torstai 19. marraskuuta 2009

Tiedoitus, tiedoitus

Hei vaan kaikki taasen. Piti nyt vähän selventää tätä pikakommentointi-juttua. Elikkäs nuo pikakommentointi jutut "kiinnosti", "ei kiinnostanut" on lähinnä tarkoitettu heille, jotka yleensäkkin kiinnostuvat blogistani. En ole tarkoittanut niitä sellaisiksi, että niitä huvikseen painellaan kaikkiin kirjoituksiin jos koko blogi ei kiinnosta-> silloin voit siirtyä muualle koska tämä blogi ei näistä aiheista muutu niin radikaalisti että täällä olisi sinulle mitään.

Tarkoituksena noissa nappuloissa on siis se, että blogiani lukevat/KIINNOSTUNEET voivat kertoa mitkä aiheet iskevät ja mitkä eivät.

Enkä nyt tarkoita että nuo annetut ei kiinnosta-äänet olisivat automaattisesti sivullisten kiusankappaleiden antamia, mutta se siis tarkoitus on tosiaan vain selvittää, mitkä asiat lukijoitani kiinnostavat ja mitkä eivät, ei se, että joku jota ei koko blogi kiinnosta menee laittamaan "ei kiinnosta" joka ikiseen asiaan.

Kiitos! :]

2 kommenttia:

  1. Mä en varmaan uskaltais laittaa tuollaista nappulaa omaan blogiini, pelkään liikaa "ei kiinnosta" kohtaa :D Oon mammari.

    VastaaPoista
  2. Kieltämättä itseänikin vähän hirvitti, mutta koitan ottaa nämä "ei kiinnosta"-ilmaukset rakentavana palautteena siitä, että tästä asiasta lukijani eivät ole kiinnostuneita. :D Tosin tuntuu, että tuo nappi on niin helppokäyttöinen myös väärinkäyttöön..

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)