jouluksi, talveksi

+Yliopistossa opiskeluun liittyvät teemat

++++


Ideoikaa nyt, teillä on sananvalta! >:]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)